۰ نفر
۶ تیر ۱۳۹۲ - ۰۲:۲۸
خوش اقبالی​های شیخ دیپلمات/ پرونده

شاید از خوش اقبالی روحانی است که ابر و باد و مه و خورشید و فلک هم به کمکش آمدند تا هم اصولگرایان درباره او جانب احتیاط را رعایت کنند و هم اصلاح​طلبان او را از خود بدانند.

محمود عزیزی: اگر رئیس جمهور شدن حسن روحانی برای اصولگرایان غافلگیر کننده بود، اظهارات آنان نسبت به رئیس جمهوی که منتسب به اصلاح طلبان است، اما خود را اصولگرا می داند، به هیچ عنوان عجیب نبود، چرا که آنان ساختار قدرت ایران را می شناسند و انتخاب روحانی را  از همه جهت برد می​بینند. در این روزها همه طرف​های درگیر در سیاست ایران از «خوشبینی هایشان» سخن می​گویند. او که پیش از انتخابات در زمره نامزدهای مستقل معرفی می​شد، پس از انتخابات نامزد هر دو طیف سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا تلقی می​شود. اصلاح طلبان به سبب کناره گیری عارف و حمایت قاطع خاتمی و هاشمی از روحانی، او را نامزد خود می​دانند و اصولگرایان هم به جهت عضویت روحانی در جامعه روحانیت مبارز، رئیس جمهور منتخب را اصولگرا قلمداد می​کنند.

آیت​الله علم الهدی امام جمعه مشهد که سابقه ذهنی اظهاراتش، او را از مخالفان روحانی نشان می دهد، یکی دو روز بعد از انتخابات خبرنگاران  مشهدی را دعوت کرد تا از پیروزی« اعتدال» در انتخابات سخن بگویند و خاطر نشان سازد که «در این انتخابات گفتمان اعتدال رأی آورد نه گفتمان سازش.»

این اظهار نظر یعنی  روحانی این اقبال را دارد که به سرنوشت خاتمی دچار نشود و مراجع سنتی قدرت در ایران یعنی حوزه های علمیه بر او و دولتش خرده نگیرند. حداقل در  ماه​های ابتدایی دوران کاری اش. اتفاقی که  به سابقه  طولانی روحانی در  سمت های مختلف در نظام و  مهمتر از آن، عضویتش در جامعه روحانیت مبارز باز می​گردد که خود  آیت الله علم​الهدی هم عضو آن است.

 قرابت فکری دو روحانی با یکدیگر

مصطفی پورمحمدی وزیر کشور دولت نهم و رئیس سازمان بازرسی که تا چند ماه قبل از  نامزدهای ریاست جمهوری بود، از «قرابت فکری» خود با روحانی حرف می زند و تاکید می کند که «همه ما وظیفه داریم به دولت یازدهم کمک و یاری برسانیم، زیرا اهداف مطرح شده از سوی روحانی، خواست عموم جامعه است.»  اینجا را ببینید. 

  دولت ژنرال ها  
در فضای سیاسی پارلمان هم سیگنال​های ارسالی از مثبت بودن فازها با دولت جدید حکایت دارد. آن چنان که محمدرضا باهنر نائب رئیس مجلس گفته که روحانی را اصلاح طلب نمی داند و دولت او را  به «دولت ژنرال ها» تشبیه  کرده است اینجا را ببینید 
او می گوید: «انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور قابل پیش بینی نبود اما امروز که این اتفاق افتاده باید در این راستا تحلیل شود که مردم از تندروها خسته شده اند و به اعتدال رأی دادند.»

 تعابیری مثل اینکه روحانی را اصلاح طلب نمی دانم و  از نفوذم در مجلس برای رای آوری کابینه روحانی استفاده می کنم، دیگر اظهاراتی است که  باهنر با بیان آنها نشان داد به همکارش در مجمع تشخیص مصلحت و دوست قدیمی اش در مجلس قرابت زیادی دارد.

تقسیم بندی تبریک های اصولگرایانه
نگاهی به  اظهارات اصولگرایان مجلسی هم نشان می دهد آنان در دو دسته متمایل به موفقیت دولت و مردد در خصوص دولت یازدهم تقسیم بندی می شود. سخنان چهره هایی چون توکلی و ناداران حاکی از آن است که آنها چندان هم  به روی کار آمدن روحانی بدبین نیستند. {اینجا و اینجا را ببینید.}

 گروه دوم اما در گام اول تلاش  کردند که به صورت مستقیم مقابل رئیس جمهور جدید موضع گیری نکنند. توصیه به دولت جدید برای انتخاب وزرای متدین و با تجربه بیشترین درصد را در اظهار نظر هایی داشت که نمایندگان مجلس درباره دولت روحانی به کار بردند.
{ اینجا را ببینید.}
 چهره هایی چون اسماعیل کوثری  از نمایندگان نزدیک به جمعیت رهپویان که در جریان انتخابات ریاست جمهوری برای حمایت از زاکانی در نشستی خبری شرکت کرد، از رئیس جمهور جدید خواست که در دولت وزیرانی انتخاب کند که «مجموعه دولت را به حاشیه نبرد و حاشیه سازی نکند.»
{اینجا}. تا دولتش گرفتار رفتار سیاسی اصولگرایان با دولت خاتمی نشود.
نمایندگان نزدیک به طیف اصولگرایان رهروان ولایت هم نرمش بیشتر به خرج دادند و منصور حقیقت پور نماینده اردبیل که روزگاری استاندار دولت دهم بود و بعدها به دلیل اختلافش با رئیس جمهور کنار رفت و در انتخابات مجلس، نماینده این شهر شد، در  اظهار نظری تاکید کرد که «گرایش‌های تند اصولگرایی و اصلاح‌طلبی در این دولت نمی‌تواند پایگاه و جایگاهی داشته باشد.» او همچنین  خاطرنشان کرد که از باید‌های دولت یازدهم بر پایه اعتدال این است که «معتدلین جناح‌های مختلف در این دولت به کار گرفته شوند.» {اینجا را ببینید}.

روحانی خیر الموجودین است

در طیف سنتی، اصولگرایان  تلاش کردند در اظهاراتشان با روی خوش با رئیس جمهور منتخب رفتار کنند. آن چنان که عسگراولادی و اعضای حزب موتلفه در یکی از روزهای شلوغ مرکز تحقیقات استراتژیک به دیدار روحانی رفتند و پس از آن جلسه عسگر اولادی، رئیس جمهور جدید را « خیر الموجودین» خواند.

مرد قدیمی سیاست ایران بعد از انتخابات، گفت : «آقای دکتر روحانی نه تنها یک مجتهد و عضوی از اعضای مجلس خبرگان، بلکه یک مبارز قبل از انقلاب است که سرد و گرم مبارزه با استبداد و استعمار خارجی را چشیده و به فضل خدا و همت مردم، به عنوان رییس جمهور منتخب برگزیده شد. او با شعار اعتدال و عقلانیت پا به عرصه رقابت‌ها گذاشت و ما هم همین دو کلمه را در رفتار اجرایی و سیاسی ایشان انتظار و توقع داریم و معتقدیم برای پیشرفت کشور و خدمت به مردم در شروع کار، همین دو موضوع کافی است.» اینجا را ببینید.
بادامچیان عضو شورای مرکزی موتلفه هم با ادبیاتی مشابه، روحانی را چهره اصولگرایی خواند که می خواهد با پختگی نیروهای مردمی و دلسوز را با خود همراه کند. اینجا را ببینید.
نبی حبیبی دبیر کل موتلفه اسلامی نیز از روحانی خواست به وعده هایش درباره دولت فراجناحی عمل کند و از معتدلان اصولگرا و اصلاح طلب در دولت تدبیر و امید استفاده کند. اینجا را ببینید. 

خوش بینی های پنهان اصلاح طلبانه
اگر اصولگرایان فعلا با حرف​های مثبتشان ترجیح می دهند رئیس جمهور جدید را به طرف اصلاح طلبان هل ندهد تا بعدا بتوانند جاده ارتباط با روحانی را حفظ کنند، اصلاح طلبان در بدنه نخبگان سیاسی- برخلاف مردم- خیلی خوشحالی شان را آشکار نمی کنند.
 این کنش  سیاسی بخشی به قبل از انتخابات و بخشی به بعد از آن باز می گردد. آنها که پیش از  انصراف عارف او را تنها چهره اصلاح طلب انتخابات می خواندند  که هزینه اصلاح طلبی اش را پرداخت کرده است {اینجا}  وقتی در سیاست به پاشنه دیگری چرخید و مشاوران خاتمی دو شب مانده به انتخابات، روحانی را به عنوان نامزد مورد حمایت اصلاح طلبان انتخاب کردند و او هم رئیس جمهور شد، روحانی را چهره ای توانمند خواندند و از دلسوزان خواستند که قدر این فرصت را بدانند. اینجا را ببینید.

رفتار منصفانه عارف 
خود عارف که هوادرانش بیشترین درخواست را برای معاون اولی او در دولت روحانی بعد از انصرافش دارند، در جمع اعضای ستاد انتخاباتی اش از مضرات سهم خواهی از کابینه جدید و همدلی برای کمک به دولت روحانی سخن گفت و تاکید کرد که «اصلاح‌طلبان و جریانات سیاسی وظیفه دارند که به دولت آقای روحانی کمک کنند، چرا که دولت روی کار آمده باید مقتدر باشد.» اینجا را ببینید.


 صادق زیبا کلام استاد علوم سیاسی و چهره اصلاح طلب هم که در روزهای نخست انتخابات از شانس کم چهره هایی چون عارف و روحانی سخن می گفت و شاهین اقبال را بر شانه اصولگرایانی چون قالیباف می دید، بعد از انتخاب روحانی از  بی توقعی اصلاح طلبان واقعی برای حضور در کابینه حرف زد و به رئیس جمهور جدید پیشنهاد کرد از رقبای انتخاباتی اش در کابینه مد نظرش بهره بگیرد. اینجا را ببینید.  
او همچنین  در کافه خبر از  اقبال بیشتر روحانی برای تعامل با  ارکان قدرت در مجموعه نظام سخن گفت و در تبیین چرایی کنار کشیدن محمدرضا عارف به نفع روحانی در انتخابات گقت: «نمی شد روحانی به نفع عارف کنار برود، چرا که اول زمستان هستیم.»
اینجا را ببینید.

درمرداد ماه که روحانی حکمش تنفید می شود، او تا چند ماه فرصت دارد اقدامات اولیه ای را که برای بهبود وضعیت معیشتی مردم قولش را داده اجرایی کند. آیا خوش اقبالی های شیخ دیپلمات که در حمایت​های کلامی هر دو طیف سیاسی از پیروزی​اش نهفته، مثل زندگی زوج های جوان تنها به دوران نامزدی و ماه عسل دولتش ربط دارد یا مثل زوج های خوشبخت قرار است ادامه دار باشد؟
/29212
کد خبر 300688

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 41
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۰۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    70 1
    خداکنه هرچی که میشه مردم (فارق از اصلاح طلب و صول گرا بودنشون) از مشکلات اقتصادی و اجتماعی و ... راحت بشن یه نفسی بکشن.... این حرفا که میگن اصلاح طلب و اصولگرا و ... برا مردم نون و آب نمیشه و مردم مشکلات مهمتری از این حرفا دارن خدا کنه جناب آقای دکتر روحانی بداد مردم برسه چون که حالا دیگه رئیس جمهور ایران هستش نه یک قشر خاص (اصولگرا یا اصلاح طلب)
    • محمد IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      12 3
      باید یادآوری کنم همین اصولگرا ها بودن با حمایت های بی قید وشرط از آقای احمدی نژاد مملکت را به این روز انداختند حلا شما می گویید این حرفا برای مردم نون و آب نمی شود . آری مردم فهمیدن جه کسانی منافع شخصی خود را بر منافع ملی ترجیح می دهند وبا رای خود به آقای روحانی آنان را کنار گذاشتند .
  • بی نام A1 ۰۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    73 1
    ظاهرا همه اميدوارند. خدايا كمكمان كن.
  • محمد IR ۰۴:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    58 1
    چشم امید همه مردم ایرانی ، ان شا الله که موفق باشی....
  • مختار IR ۰۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    93 8
    روحانی و خاتمی و ....و اصولگرایی؟
  • بی نام IR ۰۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    51 3
    چشم حسود بترکه این چه تعبیری است به دکتر حسن روحانی استاد تما م دانشگاه داده اید انشالله کشور را اتد روی نجات خواهد داد
  • علی A1 ۰۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    عزیزدل کسی به روحانی بخاطراعتدالش رای نداده چونکه محسن رضایی معتدل تربودبه اصلاح طلبی رای دادندوبه هیچ عنوان اصول گراهاکه کشوروخراب کردندنبایددنبالش راه برندروحانی مال اصلاحاته تمام
  • رضا IR ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    63 3
    درود بر روحانی، با قدرت و نفوذی که در کلام و عمل او است می تواند اوضاع مملکت را سامان دهد. انشاء الله
    • حمید آجرلو A1 ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۸
      0 0
      روحانی اصولگرایی است که با زیرکی توانست رای اصلاح طلبها رو جذب کنه. دقیقا مثل هاشمی رفسنجانی. حمایت اصلاح طلبان از روحانی اوج کم آوردنشونه که مجبور شدن به کسی مثل روحانی رای بدن. وگرنه عارف که بود خب چرا گذاشتنش کنار؟ عارف هم که دو سه روز قبل از کناره گیری گفته بود اصلا روحانی رو اصلاح طلب نمی دونه. روحانی هم که با تمام حمایت ها حتی الان هم خودشو اصلاح طلب نمی دونه و معتدل می دونه. اگه اصولگرایان هم از کس دیگری غیر از روحانی حمایت می کردند به خاطر این بود که گزینه های دیگه به این گفتمان نزدیک تر بودن. عزیزم بازم میگم: روحانی اصولگرایی است که با زیرکی توانست رای اصلاح طلبها رو جذب کنه.
  • مجتبي IR ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    من نميدانم چرا تا قبل انتخابات اصولگراها نميگفتند روحاني اصولگراست!!! در صورتيكه اصلاح طلبها ميگفتند كه روحاني اصلاح طلب هست. حالا بعد قدرت اصولگراها خودشون را مچسبونن به روحاني مسله اي هست كه همه مردم دليلش را ميدونند!!!
    • بی نام IR ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      4 0
      اشتب منفی زدم
  • ایرانی IR ۰۷:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    71 5
    نظر مجتبی کاملا درست است.
  • مراد A1 ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    77 3
    مي گويند روحاني اصول گراست لابد احمدي نژاد هم كه مملكت رو ..... اصلاح طلب هستش . سفسطه بسته .
  • بی نام A1 ۰۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    111 2
    ايشون يادش نميره كه رأي مردم را بواسطه اصلاح طلبان و شخص آقاي خاتمي بدست آورده وگرنه تا قبل از حمايت خاتمي ايشون را كي مي شناخت؟ خودتونم مي دونيد رأي مردم را از خاتمي گرفتيد وگرنه امثال كي رأي ميداد زنده باد خاتمي
  • محمد IR ۰۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    68 2
    اینکه بگی روحانی اصولگراس مثله اینه که بگی تام کروز بچه کابله. رایحه ای که حزب اصولگرا تو این هشت سال تو کشور پراکنده کرده با نسبت دادن روحانی به خودشون جز کمدی نیست. اصلاح طلبها بهترین کارو کردن و اون موقع که همه امیدشون رو از دست دادن از روحانی حمایت کردن و امید رو زنده کردن. این تاکتیکیه که کوته فکران هیچوقت درک نخواهند کرد.
  • یغما IR ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    70 2
    تنها دلیلرای من به ایشون به خاطر حمایت اصلاح طلبان از ایشون بود.
  • بی نام IR ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    35 3
    اگراین کاررانکنند چه کنند؟
  • بهروز IR ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    49 1
    حالا که چی مشکل ما اینه که بفهمیم روحانی اصلاح طلب یا اصولگرا اصلا" چه فرقی میکنه . بیایید دست به دست هم بدیم تا ایران عزیز را از این منجلاب بیرون بکشم این وظیفه همه است و بس .
  • آگاه IR ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    روحانی شش ماه مهلت دارد اگر تا ششماه نتوانست اقتصاد ار سروسمان دهد هم خود وهم اصلاح طلبان کلاهشان پس معرکه است .فرزندان هاشمی این مملکت را نابود خواهند کرد درتاریخ بنویسید
    • خس‌وخاشاک A1 ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      5 0
      پس قبل از احمدی‌نژاد ...ی تو مملکت رو تو سال‌های سخت جنگ اونم درست بعد از انقلاب اسلامی می‌چرخوند؟!
    • بی نام IR ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      20 0
      شما که آگاه هستی میخوای روحانی تو شش ماه از جنازه اقتصاد قهرمان دو ماراتن بسازه؟؟؟ مگه اقای احمدی نژاد تو شش ماه اقتصاد مملکت رو زیرورو کرد که تو شش ماه هم ساخته بشه؟ بهتره برید و مصاحبه خاتمی رو قبل انتخابات بخونین که گفته بود اگه من بیام و هیچ کارشکنی هم نشه هشت سال وقت میخوام که کشور رو به سال 84 برگردونم!
    • کومار IR ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      7 0
      چه حرف بی ربطی
  • بی نام IR ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    4 1
    روحانی رفسنجانی دوم است
  • بی نام IR ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    0 9
    علت پیروزی روحانی فقط ترس خاتمی از شکست بود که از عارف حمایت نکردند. خاتمی را دوست دارم اما متاسفانه شجاع نیست . اگر شجاع بود تمام قد از اصلاحات و عارف حمایت میکرد و یا خودش شخصا در انتخابات شرکت میکرد و اسطوره میشد!
  • بلوچ A1 ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    11 0
    777هزار رای بلوچستان به خاطر اصلاح طلبی اش بوده وحمایت اقایان خاتمی و هاشمی
  • بی نام A1 ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    1 0
    نه برادر من هیچ چیزی اتفاقی نیست انچه روحانی را خوش شانس جلوه میدهد عمل و رفتار و کردار اوست کسی که تربیت از سر و رویش میبارد کسی که پس از 8 سال رنج اور مردم را به حوضچه ارامش رساند اگر امروز اصولگرایان با احتیاط از او حرف میزنند بخاطر شرمندگی عدم حمایت از او بوده تحویل نگرفتن انان طی این 8 سال از سوی احمد نژاد بوده منش و بزرگواری روحانی در سر کوفت نزدن به انان بوده و برای اصلاح طلبها هم اینکه پس از 8 سال کسی امده که برای تملق و چاپلوسی و خود شیرینی و دو روز مناصب دنیا انها را به شرق و غرب وابسته ندانسته اینها شانس روحانی است ادب ادب ادب
  • مجید EU ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    4 0
    اونایی که تازه دارن اصولگراها رو بشناسن به رفتارهای انتخاباتیشون خوب توجه کنن که چه کارهای زشتی انجام میدن تا قبل از انتخاب که روحانی آدم بدی بود اما حالا که سهم میخوان دارن .... روحانی رو ... . اینها باید اخلاق سیاسی رو از اصلاح طلبا یاد بگیرن بخدا
  • بی نام A1 ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    4 0
    مهم گفتمان و برنامه روحانی بود که با اصولگرایی فاصله داشت و این گفتمان پیروز شد: آزادی زندانیان سیاسی و بازکردن فضای سیاسی، سپردن کارها به مردم، رعایت حقوق اقوام، مخالفت با تفکیک جنسیتی و رابطه خوب با کشورهای جهان. البته آقای روحانی در مجموع میانه رو است ولی به اصلاح طلبان نزدیکتر است. اصلاح طلبان هم با توجه به مشکلاتی که برایشان پیش آوردند به یک گزینه میانه رای دادند ولی تاجایی که من می دانم هیچ جریان سیاسی اصولگرایی از آقای روحانی حمایت کرد. یعنی آقای روجانی نامزد اصلاح طلبان بود و نه اصولگرایان
  • ازاده A1 ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    7 0
    هر ادم عاقلی میدونه روحانی بخاطر حمایت اصلاح طلبان رای اورد باید قبول کرد مردم تمایلشون بیشتر ب سمت اصلاح طلبانه اینکه میگن روحانی اصلاح طلب نیست نوعی خود فریبیه اگه اصلاح طلب نبود اون شعارا تو گردهماییاش زده نمی شد
  • بی نام IR ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    4 1
    هاشمی و خانواده او برای این نظام و انقلاب زحمات زیادیکشیده اند برخی تنگ نظران لطفا بدون اطلاعات حرفی نزنند که در دنیا و آخرت باید جواب بدهند ....
  • کاوه A1 ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    0 1
    اسمی که برای خودت گذاشتی من رو کشته معلومه که نآگاهی
  • ابراهیم A1 ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    3 1
    دوره خاتمی رو با حال قیاس نکنید. از اون زمان 16 سال گذشته و اطلاعات مردم بالا رفته، مسن ترها کوچ کردند و جوان های جویای آگاهی جاشون رو گرفتند. دیگه امثال علم الهدی حرفش شنوده چندانی نداره که بخواد مهم باشه. اونا باید هم خودشون رو به روحانی بچسبونن، چون میدونن دیگه جایی در بین قشر جوان ندارند و باید یه جورایی خودشون و موقعیتشون رو به سمت برنده سوق بدن
  • هموطن کرد IR ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    9 0
    قبل انتخابات میگفتن دکتر عارف و دکتر روحانی اصلاح طلبن چون فکرشم نمی کردن یکی از این دو رئیس جمهور شه بعد انتخابات می خوان تزریق کنن به مردم این رو که دکتر روحانی یا اصولگراس یا معتدل و هرگز اصلاح طلب نبوده جالب اینجاست که خدای ناکردهاگه بعد چن ماه دکتر روحانی نتونه سروسامون بده وضع اقتصادی رو باز همین افراد میان جار میزنن و میگن اینم از اصلاح طلبتون که نتونست کاری کنه....
  • همتی IR ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    1 30
    بسمه تعالی سلام آنچه اصولگرایان به دست آوردند رای 72 درصدی بود نتیجه چندان مهم نیست چون آقایون به اصطلاح اصلاح طلب و همفکرانشون میگفتن استقبال مردم کم خواهد بود اگر آقای روحانی و جبهه به اصطلاح اعتدال بخواهد با زیرپا گذاشتن اسلام یا مکتب حقه شیعه اثنی عشریه یا راه امام و شهدا و انقلاب یا ولایت فقیه به وعده های خود عمل کند در اینصورت حتما با مقابله بدنه اصلی حاکمیت نظام که تنها به دنبال رضای خداوند و اجرای احکام اسلام و مکتب حقه شیعه اثنی عشریه هستند روبه رو خواهند شد و آنوقت دوباره فریاد اینکه زمان زمان صلح امام حسن نیست بلکه قیام امام حسین است در سراسر جهان طنین انذاز خواهند شد هیهات منا الذله والسلام
    • نا شناس IR ۲۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      6 1
      اين ٧٢ درصد از كجا اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لابد راي غرضي و رضايي هم شد مال اصول گراها نه؟؟؟؟؟ از خواب بيدار شيد.
    • فرهنگ IR ۲۱:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      4 0
      یا علی!! این دوست عزیزموم چقدر توپشون پر هست دوست عزیز همه ما شیعه هستیم چرا فک میکنی هرکی اصولگراست مسلمون و شیعست؟؟؟
  • سعدى A1 ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    3 13
    چرا اينقدر ازاصولگراها وحشت دارى. هيچ نظرى برخلاف اونها درج نميكنى خبرانلاين ؟
  • ایرانمهر IR ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    1 0
    با آقا بهروز کاملا موافقم ؛ نظر بسیار درستی مطرح کردند. فرصت مناسبی فراهم شده که از سیاست زدگی دست برداریم و با حفظ وحدت و انسجام و همدلی و پشتکار بالا دست به دست هم بدیم و ایران رو آباد تر و سربلند تر کنیم . به نظر ، اکثریت مردم توی این انتخابات در واقع نه به چپ و نه به راست رای دادند ؛ بلکه فقط بخاطر وطن و کشور عزیزمون ایران رای دادند. شاید آخرین نصیحت کوروش کبیر بی ارتباط با موضوع نباشد. که فرموده اگر می خواهید دشمنانتان را تنبیه کنید به دوستان و آشنایان خود نیکی کنید . لازم بذکر است که سیاسیون از اینکه بین مردم چپ و راست اینقدر موضوع مهمی است بسیار خوشحالند و به آن نیاز دارند و دائما نیز به آن دامن می زنند.
  • رسول A1 ۲۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    11 1
    قبل از انتخابات تمامی رسانه ها از جمله صدا و سیما عارف و روحانی را اصلاح طلب می دانستند چی شده الان سعی میکنید ایشان را به اصولگرایی بچسبانید
  • بی نام A1 ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
    3 0
    خداوند بر تمامی کسانی که بر تبل تنش می کوبند لعنت کند
  • کاوه IR ۱۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
    0 0
    فقط همه کمکش کنند خدایی رییس جمهور خیلی خوبیه وبخوبی قادره یکدلی ایجاد کنه ما هم که دو کاراز دستتمون میاد رای بدیم که دادیم وحالا دعاش کنیم یه مقدار هم تحملمون راببریم بالا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین