آغاز نبرد ویندوز و اندروید در محیط "کامپیوترهای رومیزی"

نبرد اندروید با ویندوز روی کامپیوترهای دسکتاپ رسما شروع شد.

 

در نمایشگاه امسال لاس وگاس CES2014 شاهد معرفی دسکتاپ هایی مجهز به اندروید با تبلیغات فراوان بودیم.

این اولین تهدید واقعی سیستم عامل ویندوز روی کامپیوترهای رومیزی است که توسط اندروید واقعیت پیدا کرد. سالهاست که فروش کامپیوترهای دسکتاپ با کاهش روبرو شده که دلیل عمده آن ظهور و توسعه تبلت و گوشی های هوشمند بوده است که اغلب آنها اندرویدی هستند.

از سوی دیگر سال آینده شاهد پیشی گرفتن فروش تعداد تبلت نسبت به کامپیوترهای رومیزی خواهیم بود. کارشناسان رقم پیش بینی شده را 325 میلیون تبلت در مقابل 268 میلیون پی سی اعلام کرده اند.

بر اساس آمار موسسه تحقیقاتی گارتنر، رقم فروش 2 میلیارد گوشی هوشمند البته هر دو محصول کامپیوتر رومیزی و تبلت را پشت سر می گذارد که 1.1 میلیارد از این تعداد، مجهز به سیستم عامل اندروید است و این در حالی است که این رقم برای گوشی های مجهز به ویندوز تنها 360 میلیون گوشی خواهد بود.

بنابراین سازندگان پی سی و کامپیوترهای رومیزی دنبال جانشین برای جلوگیری از افت فروش کامپیوترهای ویندوزی هستند و به همین خاطر به سمت سیستم عامل اندروید گام برداشته اند تا جلوی ضررهای خود را بگیرند.

مایکروسافت با ویندوز فون، سرفیس و حالا با سخت افزار نوکیا که متعلق به خود کرده، جبهه جدیدی را گشوده تا اگر در بازار دسکتاپ کم قدرت شد، در نقاط دیگر جبران کند.

لری دیگنان در زد دی نت معتقد است اگر اندروید بتواند مشکلات امنیتی روی سیستم عامل خود را حل کند قطعا می تواند خطری واقعی برای ویندوز و سردردی برای مدیران آن باشد.

اگر مردم ویندوز نخرند، یعنی آفیس نمی خرند و بنابراین نیاز به این نخواهند داشت که از پلتفورم ویندوز فون به "آژر" Azure بروند.

تاکنون دسکتاپ و کامپیوترهای رومیزی حیات خلوت ویندوز و مایکروسافت بوده و اوپن سورس ها سالهای سال است که نتوانسته اند در تغییر سهم عمده ویندوز تاثیر گذاری زیادی داشته باشند.

شاید تقاضای کنونی برای اندروید رومیزی زیاد نباشد اما کم کم ویندوز خود را کم رنگ تر از گذشته می بیند. مشتریان کامپیوتر رومیزی می خرند نه به خاطر ویندوز، بلکه بتوانند کارهای خود را انجام دهند. ویندوز تاکنون تنها آپشن و حق انتخاب بوده و حالا این موضوع در حال تغییر است.

اگر دسکتاپ اندرویدی رواج پیدا کند، قطعا این موضوع از محیط های اداری شروع خواهد شد. مایکروسافت سعی کرده تهدیدات اندرویدی را با ویندوز آر تی جواب دهد اما بهتر هم می تواند کار کند. مقاومت مایکروسافت با سیستم عامل و محصولاتش در برابر تبلت های اندرویدی و کروم بوک طولانی خواهد بود. اغلب کمپانی های بزرگ سرمایه گذاری های سنگینی تحت زیرساختهای  ویندوز کرده اند و به همین راحتی مسئله سوئیچ را انجام نخواهند داد. بنابراین به زودی شاهد تغییرات سریع و شگرف نخواهیم بود.

بحث تحولات فروش های پی سی ویندوزی نیز حکایتی دیگر دارد و ممکن است صنعتی مانند گیم بتواند همچنان ویندوز را استوار نگه دارد.

مردم هنوز پی سی ها و کامپیوترهای رومیزی خود را در گوشه خانه دارند و در ضمن برای کارهای روزانه و بیرون از خانه نیز از تبلت و گوشی هوشمند استفاده می کنند. اما مهمتر از خانه، اداره است که اگر در این قسمت تحول صورت گیرد، آنوقت می توان بازی را به نفع اندروید تعبیر کرد.

منبع: زد دی نت

5656

 

 

کد خبر 332454

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • س IR ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    17 21
    به قول شمابرای "کامپیوترهای رومیزی" صرف 10 تا افکت و 20 تا اپ کافی نیست .برای افیس پلتفرم سرور و 1000ها مبحث کاملا مبنایی و ... هست. تنها مزیت می تونه قیمت شکنیش باشه که واسه افیس تام نیست. اونجا می تونه مثل فرمول1 ی باشه که اندروید نه تنها رنگشو می بازه و معلوم می کنه حد توسعش دیوار داره ، بلکه با از دست دادن مقداری از اعتبار ، توسعه دهنده ها رو هر چه بیشتر به سمت ویندوز و حتی پلتفرم موبایل ویندوز سوق می ده. این از من یادگاری تا بعدا ثابت بشه.
    • بی نام IR ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
      30 6
      به احتمال زیاد این متن، خروجی انگلیسی به فارسی google translate باشه !
    • بی نام IR ۱۴:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
      11 5
      حاجی کلی خندیدم،دمت گرم.
    • بی نام IR ۱۹:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
      7 3
      به گالیه هم یه روز خندیدن بابایی
    • لینوکس A1 ۱۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
      5 2
      راست میگه بنده خدا به کلماتی که استفاده کرده نگاه کنید زده تو گوگل ترنسلیت. وای مردممممم از خنده
    • ahmad IR ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۷
      4 2
      سلام . اندروید برای سرگرمی خوبه نه بیشتر اصلا قابل مقایسه با ویندوز نیست . هر کی از راه میرسه برا اندروید برنامه مینویسه این ضعفه ! امنیت نداره . در صورتی که هر کسی نمیتونه برای ویندوز برنامه بنویسه . اندروید چند سال بیشتر عمر نمیکنه و کنار میره و سیستم عامل های جدیدی جاش رو میگیرن . به طور مثال تایزن برای سامسونگ یا ابونتو موبایل برای لینوکس . و ویندوز همچنان پابرجاست ! من با این دوستمون موافقم که اندروید به جایی خیلی خوبی نمیرسه . با گذشت زمان متوجه میشید . وسلام
  • بی نام A1 ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    27 21
    ویندوز برای حرفه ایها تا الآن هم تنها گزینه نبوده.
  • بی نام IR ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    88 3
    هر چه رقابت بیشتر باشه به نفع من مصرف کننده هستش...اگر انحصاری بشه میشه صنعت خودروسازی ایران که که نه تنها به نفع مردم نیست بلای جان و مال مردم شده و مثل یک بختک جلوی پیشرفت کشور میگیره...
    • امیر A1 ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
      31 2
      زدی تو خال
    • بی نام A1 ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
      28 2
      خیلی خوشحالم که ماها به این عقلانیت رسیدیم که بدون تعصب نگاه میکنیم به مسائل . درود بر تو هموطن
    • :- A1 ۲۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
      4 1
      من ویندوز رو دوست دارم :( فن ویندوز اگه ویندوز از بین بره چی!! ممنون حرفت نظرم رو عوض کرد
  • بی نام IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    34 3
    اندروید رو دسکتاپ، ی جوریه
  • سعید A1 ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    9 3
    سیستم عامل های اوپن سورس خیلی وقته نبردشان با ویندوز شروع شده، فقط با آمدن اندروید شدت رقابت بیش تر شده.
  • سعید IR ۲۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    1 7
    خیلی دوست دارم درست از سر این ویندوز بر دارم اما حیف درایو های لب تابم فقط برای ویندوز وجود داره
    • بی نام A1 ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
      4 1
      لینوکس که نیاز نداره درایور براش نصب کنی، خودش همه را میشناسه :)
  • بی نام IR ۰۴:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    5 2
    در اين مورد قطعاً اندرويد شكست خواهد خورد. البته دلايلي چون امنيتي بسيار پايين يكي از عوامل است. ديگر اينكه سيستمهاي عامل لمسي مانند اندرويد براي دستگاه هاي كوچك مفيد است و در دستگاه هاي روميزي بسيار اعصاب خرد كن است.
  • amin A1 ۲۱:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    3 1
    اندروید خیلی خوبه ولی هیچی ویندوز نمیشه
  • بی نام A1 ۲۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    2 3
    کسانی که علیه اندروید گفتن، فراموش نکنن که هسته اندروید لینوکس است. پس این حرف که اندروید امنیت نداره خیلی حرف بی‌پایه و اساسیه... بعد هم هدف‌گذاری مهمه! روزی که فایرفاکس اومد، اعلام کردن هدفشون اینه که تا 5% بازار رو بتونه بگیره! و کروم هم احتمالن همین طور ولی به مرور زمان و با ارائه کیفیت خوب (که کار گوگله) طبق آمار الان کروم 56 درصد بازر رو گرفته و فایرفکس 27 درصد رو. مطمئن باشید تو بلند مدت گوگل تو این زمینه هم موفق می‌شه!
    • بی نام A1 ۰۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۶
      1 4
      بیشتر مطالعه کن
  • بی نام IR ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۶
    0 2
    ما خودمون می دونیم که اندروید اپن سورسه و هستش واسه لینوکسه اما باید توجه داشت که اندروید اصن پرفورمنس نداره برعکسه ویندوز و ای او اس و این ضعفه بزرگیه واسه اندروید به خاطره همینه که نوکیا یا مایکروسافت رو گوشیهای میان قیمت سرمایه گذاری کردند
  • سعید IR ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    این مسئله به جز این دو شرکت به شرکت های زیادی ربط داره چون مثلا باید اندوروید بازی های ویندوز را پشتیبانی کنه یا شرکت های سخت افزاری درایور هارا را برای هر دو شرکت بسازند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین