عمار حکیم: اسارت سوریه در دستان تروریست ها را نمی پذیریم/ حق غنی سازی ایران باید به رسمیت شناخته شود

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در سخنرانی روز تاسوعا با اشاره به درد و رنجی که ملت سوریه می کشند گفت نمی پذیریم که این کشور اسیر دست تروریست ها باشد.

زهرا خدایی:

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در سخنرانی روز تاسوعا با اشاره به درد و رنجی که ملت سوریه می کشند گفت نمی پذیریم که این کشور اسیر دست تروریست ها باشد.

به گزارش خبرآنلاین حجت الاسلام و المسلمین سیدعمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در روز تاسوعای حسینی با حضور در ورزشگاه نیروی هوایی بغداد با اشاره به تحولات منطقه و نقض حقوق بشر افزود: سوریه به میدان جنگ بزرگ بین المللی تبدیل شده است.
او گفت در این کشور دوست و برادرمان، ما دنبال راه حل غیرنظامی و سالم هستیم. ما نمی پذیریم که سوریه اسیر در دست تروریست ها باشد و از سازمانهای بین المللی تقاضا داریم کنفرانس ژنو 2 را برگزار کنند و دنبال راه حلی سیاسی و صلح آمیز برای جمع کردن همه اقشار جامعه سوریه باشند .

رئیس مجلس اعلای عراق با استقبال از پیشرفت مذاکره میان ایران و غرب گفت: امیدواریم در مسئلۀ هسته ای دو طرف به توافق نهایی برسند و حق ایران را به عنوان کشور اسلامی منطقه در داشتن و استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای محترم بشمارند.
از سویی در تلاطم دریای خاورمیانه، مردم فلسطین را از یاد نبرده ایم و آنها همیشه در ذهن ما خواهند بود.


در این سخنرانی که به طور همزمان در 14 استان عراق پخش می شد، برخی از چهره ها و شخصیت های سیاسی عراق از جمله باقر زبیدی، رییس فراکسیون مجلس اعلای عراق در پارلمان، عادل عبدالمهدی نیز حضور داشتند.  

حجت الاسلام و المسلمین سید عمار حکیم، سخنرانی خود در تاسوعای حسینی را با شعار مجلس اعلای اسلامی عراق آغاز کرده و گفت: مهمترین شعار امام حسین(ع) "هیهات منا الذلة" بود، ما نیز شعارمان بزرگ است؛ حسینی هستیم و تا زمانی که زنده ایم، حسینی باقی می مانیم.
سیدعمار حکیم با درود فرستادن به مردم عراق گفت: سلام بر مراجع دینی در نجف، خطبا، مرثیه خوانان، روضه خوانان حسین، سلام بر همۀ فرزندان کشورمان در هر جایی که هستند از هر طیفی و مذهبی که هستند و احترام به همۀ عراقی های حاضر و یا در خارج از کشور که با تمام وجود دوست داشتند در مراسم تاسوعا و عاشواری حسینی شرکت کنند.
 سیدعمار حکیم در ادامه با اشاره به حماسۀ حسینی گفت: حسین، طاغوت عراق و حاکمانی که به اسم دین حمکرانی می کردند با تصویر سازی غلط از دین و بر حسب هوای نفس خود را نیز سرنگون کرد. در زمان ما نیز تاریخ خود را تکرار می کند و امروز باز هم شاهد تکرار حوادث مشابه آن هستیم. همچون دولت عراق و شام داعش که در راستای همان طرح ها سیاستگذاری می کنند و تفسیر دیگری از دین ارائه می کنند.
رییس مجلس اعلای عراق افزود: رویارویی امام حسین و یزید فقط مواجه بین یک انقلابی و یک حاکم نبود بلکه مواجهه بین خیر و شر و حق و باطل بود. این جنگ خیر و شر تا قیامت ادامه خواهد داشت؛ چرا که همیشه در تاریخ حسینی بوده و یزیدی وحسینیونی بودند که چنگ به ریسمان حق و حقیقت می زنند.

سید عمار حکیم در ادامه افزود: " حسین به ما یاد داد که آزادی جایزه مومن است. ما از رسالت حسین یاد گرفتیم که اسلام دین آسان و رئوفی است که به همه رنگها و قومیت ها و ادیان احترام می گذارد. امام حسین در سپاه کوچک خود تمام ادیان را جمع کرده بود. چرا که آنها خود را به انسانیت نزدیک می دانستند بیش از آنکه خود را به دین نزدیک بدانند. درس بزرگ امام حسین تسامح، تساهل و عدل انصاف بود. حسین انقلابش را در حیطۀ باخت و برد نمی گذارد چون انقلاب او فراتر از این مفاهیم است. حسین خواست دین محمدی را به مردم بازگرداند و خواست نشان بدهد که اسلام دین محبت، عدالت و انصاف است.
عمار حکیم بیان داشت: رسالت امام حسین انجام شد تا به ما اسلامی درست پاک و پاکیزه برسد و اگر آن خونها نبود نه می توانستیم اینجا باشیم و نه اسلامی درست و پاک به ما می رسید. پیامبر دین را به مردم عرضه کرد و حسین آن را حفظ کرد.
رئیس مجلس اعلای عراق در ادامه گفت: ای حسینیون، ای فرزندان عراق، ذکر حسین ذاکرۀ انسانیت و خلاصه فکر انسانیت است. این روزها فقط دهۀ گریه نیست، بلکه این روزها معنای آزادگی و انتصار را به ما می فهماند و به ما می آموزند که چگونه مهربانی بیاموزیم. ما بر امام حسین از روی ضعف گریه نمی کنیم، بلکه برای این اشک می ریزیم که شعور پاک انسانیت در ما باقی بماند. از ما خواستند که ترسو باشیم ولی تا وقتی که چشمه کربلا بجوشد ما خواهیم ایستاد. با شهادت سرور ما حسین، هزاران زندگی شکل گرفت آنهم با این شعار "هیهات من الذله" این شعار ادامه دارد تا آخر تاریخ و تا آینده نیز ادامه خواهد یافت. این شعاری است که مستکبرین از آن می ترسند.

سید عمار در ادامه با اشاره به تداوم مکتب حسینی گفت: ولادت انقلاب حسین در لحظه شهادت او بود و هیچ انقلابی چنین مانندی ندارد که ولادت یک انقلاب از لحظه شهادت آن شکل گیرد. اما بسیار احتیاج داریم که این روح انقلابی را احیا کنیم چون اصلاح بشر هیچگاه متوقف نمی شود و نبرد خیر و شر همچنان ادامه دارد. اصلاح امور به جانفشانی نیاز دارد. نیاز عراق این بود که مصلحی مثل حسین داشته باشد و دشمنی مثل یزید و معرکه ای که حضرت زینب بعد از نبرد حسین آن را شروع کرد آنهم وقتی که با پای پیاده از کربلا به شام رفت و توانست با افشاگری دستگاه پلید و طاغوتی یزید انقلاب حسین را بیشتر و بیشتر نشان دهد.
رئیس مجلس اعلای عراق در ادامه با اشاره به تحولات خاورمیانه افزود: امروز ما در وسط دریای متلاطم خاورمیانه قرار داریم. از اینجا به آنهایی که می خواهند به وحدت ما ضربه بزنند اعم از ارهابی ها و تروریست های جدید هشدار می دهیم که جلوی شما میلیون ها حسینی و زینبی ایستاده اند و به اهداف پلید خود نمی رسید مادامی که روح انقلاب حسین و زنیب در ماست. معرکه ما با طاغوت، انحراف و تعصب معرکه ای حسینی است که ادامه دارد، درست که زمان عوض شده اما زمانه خود را تکرار می کند. تکه پاره های شهدای ما بر تروریست و تند روهای افراطی پیروز خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین سیدعمار حکیم در ادامه گفت: اما به دوستان خود می گوییم بیایید با ما فردا را بنویسیم؛ فردایی پربار و با امید. بیایید برنامۀ الهی را در زمین پی ریزی کنیم. پیروزی بزرگ آنست که بر خودخواهی خود پیروز شویم. بیاییم به کربلا برویم و اهمیت های گفتمان آن را ببینیم و یاد بگیریم. گفتگویی که از مکه و مدینه آغاز شد و به کربلا و شام رسید.
حر ریاحی از باطل به حق شتافت؛ بیاییم همچون گفتمان حسینی با هم حرف بزنیم. یقیناً بعد از 1400 سال گفتگوی حسینی خواهد توانست به ما درس و عبرت بدهد و به ما یاد می دهد که چگونه آزاده زندگی کنیم و شجاعتی همچون حسین داشته باشیم.

سیدعمار حکیم در ادامه گفت: ای حسینیون، ای فرزندان شهید محراب و عزیز عراق پیش روی شما امر مهم و مقدسی است و آن ساخت و بازسازی عراق حسین است. مردم به شما با چشم امید می نگرند. باید مردان زمان های سخت و سپر امت باشید و برشماست که جانفشانی بیشتری کنید. 
در میان سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سیدعمار حکیم، رئیس مجلس اعلای عراق شعارهای مردم مبنی بر " لبیک یا حسین" نیز طنین انداز بود.
حجت الاسلام و المسلمین سیدعمار حکیم بیان داشت: ای حسینیون و ای فرزندان شهید محراب، در عمل و گفتار حسینی بودید و خواهید بود. امید در ما زیاد است. امید، شما هستید. در راه حسین التزام کنید و شعار ما که "حسینی هستیم و باقی می مانیم" را دنبال کنید.
عمار در ادامه با اشاره به چالش های عراق گفت: قبول نمی کنیم که عراق حسین، زمینی هموار باشد برای فساد و مفسدین که ثروت کشورمان را از بین ببرد. در زمان شهید محراب، قدم اول و بزرگمان مواجه به فساد و مفسدین بود. برنامۀ ما انقلاب اداری و مقابله با تخلف در کشور است و اگر نتوانیم خدمت کنیم مستحق نمایندگی مردم نیستیم.
4952

کد خبر 322372

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
    22 20
    السلام وعلیک یا ابا عبدالله . پایان سخن پایان من است تو انتها نداری.
    • بی نام IR ۲۰:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۳
      4 12
      اونایی که منفی میدن دلیلشم بگن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین