در این روزگارمادری تبدیل به فرایند دشوار شده است یکی از مطالباتی که زنان از دولت جدید در حوزه زنان دارنداین است که مادری آسان شود. اما با آغاز دولت آقای روحانی مادری برای زنان کارمند تبدیل به فرایند دشواری میشود. افزایش ساعت کار وبرابری ساعت کار زنان و مردان برای بانوان کارمند مشکل ساز شده چرا که این مادران که کودکشان را به مهد کودک می سپارند ناچارند صبحها زودتر و عصرها دیرتر به خانه رسیده و فرزندشان را در آغوش کشند. مادر شاغلی که فرزند دانش آموز دارد برای رساندن فرزند به مدرسه در ساعت مقرر امکان هماهنگی حضور در ساعت آغاز محل کار را ندارد، چرا که به دلایال متعدد از جمله جهت دوری راه ناچار است صبحها زودتر از منزل خارج شود وامکان همراهی فرزندش تا مدرسه را از دست میدهد.
افزون بر آن ، باتغییر ساعت کاری عصر کارمندان ، این مشکل چند برابر می شود. از جمله ترافیک پسین هنگام به ویژه در کلانشهرها و تاریکی زود هنگام هوادر فصل پاییز و زمستان و از همه بدتر کودکی که به تنهایی از مدرسه با مشکلات بسیار به خانه آمده ودر منزل منتظر حضور گرم مادر است. آیا تصمیم گیرندگان نمیدانند هر گونه تغییر در ساعت کاری در روال روزمرگی شهری کارمندان تاثیر می گذارد؟
به نظر می رسداین تغییر ساعت در افزایش کیفیت تاثیری ندارد بلکه تاثیر افزایش کمیت ، نتیجه منفی در بردارد.
شوربختانه مضاف بر موارد بالا ، عدم وظیفه قانونی در تبعیت دستگاههایی چون کمیته امداد درهماهنگی بادستگاههای دولتیست که از جمله می توان در تعطیل نکردن روزهای پنجشنبه کارکنان این نهاد در تهران اشاره کرد.
نگهداری از کودکان از این پس برای مادران شاغل به دشواری می گراید.چراکه بخش اعظم مدارس کشور ساعت 13-14 تعطیل می شوند و تعطیلی ساعت 14 ادارات دولتی در قبل همزمان یا حداکثر یک ساعت اختلاف با تعطیلی کودکان دانش آموزان داشت لذا امکان مدیریت خانه برای بانوان کارمند فراهم بود وحتی امکان صرف ناهار در کنار هم فراهم بود اما در شرایط کنونی که مادران شاغل در ساعت 16:15 محل کار خود راترک میکنند با ترافیک در نظر گرفته شده احتمالا 17:30 تا 18 در تاریکی شب به منزل میرسند.
همچنین در نبود حضور پدر و مادر در همراهی فرزندشان به مدرسه یا خروج ایشان از مدرسه خانواده ها باید از سرویس ایاب وذهاب برای فرزندشان استفاده کنندکه مستلزم هزینه گزافی است و نیز افزایش ساعت کاری باعث افزایش هزینه مهدکودک فرزندان شاغلین شده ومهدها مبلغ بیشتری مطالبه می نمایند.
صرف ناهار در محل کار باهزینه ای بیش از هزینه های مصروفی جهت تهیه غذا در منزل می باشد.
کمک به امور تحصیلی فرزندان با افزایش ساعت کاری والدین وتاخیر آنها در رسیدن به منزل صرف هزینه های بیشتری را برای امور کمک تحصیلی می طلبد.
با چنین وضعی آیا مدیریت بر خانه و خانواده و فرزندان معنایی خواهدداشت؟ !
فرانک فولادی
کارشناس راهنمایی و مشاوره

شوربختانه مضاف بر موارد بالا ، عدم وظیفه قانونی در تبعیت دستگاههایی چون کمیته امداد درهماهنگی بادستگاههای دولتیست که از جمله می توان در تعطیل نکردن روزهای پنجشنبه کارکنان این نهاد در تهران اشاره کرد...
کد خبر 314592
نظر شما