به گزارش خبرآنلاین، به مناسبت چهلمین روز درگذشت مرحوم امیرحسین فردی و رونمایی از آخرین اثر این نویسنده فقید با نام «گرگ سالی»، نسخه دیجتالی این کتاب منتشر شد.
این انتشارات با هدف دسترسی آسانتر مخاطبان به این اثر ارزشمند، نسخه دیجیتالی این کتاب را در سامانه کتابخانه دیجیتال خود عرضه کردهاست. کتاب «گرگ سالی» آخرین اثر مرحوم امیرحسین فردی است که به تازگی نسخه چاپی آن منتشر شده است. این رمان ادامه رمان برجسته او با عنوان «اسماعیل» است. فردی در این داستان به کشمکش میان اسماعیل و گرگهایی میپردازد که آمریکاییها برای اصلاح نژاد گرگهای ایرانی به منطقه سبلان آوردهاند. آمریکاییها که در آن زمام کشت و صنعت مغان را برعهده داشتند، درصددند گرگهای آدمخواری را در این منطقه بار آورند تا بتوانند برای کشتن افراد انقلابی ازآنها استفاده کنند.
نسخه چاپی این اثر با قیمت 17900تومان و نسخه دیجیتال آن با قیمت سه هزار تومان منتشرشده است.
بنابراین گزارش، این ناشر همچنین کتاب «مجال آه» اثر پژوهشی دکتر اسماعیل بنی اردلان را شامل مجموعه مقالاتی درباره حوزه تمدن اسلامی منتشر کرد.
بنی اردلان درباره این کتاب گفت: مقالات این اثر شامل «حکایت پردازی و قصه گویی در ادبیات ایران، طنز و خنده در سنت و معانی آن، نمایش ایرانی و پیشنهادهایی درباره آن، اخلاق ایرانی، سنت نقد در تمدن ما و تفاوت بین دعا و نیایش و همچنین بررسی نور در سنت و معماری ایرانی تا زمان ملاصدرا» است.
این استاد دانشگاه هنر تهران اظهار داشت: هدف از نوشتن کتاب «مجال آه»، پرداختن به هویت ملی ماست و از آنجایی که متأسفانه جوانان ما از سنت و گذشته خود آگاهی ندارند و با مفاهیم غربی خو گرفتهاند، سعی کردم مجالی را به حوزه تمدن ایران اسلامی اختصاص دهم.
وی با توضیح بخشهایی از کتاب به گسست تاریخی در ایران اشاره کرد و گفت: از زمان صفویه تا امروز به دلیل شکستهایی که ایرانیان با غرب داشتند، باعث از دست رفتن خمیرمایه گذشته آنها شده است و برای به دست آوردن آن داراییها، گذر زمان لازم است.
بنیاردلان در پایان اذعان کرد: دلیل اصلی انتخاب «مجال آه» برای کتاب این بود که تاکنون به دلیل مشغلههای کاری و تدریس، نتوانستم به صورت مفصل به فعالیتهای پژوهشی بپردازم به همین دلیل فرصت به دست آمده را عنوان کتاب قرار دادم و در آینده قصد دارم به هنرهایی که تاکنون به کتاب قرآن مربوط میشود بپردازم.
آنطور که سایت سوره مهر گزارش داده، «طنز در خارستان حکیم» کتاب جدید محمدعلی علومی که طنز نویسی در دوران قاجار را بررسی کرده، در آستانه انتشار است. علومی درباره اثر جدید خود گفت: «طنز در خارستان حکیم» گزیدهای از طنزهای حکیم قاسمی کرمانی یکی از طنز نویسان برجسته کرمان در دوره قاجار است.
وی در ادامه افزود: این طنزنویس دوران قاجار معلم محمدعلیشاه قاجار نیز بوده است و بیشتر طنزهایی که وی مینویسد به نقد جامعه و آداب و رسوم آن میپردازد. علومی همچنین گفت: حکیم قاسمی در کتاب خارستان گاهی افسانههای رایج در دوره خود را موضوع طنز قرارداده است. چنین رویکردی به فرهنگ مردم در مثنوی و دیگر آثار بزرگ ادبی دیده میشود و موضوع همه حکایتها، مباحث اخلاقی و لزوم رعایت اخلاق است.
وی درباره شیوه طنز نویسی حکیم قاسمی کرمانی گفت: وی برخلاف طنز نویسانی مانند دهخدا که نسل بعد از وی بودند و بیشتر به مضامین سیاسی میپرداختند، به مسائل اجتماعی میپرداخت.
علومی گفت: حکیم قاسمی کرمانی یکی از طنز نویسان اواخر دوره قاجار بود که متاسفانه بعد از انقلاب مشروطه و دوران پهلوی چندان به وی پرداخته نشد. تنها به همت ایرج افشار که بعدها مجموعه آثار وی بدون تعلیقات منتشر شد.
وی درباره شیوه کاری خود در این اثر گفت: در این اثر من گزیدهای از طنزهای حکیم قاسمی کرمانی را جمعآوری کردهام و به همراه توضیح واژهها و عبارت برای چاپ آماده کردهام.
وی درباره پرداختن به آثار طنز گفت: پیش از این کتاب «طنز پهلوی» را منتشر کردم که بیشتر به شیوههای طنزنویسی و طنزنویسان متفاوتی که در این دوره فعالیت میکردند، پرداختم. «طنز در خارستان حکیم» دومین کتابی است که در حوزه طنز است و در آن به یکی از طنز نویسان مهم کرمانی پرداختهام.
علومی افزود: اگر در ادمه پشتیبانی و کمکهای لازم انجام شود بنا دارم گزیدهای از طنزهای شیخ محمدحسن سیرجانی کرمانی معروف به «پیغمبر دزدان» را همراه با توضیحات آماده انتشار کنم.
6060
نظر شما