۰ نفر
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۰

انجام چنین کار سترگی جای تقدیر و تشکر دارد و چنین کارهایی سخت، دیربازده و پر مشکل است. از این‌رو به هر نحوی که ارائه شود جای نقد، اشکال و خرده‌گیری دارد، زیرا این‌گونه کارها بزرگ است.

در اروپا تحول فکری را به عصر دائره‌المعارف نویسی یا دانشنامه‌ نویسی پیوند می‌زنند، برای اینکه دانشنامه‌ها این خصوصیت رادارند که همه نظریات پیشین را جمع می‌کنند و در دل آن‌یک نظریه نو متولد می‌شود؛ درواقع دائره‌المعارف‌ها جامع همه نظریات کهن هستند.

دانشنامه‌ها در عین جامع بودن خلاصه و مختصر هستند و بحث متقن بودن مقالات دانشنامه ‌نویسی، بی‌طرفی و غیر ارزشی نویسی از ویژگی‌های دائره‌المعارف‌ها و دانشانامه ‌نویسی است.

دائره‌المعارف‌هایی که در ایران نوشته‌شده زمان‌های بسیاری به طول انجامیده است؛ اما انتشار جلد نخست دائره‌المعارف آستان قدس رضوی در سال ۹۳ و چاپ دومین جلد این اثر در آینده نزدیک جای تقدیر و تشکر دارد اما در چاپ این اثر باید یک بازنگری جزئی شود.

کد خبر 354597

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۴:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۲
    6 29
    اسطوره های تاریخی ایران بسیارند.. جهانی فکرکنیم/.
  • عليرضا IR ۰۶:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۲
    16 1
    با سپاس. انسانيت و انسان دوستي، امام را از ديگران متمايز كرده، نكته جالبي است. خوب است بيشتر از اين ها در باره اش كار شود. مرحوم محمد تقي جعفري در ترجمه و تفسير نهج البلاغه اش مي نويسد اين سخن امام به مالك اشتر، همان ماده اول بيانيه حقوق بشر است كه همه پيام بيانيه در آن نهفته است. چرا روي اين بيان هاي مهم كار نمي شود تا دانسته شود فرهنگ ما چقدر به انسان بها مي دهد و هر كه غير از اين رفتاري با انسان ها داشته باشد از مسير عليع خارج است؛ برابري و مساوات همگان
  • ارام RO ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۲
    7 0
    شیوا و متین بود......
  • بی نام IR ۰۴:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    0 0
    من از امیرالمومنین علیع شنیدم که فرمود: هر گاه خواستی به مردی از اهل جهنم بنگری، به مردی نگاه کن که نشسته و بر گرد او قومی ایستاده‌اند؛ یعنی خود را برتر از دیگران انگاشته و دیگران را محقر می‌شمارد.