اخیرا نامهای به نام روزنامهنگاران خطاب به وزیر ارشاد درباره سیاستهای معاونت مطبوعاتی نوشته شده است که نام بسیاری از امضاء کنندگان آن ناشناس و روزنامه نگاران بسیاری نیز از امضاء چنین نامهای اظهار بیاطلاعی کردهاند.
علی اکبر قاصیزاده، استاد روزنامهنگاری دانشگاه و جلال خوش چهره، فعال رسانهای و روزنامهنگار که نامشان در فهرست امضاء کنندگان آمده است، طی نامهای که در اختیار رسانهایها قرار دادند، امضاء خود را در نامه به وزیر ارشاد علیه معاونت مطبوعاتی تکذیب کردند.
در این نامه آمده است:
«دوستان وزارت ارشاد از دیدگاه های ما در مورد دولت آقای روحانی و وزیران ایشان آگاهی دارند. با تأسف از آن امضاها و متن آن و زمان انتشار آن به شکل بسیار بد و نابه جا علیه دولت استفاده شده است که مورد تأیید ما نمیتواند باشد. ما مثل دیگر اهالی فرهنگ در این جامعه با امید و انتظار به مجموعه این کابینه نگاه میکنیم. بنابراین قراردادن نام ما در صف مخالفان دولت و سیاستهای فرهنگی آن به هیچ وجه اصالت ندارد. علی اکبر قاضیزاده - جلال خوشچهره»
همچنین سیدامیر موسی کاظمی روزنامه نگار و سردبیر سابق روزنامه مغرب، که نامش در فهرست امضاء کنندگان آمده است نیز در متنی که خواستار انتشار آن توسط رسانهها شده است امضاء چنین نامهای به وزیر ارشاد را تکذیب کرد. وی نوشته است: «فارغ از محتوای نامه که به هیچ وجه با آن موافق نیستم، این گلایه را از همکاران مطبوعاتی دارم که چرا بدون موافقت افراد، از نام آنها برای چنین مقاصدی استفاده میشود.»
همچنین روزنامهنگاران و فعالان مطبوعاتی دیگری از جمله محمدحسین نجاتی ، عسل آذرپور، امیر حسین مصلی، فریورخراباتی، زهرا صلواتی، ویدا ربانی، مهسان طراوتنیا، شیرین آذرپور، محسن محمدی، فاطمه واسعی، آرزو وسمه و سمیرا ورقانی نیز که نامشان در فهرست آمده است، امضاء چنین نامهای را تکذیب کردند.
45503
نظر شما