اسپانسر این کنکور، مرکز فرماندهی ارتباطات و اطلاعات انگلیس GCHQ است که به صورت دوره ای با هدف شکار نخبه های سایبری آن را برگزار کرده است.
چالش های سایبری قرن 21، جلوگیری از حملات ساخت یافته هکری به بافت های اقتصادی و بیزینس انگلیس، توسعه راههای دفع حملات سایبری، گزارش گیری و گزارش رسانی به مدیران ارشد برای مقابله با حملات احتمالی و استوار کردن پایه های فضای سایبر، از جمله نکاتی است که در برگزاری این مسابقه کنکوروار، تعریف شده است.
سناریو های تعریف شده روی موضوعاتی مانند "بد افزارهای پول طلب" (Ransomware که نوعی بدافزار با هدف قطع دسترسی به سیستم و طلب پول از سوی بدافزار نویس برای باز کردن دسترسی مجدد به سیستم آلوده شده)، پلتفورم های آنلاین بانکی، DDOS، فیشینگ، سیستم های آنلاین حمل و نقل که هر لحظه ممکن است حمله به انها باعث اختلال در سیستم حمل و نقل عمومی شود، نیروگاه های سوخت و هسته ای؛ بود و هکرهای آماتور در هر بخش سعی کردند به تارگت و هدف مورد نظر برسند.
در مسابقه 36 ساعته که با همکاری اداره ملی مبارزه با جرایم صورت گرفت، سناریوی حمله هکری به نیروگاه هسته ای و راههای جلوگیری از وقوع فاجعه اتمی شبیه سازی شد و هکرهایی که توانستند از راههای جدید و باگ های غیر آشکار به سیستم نفوذ کنند، برنده سناریو شدند.
توبی (نام مستعار) از سازمان GCHQ ضمن ابراز خرسندی از این رخداد، گفت نیروهای خوبی از بین این مسابقه برای ورود در دنیای واقعی برای دفاع ملی-سایبری انتخاب شدند.
جودی بیکر مدیر موسسه Cyber Security Challenge UK نیز گفت هدف پر کردن شکاف بین حملات واقعی سایبری و مهارتهای دفاع سایبری موجود که در کشور احساس می شود، است. وی پرسید چرا ماژول مستقلی مثلا در رشته بیزینس برای مطالعه حملات سایبری وجود ندارد؟
گفتنی است از بین 42 فینالیست فقط دو خانم حضور داشتند.
برنده اصلی دانشجوی 19 ساله از دانشگاه کمبریج بنام ویل شکلتون شد که یک توسعه دهنده اپ روی موبایل است و با عبور از 3 هزار مانع سایبری و پشت سر گذاشتن 41 نفر دیگر، نفر اول شد. وی به صورت پاره وقت در فیس بوک کار کرده و حالا می خواهد در یک شرکت امنیتی (وابسته به سازمان ارتباطات و اطلاعات) مشغول بکار شود.
برای ثبت نام در کنکور بعدی اینجا را کلیک کنید.
منبع: زد دی نت
5656
نظر شما