به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن روحانی در ادامه سخنرانی خود در دیدار با تعدادی از روحانیون، علما، ائمه جمعه و وعاظ کشور در تالار وزارت کشور گفت روحانیون، ائمه جمعه و وعاظ محترم از مجاری مهم انتقال مسائل و مشکلات مردم به حکومت و بیان مسائل دولت و حکومت به مردم هستند.
روحانی گفت: دولت یازدهم سازو کار لازم برای ارتباط میان دولت و روحانیت برقرار خواهد کرد تا از این نهاد مردمی تاثیرگذار حداکثر استفاده بشود.
وی ادامه داد: اصولا در جامعه، ما نیاز به پیوند مستحکمی میان حکومت با مردم، حکومت با روحانیون و روحانیون با مردم داریم. جامعه اسلامی ما جامعه تک گویی نیست و جماهع ای مشورتی و گفت و گویی و انتقادی است.
روحانی تاکید کرد:از یک طرف باید از افراط فاصله بگیریم و از طرف دیگر باید گرایش های گوناگون را پذیرا باشیم و در یک جامعه بزرگ نمی توان یک سلیقه را حاکم کرد و باید سلایق مختلف را در چارچوب موازین دینی و قانون بپذیریم و در عین حال در پی انسجام و یک دلی و یکسویی نیز باشیم.
وی ادامه داد: همانطور که اختلاف نظر در علوم باعث پیشرفت خواهد بود مباحثه و نقد از سوی دلسوزی می تواند موجب ارتقا سطح آگاهی مردم و موجب مشارکت بیشتر مردم شود.
روحانی افزود: خطر زمانی است که یک گروه خود را مساوی اسلام و انقلاب بداند و یک گروه خود را مساوی ولایت فقیه بداند و گروه مقابل را ضد دین، انقلاب و ولایت فقیه معرفی کند و همه مشکلات از اینجا نشات می گیرد.
وی افزود: هر شهروند ایرانی ممکن است گرایش های سیاسی داشته باشد که سر جای خود محترم است اما این گرایش ها را نباید عین اصلام بداند و معرفی کند و روحانیت ما باید ورا مسائل روز سیاسی در چارچوب تبلیغ احکام دین و تقویت آن وظیفه سنگین را بر دوش خود احساس کند.
رئیس جمهور منتخب گفت: مهم این است که دغدغه ما دغدغه اسلام، کشور و مردم باشد و باید از راهی که رهبری پیش پای ما گذاشتند بهره ببریم. رهبری در این انتخابات فرمودند حتی آنها که دلخوری از نظام دارند پای صندوق آرا بیایند. واقعیت این است که مردم را باید انتخاب گر ببینیم و ما باید بیان حق را به مردم عرضه کنیم اما انتخاب با مردم است و هیچ گاه نباید نه روحانیت و نه دولت و نه حکومت خود را قیم مردم بداند و همه ما باید خدمتگذار مردم باشیم.
وی با بیان این که روحانیت دارای دو حیثیت شخصی و حقوقی است، گفت: در شخصیت حقوقی دغدغه باید دغدغه اسلام و نظام اسلامی و کشور باشد و باید امانتدار واقعی احکام خدا باشد.
/17295
نظر شما