وزیر بهداشت در سفر استانی خود به خوزستان از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دیدار کرد و بر حل مشکلات بهداشتی حاشیه نشینها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، حسن هاشمی وزیر بهداشت، در نشستی که رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، روسای دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی استان خوزستان داشت به مشکلات حوزه سلامت اشاره کرد.
او با بیان اینکه سلامت یکی از موضوعاتی است که در حال حاضر به دغدغه مسئولان و مطالبه مردم تبدیل شده است گفت:متاسفانه در حوزه سلامت با منابع و ساختار با مشکل مواجه هستیم.
او به خصوصی سازی در بخش سلامت اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین کارها تغییر نگرش و دیدگاه در مدیریت دانشگاهها، بیمارستان ها و مراکز درمانی است که باید به سمت خصوصی سازی و کاهش تصدی گر دولت حرکت کنیم که دولت از این امر استقبال می کند.
وزیر بهداشت با تاکید بر این مطلب که معنی حاکمیت دولت این نیست که همه امور در دست دولت باشد افزود: باید تصدی گر دولت را در بخش بهداشت و درمان کم کرد و زمانی کارنامه مدیریت دانشگاهها موفق خواهد بود که شاهد کاهش تصدی گری دولت در مراکز درمانی باشیم.
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه باید بیمارستان‌ها واگذار شوند، گفت: در سالهای آینده تعرفه‌ها افزایش پیدا خواهند کرد و نحوه اداره بیمارستانها بهبود خواهد یافت.
هاشمی گفت: با برنامه ریزی های انجام شده در سالیان آینده یک نظام بیمه سلامت نسبتا مطلوب خواهیم داشت.


بهداشت خوزستان
هاشمی در مورد سلامت خوزستان گفت: به دلیل شرایط خاص استان خوزستان و وضعیت توپوگرافی آن، بهداشت، نیاز مبرم این استان است، خانه های بهداشت حتما باید مورد بازسازی قرار بگیرند و تعداد بهورزان تکمیل شوند و انشاالله طی 4 سال آینده مشکلات بهداشتی حاشیه شهرها حل خواهد شد.
او ادامه داد: استان خوزستان بعد از سیستان و بلوچستان برخلاف منابع آن یکی از محروم ترین استان های کشور است و باید از مشکلات و کمبودها به عنوان یک فرصت برای رفع موانع استفاده کرد.
301232

کد خبر 332838

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهران IR ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    5 2
    اقای هاشمی مردم متوسط وپایین ازنظرمالی ازاول انقلاب تاکنون تنها امیدشان بیمارستانهای دولتی بوده وهست آیا شما می خواهید این امید راازشان بگیری ؟!!!!!!!!!!!!ما چشم به راه یک طب ملی بودیم حالا بیمارستانهای خصوصی جیب خالی می کنند وبرای عملهای جراحی باید قرض ووام بگیریم .درهرشهربه ندرت یک یا دوبیمارستان دولتی هست که مردم مراجعه می کنند .واگذاری این محدود بیمارستانها به دست پولدارهابرای هرچه بیشترپرکردن جیب آنها کاری ظالمانه وضدمردمی است وازدولت تدبیر وامید انتظارچنین ظلمی نمی رود.
  • مرتضی IR ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    4 2
    باسلام سپردن بیمارستانها به بخش خصوصی به خاطر راحت شدن کار دولت درست نیست ونظارت دولت مساله ای راحل نمی کند .ازدولت روحانی این انتظاررانداریم .این کار فقط به درد سرمایه داران می خورد.
  • ابراهیم -ر A1 ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    2 1
    آقای هاشمی وزیر محترم آمار و اطلاعات و ارقام صحیح را از دانشگاههای متعددو بصورت مستقل از بیمارستانهای شهرهای کشور بر مبنای عملکرد واقعی دریافت فرمایید وتصمیم گیری نمایید دائم که نبایستی تعرفه افزایش پیدا کند آنهم برای جاهایی مثل استان فارس که برای خدمات انجام نشده برای بیمار بایستی پول بدی برای نمونه میخواهی بری چشم پزشک باید یک پولی به پزشک عمومی بپردازی فرم ارجاع بگیری تو فرم ارجاع نام و شماره ملی و تاریخ درج میشه یک فرانشیز بیمار بدبخت سهم بیمه هم سه برابر به پزشک تعلق میگیره برای خدمات انجام نشده آیا این انصاف است
  • مجید IR ۰۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۶
    2 2
    دولتها باید برای رفاه مردم کارکنند .درمان ودارو با همین وضعی که هست حتی با وجود داشتن بیمه هم مشکل دارد تاچه رسد به اینکه بیمارستانهای دولتی را به دست زالوها(بخش خصوصی)بسپارید.ما دولت فعلی رادوست داریم ومی گویند وضع مالی وزیر بهداشت خیلی خوب است خدا مال حلال بیشتر بدهد لطفا همه را مثل خودتان نگاه نکنید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین