به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ درحالی که در کمتر از دو ماه از حضور رضا فرجی دانا، وزیر علوم در این سمت می گذرد، اما او کمترین تغییرات را مدیریت ارشد دانشگاه ها نسبت به دوره های مشابه وزارت علوم در دولت نهم و دهم داشته است. او حتی تاکنون راضی نشده رییس دانشگاه تهران را تغییر دهد. تنها رییس دانشگاه پیام نور و دو سه دانشگاه مرکز استان تغییر کرده اند.
فرجیدانا امروز در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران دراین باره گفت: روسای دانشگاه هایی که مدت احکام آن ها در حال طی شدن است تا انتهای احکام در خدمت آن ها هستیم.
البته از ابتدای تشکیل دولت یازدهم و به گفته جعفر توفیقی، سرپرست پیشین وزارت علوم، انجمن های صنفی برخی دانشگاه ها نامه هایی به این وزارت خانه برای تغییر در مدیریت دانشگاه ها رسیده است. فرجیدانا امروز به همین موضوع اشاره کرد و گفت: در صورتی که گله و شکایتی از روسای دانشگاه ها باشد، هیات هایی از سوی وزارت علوم به این دانشگاه ها اعزام خواهد شد و نتایج اعلام شده از سوی این هیات ها مبنای کار قرار می گیرد.
به گزارش مهر، او با اشاره به وضعیت برخی از روسای دانشگاه ها که حکم 8 ساله آن ها به پایان رسیده است، گفت: روسای دانشگاه هایی که دوره هشت ساله آن ها به پایان رسیده است برای ابقای آن ها و یا جایگزین شدن آنها، هیات هایی از سوی وزارت علوم به این دانشگاه ها اعزام می شود تا نظرات هیات علمی و تشکل های دانشجویی را جویا شوند تا بر اساس آن فرد اصلح و متعهد که بتواند فضای آرامی در دانشگاه ها ایجاد کند را انتخاب کنیم.
وزیر علوم گفت: این اقدام با احتیاط و تأنی باید انجام گیرد، برای تعویض روسای دانشگاه ها عجله ای نداریم و قائل به این نیستیم که این حرکت شتابزده صورت گیرد.
اما در هفته گذشته و البته یکی دو بار پیش از آن، خبرهایی تایید نشده از تغییر رییس دانشگاه تهران منتشر شد. وزارت علوم و همچنین خود فرهاد رهبر، رییس دانشگاه، این تغییر را رد کردند. فرجی دانا دراین باره هم گفت: ما تاکنون هیاتی به دانشگاه تهران اعزام نکردیم، در این زمینه شایعات زیادی وجود دارد و برخی اوقات خبرهایی را می شنویم که من از شنیدن آن ها تعجب می کنم. امیدوارم روزی اطلاع رسانی جایگزین شایعه شود.
او گفت: برای تعویض روسای دانشگاه ها تلاش می شود تا مکانیزم هایی در دانشگاه ها ایجاد شود تا با مراجعه به تشکل های دانشجویی، اعضای هیات علمی، نظرسنجی صورت گیرد. در این دوره مخفی کاری در وزارت علوم وجود ندارد، هیچ حکمی به صورت یکدفعه ای ایجاد نشده است بلکه قبلا با افراد تماس گرفته شده است و یا با دانشگاهیان مشورت کردیم.
نظر وزیر علوم درباره تاثیر معدل در کنکور
وزیر علوم همچنین درباره تاثیر 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور سراسری، با بیان اینکه در این زمینه یک جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو شکل گرفته است، گفت: در واقع آنچه قانون پیشبینی کرده، سوابق تحصیلی در سال اول، 25 درصد تاثیرگذار است.
به گزارش ایسنا گفت: در انتهای برنامه نیز باید سقف سوابق تحصیلی به 85 درصد افزایش یابد و تنها 15 درصد ظرفیتها با آزمون باشد که این موضوع گام به گام صورت میگیرد. آموزش و پرورش در این زمینه متعهد است که طرح آزمونهای استاندارد را برگزار کنند و وزارت علوم نیز ملزم به اجرای قانون است.
۴۷۴۷
نظر شما