ایسنا نوشت:

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر ضروری بودن تمرکز زدایی در وزارت بهداشت، گفت: چراغ تمرکززدایی در این دوره روشن می‌شود ولی نباید این امر موجب پراکندگی برنامه ریزی‌های کلان شود.

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه پنجمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، با اشاره بر استمرار اجرای طرح پزشک خانواده، تصریح کرد: اجرای طرح پزشک خانواده در دستور کار دولت است ولی در حال حاضر این طرح با چالش‌های مختلفی مواجه شده و یک تیم برای آسیب شناسی و بررسی چالش‌های موجود بر سر راه این طرح تعیین شده است.

هاشمی با اشاره به اینکه فعلا استان‌های جدیدی برای اجرای این طرح معرفی نمی‌شوند، تاکید کرد: اجرای کامل طرح پزشک خانواده به زمانی 10 تا 15 ساله نیازمند است.

وزیربهداشت گفت: بزودی خبرهای خوبی در رابطه با بخش دارو منتشر می‌شود که ترجیح می‌دهم مسولان مخصوص این امر آن را منتشر کنند.

هاشمی با تاکید بر ضروری بودن تمرکززدایی در وزارت بهداشت، گفت: چراغ تمرکززدایی در این دوره روشن می شود ولی نباید این امر موجب پراکندگی برنامه ریزی‌های کلان شود.

۴۷۴۷

کد خبر 310442

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیر A1 ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    6 0
    ایکاش برای اولین بار نمایندگان پزشکان خانواده اجراکننده طرح در این کارگروههاحضورداشته باشند تا این کارگروهها کارآمدتروکاربردی تر راهکارها را ارائه نمایندچرا که شایدعمده نواقص این طرح از نادیده گرفتن اتاق های فکر موجود درهمین گروههاکه همان خط اول مواجه بامشکلات این طرح میباشد؛ باشد.
  • امیر A1 ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    6 0
    ایکاش جناب آقای وزیر محترم جلسات هم اندیشی با نمایندگان ارائه دهندگان فاز روستایی وشهری طرح پزشک خانواده بخصوص در دو استان مازندران وفارس (که فازهای شهری وروستایی طرح پزشک خانواده در آنها در حال حاضر بطور همزمان در حال اجرااست)برگزار نمایند ودر این جلسات هم اندیشی بررسی هایی در حهت واکاوی وکارشناسی این طرح بنمایندتا واقعیات وکاستی های این طرح را از زبان این افراد نیز بشنوند وتنها مسئولین به ارائه آمار ودستاوردهایشان نپردازند.
  • حسین تهرانی IR ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    5 0
    آقایدکنر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت بعد از سالها یک جمله منطقی از یک وزیر شتیدم انهم به تعلیق در آوردن پزشک خانواده چونکه زیر ساخت های لازم وجود ندارد. اگر این طرح پیاده میشد دردی به درد های بیماران اضافه می گردید.
  • بی نام A1 ۱۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
    4 0
    تبصره 2 : کليه افراد طرف قرارداد بايد حداکثر تا سوم ماه بعد 80% حقوق خود را دريافت کنند و 20% مربوط به پايش عملکرد حداکثر تا يک ماه پس از انجام پايش تسويه گردد (تبصره 1 بند11 تفاهم نامه مشترك سال 1391) چرا با گذشت حدود 8سال از اجرای طرح پزشک خانواده روستایی این مطلب که در تمامی دستورالعمل های پزشک خانواده ذکر گردیده اجرایی نمی گرددوآیابهتر نیست در استانهایی مثل مازندران که قادربه پرداخت مطالبات پزشکان نیستند (هفتم شهریور سال 92است وهنوز مطالبات خردادیعنی سه ماه قبل پزشکان مطابق قوانین پرداخت نشده)ضمن اختیاری کردن ورودپزشکان ایرانی برای ورودبه طرح پزشک خانواده از پزشکان بنگلادشی؛هندی وپاکستانی استفاده نمایندتاببینند آنهادرصورت چندماه تاًخیردر دریافت مطالبات چه میکنند؟
  • بی نام A1 ۰۴:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۹
    2 0
    براستی چرا هیچکس پاسخگوی تخلفات وقصورهای انجام پذیرفته توسط روسای دانشگاههای علوم پزشکی در خصوص تاخیرهای انجام یافتهمرتبط با تعویق در پرذاخت مطالبات حقوقی پزشکان طرح پزشک خانواده روستایی نیست وآیا این عدم توجه در رفع مشکل نظام پرداخت دلیل عدم تمایل پزشکان برای ورود به این طرح نمیباشد
  • بی نام A1 ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
    1 0
    در حالیکه بحث تمام وقتی شاغلین سیستم واعضاء هیئت علمی دانشگاههابااین استدلال که سیستم قادربه پاسخگوئی توقعات مالی آنها نیست مسکوت مانده؛اماپزشکان خانواده روستایی حتی دراستانهائیکه مطالبات خودرادر؛باره زمانی مندرج در دستورالعمل پزشک خانواده دریافت نمی نمایند ودر کل کشور نیز ریالی بابت حق محرومیت از مطب در یافت نمی نمایند میبایستی از این قانون تبعیت نموده و قادر به فعالیت در زمینه حرف پزشکی در اوقات فراغت نیستند