به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، حجتالاسلام محسنی اژهای در ادامه نشست خبری خود گفت: اگر جرایم و مصادیق مجرمانه ای که در آن بوده رفع شده باشد می توان آن را رفع فیلتر کرد. کارگروهی که 6 وزیر عضو آن هستند در تیر ماه 88 طبق قانون آنجا را فیلتر کرده و اگر مصادیق مجرمانه در آن رفع شود می توان آن را رفع فیلتر کرد.
شرکت مس سرچشمه
وی درباره مسئولان سابق شرکت مس سرچشمه که اقدام به خروج اموال این شرکت به خارج از کشور کرده بودند، گفت: در پرونده اول در حال حاضر 5 نفر بازداشت شدهاند که از این تعداد یک نفر فعال در بانک، دو نفر برادر، یک نفر هم کارمند و یک وکیل بودند.
وی افزود: این پرونده در مرحله رسیدگی است و اشیایی که از این افراد ضبط شده تحویل بانک شده است.
محسنیاژهای ادامه داد: کار کارشناسی آغاز شده و از نتیجه کارشناسیها اطلاعی ندارم و نمیدانم دقیقا چه مبلغی بوده است.
وی با اشاره به پرونده دوم گفت: در پرونده شرکت مس سرچشمه دو نفر در بازداشت هستند و عمده وجوهی که از شرکت مس به یک حساب شرکت خصوصی در خارج از کشور واریز شده، به حساب یک شرکتی که این افراد در داخل کشور معرفی کردند، بازگشته و امیدوارم مابقی مبلغ هم برگردانده شود.
دادستان کل کشور خاطرنشان کرد یکی از این دو نفر به دلیل حضور در محل کار قبلی اتهامات دیگری هم دارد که همین ممکن است روند رسیدگی را طولانیتر کند.
اژهای تاکید کرد: پرونده در حال رسیدگی است و در مرحله دادسرا قرار دارد اما هنوز به دادگاه نرسیده و کیفرخواست صادر نشده است.
ماجرای گروگانگیری مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی
محسنی اژهای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چند روز گذشته شاهد یک گروگانگیری بودیم که موضوع این گروگانگیر مبهم بوده و مشخص نشد. و ظاهرا متهم آزاد شده است آیا قوه قضائیه در این مورد اقدام کرده است یا خیر گفت: گروگانگیری دو الی 3 مورد است که این مورد گروگانگیری که اخیرا شاهد آن بودیم شدید نبوده به این شکل که با تمهیدات قبلی که به شکل مسلحانه و تهدیدات رخ نداده است همچنین به این شکل نبوده که فرد ساعت شخصی را تعیین کند و بگوید که اگر این اتفاق نیفتد اقدامی میکند. بنابراین این مورد درخصوص گروگانگیری اخیر منتفی بوده است.
وی در ادامه افزود: اگر جایی اعلام شد گروگانگیری صورت گرفته و فردی به اتاقی رفت و فرد را گروگان گرفته و درب را بسته است، پلیس باید همه اقدامات لازم را به عمل آورد چرا که اگر این کار را نکند و بعدا خطری به وجود آید باید پاسخگو بوده و پلیس مسئول است.
محسنی اژهای در ادامه گفت: این خبری که در خصوص گروگانگیری اخیر مطرح شده به گوش رسیده و اقدام شده است اما مصداقی که شرح دادم نبوده است و همچنین نمیتوان گفت که حضور پلیس بیجهت بوده چرا که اقدام صورت گرفته است و بعد هم که شما صحبتها و ادعای مسئول شرکت واحد را شنیدهاید که خود در صحنه بوده و موضوع را مطرح کرد. گویا نحوه انعکاس در ابتدا چیزی بوده که دعوا کرده است و خواستهای داشته ولی آنطور که شرح دادم نبوده است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اخیرا اکثر رسانهها مطرح کردند که معاون رئیسجمهور گذشته به اتفاق فرزندش پروندهای در خصوص تخلف ارزی روزشنگ داشته که علاوه بر پرونده بیمه ایران در این خصوص نیز مورد بازجویی قرار گرفتند، گفت: نه بازداشت نشده و اکنون آزاد است و پرونده هنوز در مرحله تحقیق بوده و به دادگاه نرفته است و در خصوص اینکه فرزند وی متهم شده یا خیر خبری ندارم.
تحقیقات پرونده 22 بهمن قم هنوز تکمیل نشده است
وی در خصوص حادثه 22 بهمن در قم، در پاسخ به سوال خبرنگاری گفت: این پرونده در حال رسیدگی است و کسانی که لازم باشد احضار میشوند و کسانی که به عنوان مطلع لازم باشد خواسته میشوند ولی پرونده هنوز تکمیل نشده و در حال تحقیق است. در خصوص افرادی که اسامیشان در این گزارش آمده تحقیق میشود و اگر لازم باشد آنها را میخواهند.
محسنیاژهای در پاسخ سوال خبرنگاری در خصوص حادثه 22 بهمن در قم که گویا نشریه پرتو نیز در این ماجرا دست داشته، اظهار داشت: طبق گزارش قوه قضائیه و تحقیقات دادستانی از هر کسی که لازم باشد تحقیقات صورت میگیرد و از هر کسی که مورد خاصی وجود داشته باشد تحقیق میشود. بنده از اینکه نشریهای دست دارد یا خیر اطلاعی ندارم بلکه از هر کسی که لازم باشد تحقیق میشود.
اطلاع ندارم
وی درباره یکی از سخنان سردار احمدی مقدم در مصاحبه ای اعلام کرده "فردی که در میدان ولیعصر(عج) با یک خودروی پلیس عابری را زیر گرفته بود یک سرباز بود که سال 91 خانواده این قربانی شناسایی شد،" آیا در این خصوص در قوه قضائیه پرونده ای تشکیل شده است؟ گفت: در این خصوص اطلاعی ندارم که آقای احمدی مقدم درباره چه صحبت کرده اند اما بعد از فتنه سال 88 اتفاقاتی رخ داد که ابعادی داشت.
47232