مهدی غضنفری یکی دیگر از معاونان خود را تغییر داد تا پس از سونامی تغییر و تحولات مدیریتی در وزارت بازرگانی که حدود یکماه پس از حضور غضنفری در ساختمان وزارت بازرگانی شکل گرفت،به مرور تسطیح مدیریت ها با تغییر معاونان وزیر صورت گیرد.
به گزارش خبرآنلاین،"فیصل مرداسی" که پیش از این رئیس سازمان بازرگانی استان همدان بود به جای "مرتضی فرجی"،رئیس سابق مرکز ملی فرش و معاون وزیر بازرگانی به ساختمان شماره 2 وزارت بازرگانی در میدان ولیعصر رفت،تا پایانی باشد بر 4 سال مدیریت مرتضی فرجی بر مرکز ملی فرش ایران.
عملکرد 4 ساله مرتضی فرجی در مرکز ملی فرش ایران به زعم فعالان عرصه حوزه فرش عملکردی غیر قابل دفاع بود.وجود طرح های نیمه تمامی که هیچگاه به سرانجام نرسید و عدم تحقق وعده های مرکز ملی فرش به قالیبافان و افزایش ورود فرش های بی کیفیت چینی،همچنین کاهش 20 درصدی صادرات فرش دستباف ایران،جملگی جزو دستاوردهای مدیریت فرجی بر مرکز ملی فرش ایران بود.
بیمه قالیبافان نیز یکی دیگر از طرح های نیمه تمامی بود که مرکز ملی فرش ایران در دوره مدیریت فرجی نتواست از پس آن برآید و بودجه آنرا تامین کند.
فرجی از جمله مدیران وزارت بازرگانی در دوره وزارت سید مسعود میر کاظمی بود که بیش از اجرای طرح های عملیاتی به برگزاری جشن ها و مراسم های تبلیغاتی می پرداخت و برای این کار هزینه های گزافی نیز پرداخت می کرد.
مهدی غضنفری در مراسم معارفه و تودیع روسای جدید و قبلی مرکز ملی فرش گفت:«بازارهای جهانی فرش نباید در دست رقبا رها شوند بلکه باید با ارائه مدلهای جدیدی در عرصه رقابت که در آن خلاقیت، ابتکار و هوشمندی تبلور یافته به حفظ و گسترش بازارهای جهانی فرش پرداخت.»
غضنفری ادامه داد:«برای حرکت در پله بعدی انتظار میرود رییس جدید مرکز حداکثر ظرف 6 ماه با استراتژی مناسب، مشخص کند که انجام چه کاری میتواند به مسیر جهانی شدن و حضور و کسب بازارهای هدف کمک کند و چگونه میتوان فرش را به سکهای رایج در بازارهای جهانی تبدیل کرد.»
در حالی که تجارت جهانی فرش با رکود مواجه است و صادرات فرشهای دستباف هندوستان و پاکستان نیزدراین مدت 70 و 50 درصد کاهش داشت، در 6 ماهه نخست امسال درمقایسه با مدت مشابه سال گذشته ، ارزش صادرات فرش دستباف ایرانی هم یک درصد کاهش یافت تا آخرین سال مدیریت فرجی در مرکز ملی فرش ایران هم،عملکردی با تراز منفی باشد.
نظر شما