چهار انجمن پزشکان عمومی، مامایی، دندانپزشکی و داروسازی ایران در بیانیه ای به برنامه های صدا و سیما درباره درآمد پزشکان بیانیه ای صادر کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در این بیانیه که دکتر عباس کامیابی، رییس انجمن پزشکان عمومی ایران، دکتر ناهید خداکرمی،‌ رییس انجمن مامایی ایران، دکتر بیژن اخوان آذری،‌ رییس انجمن دندانپزشکی ایران و دکتر رهبر مژدهی آذر، رییس انجمن داروسازی ایران آن را امضا کرده اند،‌ چنین آمده است؛

اگرچه رشد فزاینده‌ی شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی و تولید برنامه‌هایی با موضوع «سلامت» قابل تقدیر است اما گهگاه پخش برنامه‌های متضاد با سیاست‌های نظام سلامت و خلاف آرمان‌های رسانه ملی، خاطر متولیان این حوزه و جامعه پزشکی را آزرده می‌سازد. انتشار موهوم و مبالغه‌آمیز سلسله گزارشاتی پیرامون درآمدهای جامعه پزشکی در رسانه‌های مجازی و همچنین تحلیل سطحی و خبرسازی آن در صدا و سیما، رویه‌ی اخلاق‌مداری این ارگان ملی را مخدوش ساخت. انجمن‌های صادرکننده‌ی این بیانیه ضمن اعتراض به مقامات ارشد رسانه‌ی ملی، مواضع ذیل را در هم‌دلی با جامعه‌ی هتک احترام شده و حمایت از سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌نمایند:

1. «سلامت» نعمتی الهی است و طبیبان به عنوان پاسدار این نعمت در طول تاریخ به شیواترین وجه ممکن از سوی حکما و مردم ستوده شده و در آموزه‌های دینی، هم رتبه با عالمان دینی مورد تمجید قرار گرفته‌اند. اعتبار و ارتباط حکیمانه‌ی آنان با دردمندان بر شفای بیماری‌ها و کاهش آلام جامعه موثر بوده است؛ زین سبب هر دستاویزی به ظاهر موجه اگر بر این ارتباط معنوی بتازد بر سلامت عمومی تاخته و مستوجب سرزنش است.

2. سال‌هاست که «سلامت» از توجه ویژه‌ی سیاست‌گذاران محروم مانده و سهمی موثر از بودجه‌ی عمومی را به خود ندیده است؛ مدت‌هاست که «نظام سلامت» در حسرت یکپارچگی در تولیت و در معرض مداخلات مکرر است؛ دیر زمانی است که نقش تامین کنندگان مالی خدمات سلامت به دلیل مشکلات ساختاری کمرنگ و فاقد کنترل کننده‌های کیفی است؛ بدیهی است که مباحث پیچیده نظام سلامت به گونه‌ای است که عموم مردم عزیز از عوامل موثر بر آن، از جمله نقش بالقوه‌ی رسانه‌ی ملی و سایر عوامل اجتماعی بی‌خبر بوده و به ناچار حتی گلایه خویش را از کاستی‌های حوزه سلامت به طبیبان عرضه می‌نمایند؛ اما در این میان اگر انگشت اتهام با فرافکنی به سمت پزشکان و تشکیلات صنفی آنان نشانه رود بایستی به صداقت و خلوص نیت طراحان و برنامه‌سازان شک کرد.

3. جامعه پزشکی مدت‌هاست که به لحاظ مدارج، درآمد و کیفیت زندگی در طیفی از نابرابری قرار دارد که ریشه‌های آن را می توان در فقدان ساختار کارآ و هدفمند نظام سلامت، نداشتن راهبردی منسجم، اجرای برنامه‌های روبنایی و نبود کنترل، پایش و ارزیابی مستمر بر شیوه ارایه خدمات و... که میراث به جای مانده ازگذشته است، جستجو کرد. جمع کثیری از این جامعه‌ی فرهیخته در دشواری اقتصادی و اجتماعی گرفتار و اندکی نیز با برخورداری از نابسامانی موجود و شاید اقبال عمومی، البته به سطحی کمتر از آنچه در دیگر صنوف مشاهده می‌شود رسیده‌اند؛ اگرچه نبایستی منکر درآمد بالای بخش بسیار اندکی از آنان بود اما به حکم عقل نباید بر طبل تفرق کوبید و سلامت را جولان‌گاه اختلاف و صدمه به سلامت عمومی نمود. کشف ریشه‌های نابرابری تنها با تحلیلی علاج‌جویانه و به دور از غوغای گمراه کننده مقدور است؛ زیرا در این صورت است که مردم نیز به عنوان ذی‌نفعان اصلی به چشم خواهند آمد و عزتمندی آنان با برخورداری از خدمات با کیفیت فارغ از منافع گروهی یا جناحی در سازوکار تصمیم‌گیری لحاظ خواهد شد.

4. سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرجعی ریشه‌دار در جامعه پزشکی، همواره با فراز و نشیب و گاه بی‌مهری‌ها روبرو بوده است؛ اما آنچه مسلم است این سازمان علم‌مدار وزین‌تر از آن است که با انتشار آماری هدف‌دار و سوگیرانه به چالش کشیده ‌شود. بدون شک تحولات اخیر در سازمان نظام پزشکی که با حمایت قاطبه انجمن‌های علمی و صنفی همراه بوده و تفویض بخشی از اختیارات وزارت بهداشت را به این سازمان به دنبال داشته است با رویکرد کنونی رسانه‌ی ملی در تضاد است.

5. وقت آن است که نگاه درمان‌محوری، تخصص‌گرایی و تبلیغات مضر در صدا و سیما که البته در تعارض با قضاوت‌های کنونی این سازمان است به شیوه ای سلامت محور با تقویت طب پایه و سبک زندگی سالم معطوف گردد. آیا تفاوت گروه‌های مختلف پزشکی به لحاظ درآمدی خود نتیجه‌ای از القائات رسانه‌ها با بزرگ‌نمایی و محور قرار دادن خدمات فوق‌تخصصی و تحقیر یا کم ‌ارج نشان دادن خدوم‌ترین اقشار جامعه پزشکی نبوده است؟ مسلما مدیریت افکار عمومی و بهبود سواد سلامت با سناریوی تخریب و فرافکنی به مقصد نخواهد رسید.

در انتها پیشنهاد می‌شود سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران با همکاری انجمن‌های علمی و تخصصی و وزارت بهداشت ضمن آسیب‌شناسی و تحلیل این گونه اقدامات که به رسمی تکراری و ناخوشایند مبدل شده است؛ نسبت به اتخاذ شیوه‌ی مناسب برای علاج ریشه‌های اهانت و برخورد پیش‌گیرانه همت نمایند. مسلما انجمن‌های گروه پزشکی راه اساسی پایان دادن به این‌گونه اتفاقات را توجه همزمان به نیازهای عمومی و مشکلات جامعه پزشکی و تدوین نقشه‌ای مدون وپایدار برای نظام سلامت می‌دانند و در این راستا از هیچ کوششی فروگذار نخواهند کرد.

۴۷۴۷

کد خبر 340065

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 56
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سعید A1 ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    پزشکان اگه پولی میگرن لااقل خدمتی به جامعه میکنن و برای این خدمت زحمت هم کشیدن! افرادی مثل دلال ها و فوتبالیست ها که عملا هیچ خیری برای جانعه تدارن چرا باید از بیت المال پول بگیرن؟ یه فوتبالیست برای کشورچ سودی بیشتر از یه کارگر ساده ساختمانی داره که تو یه قرار داد بدون پاداش و... ۵ میلیارد تومن از پول مردمو میگیره؟ اگه بحث سرگرمیه خب هر کسی که دوست داره پولشو بده تا سرگرم بشه. اگه بحث وطنه وقتی برای تیم ملی بازی میکنن پول بگیرن. همین ۵ میلیاردی که یه فوتبالیست برای هیچ میگیره اگه بره تو درمان خیلی برای کشور سود بیشتری داره!
    • بی نام IR ۲۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      118 1
      به نظر من توي ايران بي مصرف ترين آدمها همين فوتباليستها هستن كه فقط يه عالمه پول و سرمايه كشور براشون به باد ميره
    • بی نام IR ۲۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      42 63
      اینکه هرکی چقدر دریافتی در سال داره بحث جداگانه داره, و اینکه فوتبالیستها و دلالها نیز پول زیادی میگیرند باز هم به کنار , همه ی اینها توجیه این نیست که پزشکان درآمدشون تا این حد زیاد باشه! باید تناسبی بین درآمدها باشه یک پزشک در 10 سال میتونه یک برج تو بهترین نقطه شهر بسازه در صورتی که یک کارگر ساده تا 100 سال حتی نمیتونه از اجاره نشینی خلاص بشه! سرمایه داری داره تو کشور ما داره به معضل بزرگی تبدیل میشه باید جلوی این معضل گرفته بشه حالا از هرکی شروع بشه هم فرقی نداره!
    • بی نام IR ۲۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      30 3
      والا به خدا ما هم پزشكيم. اين درامدا كه شما مي گيد رو نه ديديم نه تو اطرافيان شنيديم! منصف باشيم شايد ١درصد پزشكان اين گونه اند
    • سینا A1 ۲۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      27 2
      درآمد بیشتر پزشکان خیلی خیلی کمتر از پزشکهای کشورهای دیگه ست. همین الان بسیاری از پزشکان عمومی با حقوق حدود 1 میلیون در ماه بطور شبانه روزی در اورژانسها و مراکز بهداشت کار می کنند. متخصصین هم برای عملهای جراحی متداول طبق تعرفه های مصوب چیزی حدود 50 هزار تومن عایدشون میشه.
    • بی نام IR ۰۷:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      28 0
      با نظر شما موافقم.كسايي مثل دلالهاي مسكن كه خون مردمو تو شيشه ميكنن و اسم خودشونو ميگذارن مشاور!.اخه مشاوره هم بايد يه پايه علمي چيزي داشته باشه يا نه؟طرف جون ميكنه ميشه مشاور حقوقي روانشناسي دارويي و....اما اين مشاورهاي املاك اسم خودشونو نميتونن بنويسن درآمدهاي چند ميليوني فقط با شارلاتان بازي و شايعه سازي و شايعه بازي و غيره دارند.صد رحمت به كسايي كه پول درميارن و يه خدمتي هم به جامعه ميكنن.
    • يك پزشك دلگرفته IR ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      27 1
      دوستان اينقدر به پزشكان توهين و بي احترامي نكنيم. نجات جان عزيزترين كسانمان روزي به دست آنها مي افتد. همه مشكلات از بيمه هاست كه به عوض جبران هزينه درملن بيماران به پرداختي هاي آنان اضافه مي كند و ازطرف ديگر با تعرفه هاي غيرواقعي پول پزشكان را هم نمي دهد! باور كنيد مقصر بيمه ها هستند، نه پزشكان. ما هم از فشار مالي كه به سبب هزينه درمان بر مريض وارد مي شود ناراضي هستيم. به علاوه تا وقتي معضل تعرفه درست نشود، معضل زيرميزي هم درست نمي شود. به هرحال خطاكار در هر قشر و صنفي هست بايد اسباب ايجاد خطا را از بين برد و نظارت را قوي كرد. با توهين به پزشك چيزي خل نمي شود. ما سوگند خورده ايم و عده عظيمي از ما به سوگندمان در براير شما بيماران وفاداريم. دلچركينمان نكنيد
  • علی A1 ۲۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    32 42
    وقتی میری دکتر ، هنوز هیچی بهش نگفتی، 4 تا آزمایش جمعا 500 هزارتومن واست مینویسه که حتما هم باید تو مطب خودش انجام بدی ، بعدشک یه دارو میده 200 هزارتومن که اونم حتما باید از داروخونه ای که دوست صمیمیش اداره میکنه بخری
    • بی نام A1 ۲۱:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      26 3
      علی انصافت کجارفته مرد؟ آخه تو کدوم مطب آزمایش صورت میگیره حرفایی بزن که لااقل خودت باورت بشه. 4 تا آزماش 500 هزار و یه دارو هم میده 200 هزار تومن!!؟؟؟ واقعا متاسفم به چنین نگرش هایی به جامعه پزشکی
    • بی نام IR ۰۶:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      25 3
      بنده خدا مگه پزشکا تو مطب ازمایشگاه دارن
  • بی نام A1 ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    59 87
    متاسفانه پزشکان که با جان مردم سروکار دارند تعهد لازم را ندارند و فقط بیمار را به عنوان کیسه پول می بینند
    • احسان IR ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      50 12
      چیزی که ما دیدیم که برعکس بود. اصلا علت کنسل شدن برنامه پزشک خانواده شهری همین بود که دولت پزشکان را به شکل کیسه پول دیده بود. گفته بود ویزیت کنید، پرونده تشکیل دهید، پرستار و ماما استخدام کنید و حقوق بدهید از مردم هم ریالی نگیرید. همین پزشکانی که به قول شما مردم را به شکل... می بییند چند ماه طرح را اجرا کردند، از مردم که پول نگرفتند هیچ از جیبشان هم هزینه کردند، اما دریغ از ریالی از آن ماهی 12 میلیون تومان ها که در رسانه ها وعده می دادند. در تلویزیون و روزنامه ها و همین خبرآنلاین از این درآمد های افسانه ای می گفتند اما هیچ پولی پرداخت نکردند.
    • سعیدی IR ۰۵:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      5 28
      کاش بابت پولی که میگرفتند کمی هم تعهد نشان میدادند!!
  • بی نام IR ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    29 23
    همه این مسائل از اونجایی هست که پزشکان یک وزارتخانه دارند که حقشونو میگیره و بقیه مردم هیچ کسیو ندارند که حقشونو بگیره الان حق با کیه خدا داند ولی چیزی که مسلمه افراد بیمار زیر خرج دوا و دکتر دارند له میشند
  • احسان IR ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    36 5
    احسنت واقعا خوشبینانه ترین توجیهی که می شد برای این اقدامات اخیر داشت "فرافکنی" بود. همان کسانی که درآمد 1% بالای پزشکان را با حقوق بگیران دولتی تحصیل کرده سایر رشته ها مقایسه می کنند (و نه لزوما میانگین جامعه) وقتی صحبت از مقایسه درآمد تعمیرکار و آرایشگر و مشاور املاک بدون تحصیلات دانشگاهی می شود بحث را عوض می کنند.
  • سهراب IR ۲۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    25 41
    تادیرنشده ا(لبته که دیر شده)جلوی پزشکان متخلف باید گرفت چون واقعا بیشتر انها درامد کلان دارندولی مالیات نمدهندوفقط به فکر مادیات هستندتاجان بیمار.دکتری که تازه جراحی راتمام کرده وسواد چندانی نداردمیاید روی بیمار یاد میگرد عوض انکه یه پولی هم به او بدهد باپررویی زیرمیزی هم درخواست میکند.صداوسیما فقط روشنگری کرده.دستشان دردنکند.
    • مهرداد IR ۰۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
      8 0
      شما شغلتون چیه؟ شما در اغاز کارتون به ارباب رجوع پول میدادید؟ ضمنا در رشته ما در دوران اموزشی به اندازه کافی /4 سال/ اموزش حین کار هست شما با چه صلاحیتی در مورد کاری که دانشش رو نداری به دیگران تهمت کم سوادی میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۲۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    69 4
    صدا سیما چه بازتابی داره تو جامعه که انقد حرص میخورین؟؟؟؟؟
  • amir IR ۲۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    57 7
    دوستان همه جا خوبو بد داره جامعه پزشکی هم ی جا از اون همه جا اما اینکه به مبلغ دست مزد پزشکا گیر بدند نامردیه ی پزشک عمومی 7 سال +2 سال طرح درس می خونه حالا اگه تخصص هم بگبره حداقل 4 سال اضاف میشه حالا اگه فوق تخصص بگیره میانگین 4 سال اضاف میشه یعنی 17 سال یعنی 35 سالگی تازه ی پزشک وارد بازار کار میشه دیرتر از همه رشته ها بعد جز موارد اندکی پزشک بی وجدان مردم زیادی توسط پزشکان درمان میشن یعنی از آسیب ومرگ نجات پیدا میکنن پس حلاله حلاله اون پولی که میگیرن(نه زیر میزی ) بعد صدا سیما این فوتبلیستها و امثالهم رو ول کرده چسبیده به پزشکا
    • بی نام IR ۲۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      28 39
      این توجیه این کاره؟ مهندس مکانیک 4 سال لیسانس + 2 سال فوق + 5 سال دکترا(در بهترین حالت) + فوق دکترا ( هر چند سال دوست داری اضافه کن خودت) بعد ببین عدد شما با عدد این مهندس مکانیک چه مقدار تفاوت داره؟ بعد از اون هم حساب کن ببین درامدها چقدر تفاوت داره, طوری صحبت میکنید انگار فقط پزشکان این مدت ادامه تحصیل میدهند ! فوتبالیستها و اینا فعلا به کنار بحث سر پزشکهاست فعلا!
    • بی نام A1 ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      21 1
      اخه مهندس با همون لیسانسش می تونه کار کنه و تفاوت درامد چندانی با مدارک بالاتر نداره
    • بی نام IR ۲۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      23 1
      چند تا از مهندسان مكانيك فوق دكترا!!!!! دارند؟! تازه بالفرض هم درست باشد بناي مقايسه نيست همه زحمت كشيده اند و درس خوانده اند. امل قبول كنيم وقتي پزشكي سئوليت مرگ و زندگي انساني را به دوش مي كشد، بايد از نظر ذهني و رواني و مالي تامين باشد وگرنه نمي تواند در لحظات پر استرس تصميم درستي بگيرد و لاجرم به اين فكر مي كند كه زود اين جراحي را فرضا تمام كند تا برود سريع سر عمل بعدي تا خرج خانواده اش را در بياورد. اين درست نيست. همانطور كه زيرميزي هم درست نيست. مشكل از كل سيستم بهداشتي است. البته درامد متناسب براي همه گروههاي زحمت كش جامعه بايد فراهم باشد ولي قبول كنيم در مورد بعضي حرفه ها نظير پزشك و قلضي و ... اگر از نظر مالي تامين نباشند فساد پيش مي آيد و مسئوليت حرفه ايشان در خطر مي افتد.
    • سعید A1 ۲۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      26 4
      حجم درسی که پزشک عمومی تو ۷ سال میخونه یه دکتری مهندسی تو کل دوره تحصیلش نمیخونه! انصافا حجم پزشکی شدیدا بالاست. به علاوه درآمد بالاش مال چند درصده وگرنه ۸۰۰۰ پزشک عمومی بیکار هم تو کشور ریخته!
    • cadasil IR ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
      24 2
      آره یه مهندس زمان فوق لیسانس 1-2 روز میره دانشگاه زمان دکتری هم کمتر از این، بقیشم به کار و زندگیش میرسه ولی یه پزشک تو مدت تحصیل بجز 10 شب کشیک 24ساعته در ماه حتی تعطیلات که همه استراحت میکنن بعدشم هر روز از 6 صبح تا حداقل 5-6 بعدازظهر تو بیمارستان و اتاق عملو و.... اونم با استرس بسیار بالا که تا تجربه نکرده باشی متوجه نمیشی.. یه پزشک به واقع از زندگیش و جوونیش میگذره تا به مردم کمک کنه.. مهندسا هم زحمت میکشن ولی کارشون با پزشکا فرق داره..
    • میثم A1 ۰۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      21 1
      دوست عزیز خداییش کشیکای پزشکا در مدت تحصیلشون که میبایست شب بیداری بکشندو دچار پیری زودرس بشن کدام مهندس و دکترای مهندسی به قول دوستان کشیده این مدت تحصیل که فقط کار روزانه نبوده دوست عزیز باید ضرب در ۲ کنی تازه بازهم گوشه ای از زحمات این قشر هم نیست نمیدونم چه هیزم تریفروختن که اینجوری بهشون میتازید برید گریبان فوتبالیستایی که بدون زحمت چندانی صاحب میلیاردها پول بی زبون این ملت میشنو بگیرید
    • جراح IR ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      16 2
      جناب مهندس گرامی در سال اول رزیدنتی از هر 48 ساعت 30 ساعت در بیمارستان به کار و کشیک مشغول بودم. حالا یه ضرب ساده میشه حدود 5500 ساعت . حالا شما بگو تو کل مدت تحصیلتون به اندازه همون یه سال من در دانشگاه حضور فیزیکی داشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این یه سال از 11 سال بهترین دوران عمرم بوده . حالا باقیش یه طرف . الان هم تو کل 24 ساعت باید گوش بزنگ بیمارستان باشم23 روز در ماه دور از خونواده...........استرس جراحی و مسوولیتش رو بذار روش.شماهم بری عسلویه کم نمیگیری. اینقدر مقایسه بی حساب کتاب نکنید
  • danial IR ۲۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    43 22
    فوتبالیست ها رو قبول دارم، اما مهندسان چی؟ یک دکتری مهندسی چقدر کمتر از یک دکتری پزشکی زحمت کشیده که الان حتی کار هم ندارند.
  • ناشناس A1 ۲۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    18 1
    چقدر خوبه که به این نکته توجه کنیم که ایران جزو کشورهاییه که حداقل درآمد رو برای پزشک ها اختصاص میده.چطور برای کسانی که پول سالها زحمت و سوادشون رو میگیرن این همه اعتراض می کنیم ولی برای این همه شغل کاذبی که تو جامعه هست حرفی به میون نمیاریم ...
  • بی نام A1 ۲۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    4 13
    نه تنها مردم کارکنان غیرپزشک دل خوشی از دکترا ندارند وزارت رو قبضه کردند حق بقیه رو میخورند خودشون ناظر و منظورن نمیشه بهشون گفت بالای چشت ابرو مافیا
  • بی نام A1 ۲۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    3 15
    پزشکان عزیز کمی به عملکرد خودتون نگاه کنید. شما وظیفه حرفه ای خودتون رو درست انجام نمیدین رسیدگی نمیکنید اصلا احترامی برای بیمار قائل نیستید و در مقابل موقع پرداخت هزینه چند برابر و غیرمنصفانه از مردم پول میگیرید.
  • بی نام IR ۲۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    12 0
    همتون سر كاريد دولت حقوقتون رو درست نميده به جون هم افتاديد
  • soheil A1 ۲۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    3 9
    بهداشت و درمان در ایران داره به سمت پولی شدن میره و این یه فاجعه است.کرامت انسانی زیر سوال میره .حتی در کشورهای سرمایه داری مثل انگلستان دولت بشدت بر عملکرد بخش درمان نظارت میکنه...
  • علي(داروساز) IR ۲۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    19 5
    من واقعا متاسف شدم برا اين ملت كه ارزان ترين خدمات پزشكي دنيا رو دارن ولي قدر نمي دونن، كمترين در آمد جامعه پزشكي تو ايرانه بعد حرف از گراني مي زنيد چرا خبر آنلاين ميزان در آمد پزشك ها و خدمات درماني دنيا رو نمي زاره تا مقايسه بشه؟ هر كي بلند مي شه بدون تخصص و بدون علم( همان يك مشت كم سواد) مي آيد نظر مي ده
  • آیدین A1 ۲۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    2 21
    از قدیم گفتن دکتر فقط برای جهان سوم تا از مریض پول بچاپه.همیشه تو کشورهای جهان سومی دکترها اینطوری هستند
  • aidin IR ۲۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    5 23
    دکترها به خاطر نبودن شفافیت و تعرفه یکسان برای همه ،دارن خیلی خیلی سود میکنند که شما در هیچ جای دنیا جز ایران همچین چیزی را نمیبینید!و به نظر من بیشترین کسانی که حقشون توی سیستم سلامت پایمال میشه پرستارها هستن!حقوقشون یک صدم دکتر هم نیست!بعدش هم با همین انجمن هاشون میان از خودشون دفاع میکنند.به قول معروف به روباهه میگن شاهدت کو ، میگه دمم!!!
  • جراح دلشكسته A1 ۲۲:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    24 1
    اقايون مهندس عزيز كه دايم خودتون رو با پزشكان مقايسه ميكنيد ؛ مساله فقط مدت زمان تحصيل نيست ،، سختي كار، مدت طولاني ساعات كار در روز ، ومهمتر از همه استرس فوق العاده و حساسيت كار پزشكي بويژه جراحي هست كه اونو متفاوت ميكنه ،، مثل يه خلبان هواپيماي مسافربري كه مكمنه ٢ساعت پرواز كنه در روز ولي حقوق بيشتري داشته باشه مدركشون هم اكثرا ليسانسه ، ولي كارسون فوق العاده خطيره ،،تازه تحصيلات شبانه روزي پزشكي كجا و تحصيلات ٢ روز در هفته فوق ليسانس ها كجا ؟؟ يه سال هشت شبانه روز از ٢٩ اسفند تا ٨ فرو دين پيوسته كشيك اورژانس و اتاق عمل بودم توي دوران تحصيلم ! الانم از ٨ صبح تا ٣ بعدا ظهر سر عمل جراحي سرپام بعدم ميرم مطب تا ١١ شب ،،خداييش كدوم فرد با مدرك دكترا اينقدر كار فيزيكي ميكنه ؟؟ با انصاف باشيد ،،
  • بی نام A1 ۲۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    6 14
    خدایی بیشتر دکترها پولکی شدن اینو باید قبول کرد .سنگدل و پولکی
  • جراح A1 ۲۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    29 2
    اخه با إنصافا : كدوم پزشكي با ١٠ سال كار كردن توي بهترين نقطه شهر برج ساخته ؟؟ من جراح بعد از ١٢ سال كار كردن توي دور افتاده ترين نقاط كشور كه شما تا بحال پات هم به اونجا نرسيده فقط تونستم حالا كه اومدم تهران يه اپارتمان ١٠٠ متري متوسط تهيه كنم ،، چرا با أين حرفاتون چهارتا ادمو كه هنوز دارن تو أين مملكت صادقانه زحمت ميكشن رو نااميد ميكنيد ؟؟
  • بی نام A1 ۲۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    25 0
    به نظر من جامعه به أين طريق داره انتقام حسادتش نسبت به موفقيتهاي پزشكان رو ميگيره
  • باریک بین US ۰۱:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    14 0
    پیشنهاد می کنم خرج یک سال دو باشگاه معروف فوتبال کشور را صرف ایجاد اشتغال برای جوانهای تحصیل کرده بیکار بکنید که فایده ای برای کشور دارند و راه دوری نمی رود و به بهبود اینده مملکت کمک می کنند.
  • مهندس A1 ۰۴:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    4 21
    آقايان پزشكان يادشان نرود كه با پول همين مردم مجاني درس خوانده اند،بورسيه شده اند،صاحب اعتبار شده اند پس منتي سر مردم ندارند .كمترين وظيفه شان خدمت بد ون منت به همين مردم است.
    • بی نام IR ۰۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      21 1
      دوست عزيز همه ما در برابر جامعه مسئول به وظايف حرفه اي خود هستيم در هر شغلي اما استثنائا اگر كمي تحقيق مي كردي متوجه مي شدي كه تنها رشته اي كه در برابر تحصيل رايگان تعهد به خدمت در مناطق محروم دارد و با هر شرايط و به هر دليل هم هرگز از آن معاف نمي شود، گروه پزشكي است!!! پس در واقع تنها رشته اي است كه دين خود را در برابر تحصيل رايگان هم ادا مي كند، البته منكر كليت حرف شما نيستم منظورم اين است كه اين استدلال براي گروههاي ديگر تحصيلي معقولتر است تا پزشكان!!!
    • بی نام IR ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      3 2
      ادامه من مشتاق بودم که لیسانس حساب می شدم و به اندازه ۴ سال تحصیل رایگان تعهد می داشتم نه ۷ سال اما دوره اینترنی هم مثل همان کشور ها شغل حساب می شد نه تحصیل و حقوق می گرفتم. و اما تخصص. رزیدنتی که شما دانشجویی دکترا را با یکسان می دانید در هیچ جای دنیا دانشجویی در نظر گرفته نمی شود که شامل منت تحصیل رایگان بشود یا نه! به قول شما "پول مردم" برای تربیت پزشک متخصص خرج نمی شود بلکه تمام بار بیمارستان را رزیدنت ها به دوش می کشند و بابت هر ویزیتشان یا جراحی یا... بیمارستان از شما و بیمه پول می گیرد اما با رزیدنت به عنوان دانشجو رفتار می شود و دریغ از حقوق یا بیمه یا سابقه کار. تازه بعد از ان هم تعهدو... که نمی گویم. جناب اقای مهندس شرایط تحصیل رایگان برای شما نبوده؟ در ازای آن چکار می کنی
  • بی نام A1 ۰۵:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    22 0
    ببخشید مهندس میکانیک شب ها که همه تو خواب نازن سرکار هستن. یا تعطیلات رو مجبورن سرکار باشن . مجبورن 2 سال تو منطقه محروم خدمت کنن یا فقط پشت میز تو تهران میرن سرکار. ساعت 3 شب میتونی به مهندس میکانیک زنگ بزنی. اگه کسی ناراحت هست از خدمات پزشکی استفاده نکنه . هیچ پزشکی برای هیچ مریضی دعوت نامه نفرستاده. وقتی با میل خودت میری پیش یک نفر و وقتی دردی داری که حاضری براش هر کاری انجام بدی وقتی مشکلت رفع شد نباید ناسپاس باشی. این قانونه قبایل بدوی هست
  • احمد A1 ۰۵:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    2 4
    در بخش سوم آمده: اگرچه نبایستی منکر درآمد بالای بخش بسیار اندکی از آنان بود اما به حکم عقل نباید بر طبل تفرق کوبید و سلامت را جولان‌گاه اختلاف و صدمه به سلامت عمومی نمود و در انتهای نامه نیز پیشنهاد ‌شده که سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران با همکاری انجمن‌های دیگر ضمن آسیب‌شناسی و تحلیل این گونه اقدامات که به رسمی تکراری و ناخوشایند مبدل شده است؛ نسبت به اتخاذ شیوه‌ی مناسب برای علاج ریشه‌های اهانت و برخورد پیش‌گیرانه همت نمایند. حالا که خودشان متوجه مشکل شده اند، بهتر است این آسیب شناسی را خود اهالی بهداشت و درمان کشور انجام داده و خودشان و مردم را از شر و گزند میلیاردرهای این صنف خلاص کنند و بیش از این بی آبرویی را تحمل نکنند.
  • سیما IR ۰۵:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    6 15
    اگر صرف درآمد باشه کسی مشکل نداره اما توی مطب هر دکتری بری 3 تا 3 تا بیمار رو با هم معاینه می کنن خودم شاهد همه اینها در مطب یک خانم دکتر متخصص زنان بودم که الان ایران تشریف ندارند و با منشی اش که سر صحبت رو باز کردم گفت از چهار عصر تا 11 شب حدود 100 تا مریض میبینه یعنی حدود ساعتی 14 تا یعنی برای هر مریض کمتر از 5 دقیقه ... یا چشم پزشکی را می شناسم که طبق گفته دو تا منشی اش از 8 صبح تا 1 بعداز ظهر نزدیک 80 بیمار ویزیت می کند یا فوق تخصص غددی که سه تا منشی دارد و روزانه 120 بیمار ویزیت می کند به نظر شما در برابر آنچه بر بیماران این اطبا می گذرد باید سکوت کرد چون پزشکان در جامعه ما صاحبان پول و قدرتند یا چون آماری از اشتباهات پزشکی نیست
    • بی نام IR ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      16 2
      در کنار پزشکی که روزی صد تا مریض میبینه. ده تا هم هستند که بیشتر از ده تا نمیبینند.به اونها مراجعه کنید
    • مهرداد A1 ۱۶:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
      8 0
      اتفاقا مشکل صرفا درامده و همه با درامد پزشک که البته جز اقلیتی مال بقیه زیاد هم نیست مشکل دارند. این مثالهای شما این مساله رو به ذهن میاره که پس با این تعداد زیاد ویزیت کیفیت پایین میاد.ولی سوال اینه که با این همه پزشک مردم چرا به این افرادی که شما مثال زدید مراجعه میکنند؟؟؟؟؟؟؟خیلی از این افرادی که میگی بیمار جدید قبول نمیکنن نه جانم مردم میفهمند کی بهتر کار میکنه ولی هضمش برای شما سخته.....ضمنا شک نکن خطا تو پزشکی هم هست ولی بسیار کمتر از شغلهای دیگه.
  • بی نام A1 ۰۶:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    11 0
    با تشکر از کلیه دوستانی که نظر دادند. جالبه تو جامعه ما همیشه برای حل مسئله بهترین راهکار رو در پاک کردن صورت مسئله می​بینیم. مشکل اساسی ساختار سلامت جامعه بحث بیمه است اگر یک سیستم بیمه خوب در کشور برقرار باشه عمده این بحثها حل خواهد شد ولی متاسفانه به جای پرداختن به این موضوع به بحث دستمزد پزشکان گیر دادیم و اصل قضیه رو فراموش کردیم اگر همه اقشار جامعه تحت پوشش بیمه مناسب باشند دیگر مشکلی از نظر سلامت نخواهند داشت. بنابراین بجای پرداختن به موضوعات متفرقه ای که نه تنها فایده​ای به حال سیستم سلامت کشور ندارد بلکه آسیب هم خواهد داشت، بهتر است به بحث حل مشکل مسئله بیمه پرداخته شود.
  • قاصدک A1 ۰۶:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    9 8
    دوستان متوجه این موضوع باشند که برای پزشکان عمومی که اکثریت پزشکان را تشکیل می دهند اصلاً از این درآمدها خبری نیست و حقوق ماهانه اکثر آنها حدود 2 میلیون تومان است و حدود نیمی از پزشکان عمومی بخاطر درآمد اندک و مسئولیت خطیر دنبال شغل دیگری رفته اند .فقط متخصصینی که دست به چاقو می شوند مثل جراحان قلب،جراحان عمومی،ارتوپدها،زنان و زایمان، جراحان مغز و اعصاب و جراحان پلاستیک و ... از این موقعیت پیش آمده سوء استفاده می کنند و به بهانه اینکه تعرفه ها واقعی نیستند از بیماران زیر میزی می گیرند.متخصصین داخلی و اطفال و قلب و ...درآمد متوسطی دارند.متأسفانه حتی در بیمارستانهای خصوصی ،اکثر متخصصین دست به چاقو حتی آنجا که تعرفه ها خصوصی است بازهم زیر میزی می گیرند.ایکاش نظام پزشکی و سایر متولیان این امر تع
  • مسعود A1 ۰۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    27 0
    سال دوم دبيرستان مهندسي دانشگاه ازاد قبول شدم.سه سال بعد پس از يكسال خانه نشيني وخودكشي دندانپزشكي قبول شدم.بعد از نه سال دانشگاه و طرح مطب زدم آنهم با گرفتن وام سنگين براي راه اندازي مطب .اكنون بعد از 15سال كار كردن با مشكلات فراوان كمر وگردن درآمد نسبتا خوبي دارم.قضاوت با شما "در كجاي دنيا اگر باهوش باشي،پشتكار داشته باشي سرمايه گذاري بكني ،كار سخت انجام دهي،لايق موفقيت نيستي؟ هزينه هاي بالاي كار ما نيز بايد توسط بيمه پوشش داده شود مثل همه كشورهاي قانونمند.
  • بی نام A1 ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    18 3
    خوب عزیزانی که میگن مهندس مکانیک و .... درس خوندن و زحمت کشیدن فقط میخوام به اینا جواب بدم و در مورد اونایی که میگن درآمد پزشکا زیاده واگذارشون میکنم به اون خدایی که بالا سرمه که مردم بدون هیچ معلوماتی میان قضاوت میکنن! آقا اصلا رشته های مهندسی رو با پزشکی مقایسه نکنی یک موقع اصلا چون درس خوندنتونو دیدیم که کل ترم رو تو حیاط و جلو بوفه و عصرها هم تو خیابونا.... هر وقت مهندسان عزیز درساشونو طول ترم خوندن( نه شب امتحانی ) و کتاب اصلی خوندن(نه جزوه)اون وقت بیان بگن زحمت کشیدیم و پزشکی رو با خودشون مقایسه کنن!
  • بی نام IR ۲۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    1 9
    جراحي در تهران از فاميل مابراي جراحي استخوان اضافي در سينوسش 16ميليون تومان خواسته ،اين مبلغ اصلا با پايين بودن تعرفه ها و بهانه هاي ديگر سازگاري ندارد
    • مهرداد IR ۰۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
      12 7
      حرف شما کاملا صحیحه. ولی چرا شما اصرار به ایشون دارید میتونید جراح دیگه رو انتخاب کنید یا حتی به مراکز دانشگاهی برید که تقریبا رایگانه.
    • بی نام IR ۰۶:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
      8 0
      خوب نده! چاقو که زیر گلوت نذاشتن! نمی خوای 16 میلیون نده! صبح زود برو درمانگاه یک بیمارستان دانشگاهی (امام، شهدای تجریش، امام حسین، سینا و...) البته یه کم شلوغی داره و کلاس نداره اما بالاخره ویزیت می شی. بستری هم می شی و عمل هم می شی بهتر از هر بیمارستان خصوصی. می خوای تو مطب شیک ویزیت بشی تو بیمارستان شیک با پرستاران خوشرو و غذاهای ... عمل بشی پولم ندی؟
  • بی نام A1 ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    10 0
    بچه ها بجای اینکه درس بخونین با دیپلم ردی برین بازار آهن، هم خوب پول در میارین ،هم همه جلوتون دولا راست میشن ، هم هیچکس بهتون گیر نمیده که چرا پول دارین، هروقت هم که خواستین می تونین بکشین روی جنساتون چون بازم کسی بهتون گیر نمی ده؛ اگه از آهن فروشی خوشتون نمیاد برین توی بازار موبایل، ارز، طلا یا ... . فقط بازاری باشین

آخرین اخبار