اقتصاد، دین و سیاست / سه کتاب جدید در بازار نشر

تنها چند روز مانده به پایان سال، نشر نی کتاب‌های تازه‌ای را روانه بازار نشر کرده است. کتاب‌هایی با موضوعات متنوعی چون اقتصاد، دین و سیاست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «چگونگی رشد و فروپاشی اقتصاد» نوشته پیتر و اندرو شف با ترجمه حمیدرضا ارباب، یکی از این کتاب‌هاست. در این کتاب نویسندگان دنبال پیدا کردن پاسخ پرسش‌هایی است که در زندگی روزمره ما هم حتی دیگر جای خود را باز کرده‌اند. پرسش‌هایی مثل این که چگونه دولت‌ها می توانند بدون داشتن درآمد خرج کنند؟ یا راه درمان رکود اقتصادی چیست؟به چه دلیل برخی کشورها ثروتمند و برخی فقیرند؟ و یا پس‌انداز بیش‌تر یا مصرف بیش‌تر؟

این کتاب با استفاده از تصاویر کارتونی، طنز و داستان مفاهیم پیچیده مربوط به رشد اقتصادی و نظام پولی را شرح می‌دهد.

«سیاست در بستر زمان» دیگر کتابی است که توسط نشر نی روانه بازار کتاب می‌شود. این کتاب نوشته پل پیرسون و ترجمه محمد فاضلی است. این کتاب بررسی نظام‌مندی است درباره عبارت تکراری ولی پراهمیت «تاریخ مهم است.»

سیاست در بستر زمان دریچهٔ جدیدی به ابعاد زمانی دنیای اجتماعی می‌گشاید. این کتاب طیفی از خصایص مهم و الزامات ناشی از فرایندهای اجتماعی متحول ارائه می‌کند: تنوع فرایندهایی که در دوره‌های زمانی معنادار شکوفا می‌شوند، مناسباتی که تحت تأثیر آن‌ها احتمالاً چنین فرایندهایی بروز می‌کنند، و بیش از همه، اهمیت این ابعاد زندگی اجتماعی برای شناخت برایندهای سیاسی و اجتماعی مهم.

«رهیافتی به قرآن کریم» نوشته محمد عابدالجابری و ترجمه دکتر محسن آرمین، دیگر کتابی است که بعد از مدت‌ها توانسته مجوز نشر بگیرد. جابری در این کتاب از روش‌های نوین تحقیق علمی در حوزهٔ علوم انسانی و به‌ویژه علم تاریخ بهره گرفته است. این امر کتاب او را حتی در طرح مباحث مرسوم و متداول علوم قرآن از کتاب‌های دیگر متمایز کرده است.

او در این کتاب میان دو رویکرد به قرآن یعنی قرآن به‌عنوان یک کل یکپارچه و قرآن به‌عنوان مجموعه‌ای از گروه‌های آیات که در طول زمان و همپای تحولات و حوادث نازل شده‌اند، جمع کرده و با به‌کارگیری این روش در مباحثی نظیر نام قرآن، وحی، امی بودن پیامبر و نقش قصص، به نتایج تأمل‌برانگیزی دست یافته است.

۵۷۲۴۴

کد خبر 345087

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین