دفاع مدیر شهرداری تهران از عملکرد سازمان متبوع اش/ اگر شهرداری نبود خانه سیمین، آپارتمان می‌شد

خلیل راحتی مدیر شرکت توسعه فضاهای فرهنگی امروز در نشستی در مرکز نمایش‌های آیینی صبا، با خبرنگاران سخن گفت. نشستی که در آن به موضوعات جنجالی حوزه فرهنگ و هنر و شهرداری پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، راحتی که در نشست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی با خبرنگاران حوزه فرهنگ و هنر سخن می‌گفت، در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرآنلاین مبنی بر دلایل اقدام شهرداری در رابطه با خرید خانه سیمین و جلال و انتقال اثاثیه این خانه به انباری و همچنین سرنوشت تابلوهای پرویز تناولی گفت: «اگر ما منزل این زوج نویسنده را نمی‌خریدیم قاعدتا مثل خیلی از آثار و منزل هنرمندان دیگر توسط بخش خصوصی خریداری شده و به یک خانه جدید تبدیل می‌شد.»

او اضافه کرد: «ساختمانی که بیش از ۲۰ سال پیش ساخته شده قاعدتا استحکام لازم را ندارد. وقتی می‌خواهیم به آن استحکام بدهیم باید آن را تعمیر کنیم و برای این کار حتما باید لوازم آن خانه تخلیه شود. با این حال قبل از این که این ملک را تحویل بگیریم از ذره ذره این ساختمان فیلم گرفتیم و تمام لوازم را شماره‌گذاری و کدبندی کردیم.»

راحتی افزود: «بهرحال این ملک قیمت‌گذاری شده و شهرداری هم تمام و کمال پول را پرداخت کرده است.»

او همچنین در خصوص این که این خانه مشکل حقوقی دارد و همچنان وارث قانونی آن مشخص نیست گفت این مرجع تعیین کننده در این زمینه شهرداری نیست و ما موظفیم به حکم دادگاه عمل کنیم.

مدیر شرکت توسعه فضاهای فرهنگی ادامه داد: «آن ساختمان محل پاتوق خیلی از هنرمندان و ادبا بوده و اگر ما اقدام به خرید این خانه نمی‌کردیم معلوم نبود چه اتفاقی می‌افتاد. حتی به خاطر همین دل‌نگرانی بود که اعضای شورای شهر هم از خانه و هم از لوازم بازیدید کردند و نحوه نگهداری آن را هم مورد بررسی قرار دادند.»

او  درباره مجسمه‌های پرویز تناولی گفت که این موضوع در حوزه کاری ما نیست.

ساخت سالن‌های تئاتر و سینما دیگر موضوعی بود که راحتی درباره آن توضیح داد. او گفت شهرداری بیشتر دوست دارد در این زمینه عامل محرک باشد و بعد فضا را برای بخش خصوصی مهیا کند.»

این مدیر از راه‌اندازی پروژه کوروش در اتوبان ستاری تا چند روز آینده خبر داد. مجموعه‌ای که شامل ۱۲ سال سینماست.

او  از تاسیس پردیس حرفه‌ای تا‌تر تهران در منطقه ۱۵ تهران، پروژه مرکز آیین‌های نمایشی  صبا و تاسیس سالن ارکستر فیلار مونیک شهرداری تهران هم خبر داد و افزود: در ساخت سالنهای جدید به این امر توجه شده است که سن و صحنه‌های سالنهای تا‌تر متحرک باشد و از طرفی باید ظریفت صندلی‌های سالنهای تا‌تر افزایش پیدا کند هر چند ساخت سالن تا‌تر گرانتر از سالن سینما است.

طبق حساب و کتاب راحتی با اضافه شدن پردیس حرفه‌ای تئاتر در منطقه ۱۵ و مرکز همایش‌های آیینی صبا و سالن‌هایی که در باغ کتاب، باغ امیر سلیمانی و باغ خسروشاهی و موزه انتظامی احداث می‌شود معادل ۱۵۰۰ صندلی به ظرفیت سالن‌های تئاتر اضافه می‌شود.

پروژه خاوران دیگر موردی بود که راحتی به آن اشاره کرد:« در پروژه خاوران هم سن هم صحنه و هم جایگگاه تماشاگران متحرک است. در پروژه مرکز نمایش‌های آیینی صبا هم ما از این قابلیت استفاده کرده‌ایم.»

موزه انتظامی را بدون او افتتاح نمی‌کنیم

مسائل موزه انتظامی یکی دیگر از موضوعاتی بود که مدیر شرکت‌ توسعه فضاهای فرهنگی درباره آن سخن گفت: «قرار بود ۲۷ اردیبهشت موزه افتتاح شود اما به دلیل کسالت انتظامی این کار صورت نگرفت. شنبه هفته آینده این موزه با حضور انتظامی افتتاح می‌شود واگر بازهم انتظامی بیمار بود موزه افتتاح نمی‌شود اما از یکشنبه ۴ خرداد فعالیت خودر ا آغاز می‌کند.»

راحتی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود شهرداری ۴ میلیارد تومان به عزت الله انتظامی برای منزلش پرداخت کرده در حالی که نرخ واقعی خانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان گفت: این خانه براساس نرخ کار‌شناسی خریداری شده و البته من الان رقم دقیق را نمی‌دانم اما قیمت خانه و رقم پرداخت شده بیشتر از آن میزان رقمی که شایعه شده نیست.

راحتی افزود: قرار است خانه انتظامی تبدیل به موزه شود و یک هیات امنا که شامل خود عزت الله انتظامی مجید انتظامی، ‌ایرج راد، ‌اتابک نادری، بهروز غریب‌پور هستند خانه را اداره کنند.

او همچنین خبر از افتتاح سالن ارکستر فیلارمونیک تا ۱۸ ماه دیگر خبر داد و اظهار داشت: «مطالعات در حال انجام است و تا ۱۸ ماه دیگر این پروژه به بهره برداری می‌رسد ما برای احداث این پروژه سه منطقه را در غرب، شمال و شرق تحت نظر و بررسی داریم هر چند قرار است تالار بزرگ شهر تهران که ۱۰۰هزار متر مربع وسعت دارد ساخته شود که در آن یک سالن نمایش ۱۵۰۰نفره و یک سالن برای موسیقی تعبیه شده است.»

اگر بهره‌برداری تئاتر شهر را به شهرداری بدهند، درستش می‌کنیم

راحتی درباره تئاتر شهر و مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم می‌کند نیز گفت که این مجموعه متعلق به شهرداری نیست هرچند ما در این گونه موارد مایل به تعامل هستیم. او افزود: «اگر مسولان تئا‌تر شهر تمایل داشته باشند ما علاقه داریم که تئا‌تر شهر را تملک کنیم و ترمیم آنرا انجام دهیم اما همانطور که گفتم سیاست اصلی ما این است که سالنهای سینما و تئا‌تر را بسازیم و آنرا به بهره برداران اصلی بسپاریم.»

57۲۴۴

کد خبر 355910

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
    2 0
    تشكر
  • علی2 A1 ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
    0 1
    ماشاله شهرداری تهران چقدر بودجه داره هر چی دوست داشته باشه میتونه بخره.ی کمی هم از بودجه شهرداری تهران رو به شهرداری استانهای دیگه مخصوصا استانهای محروم بدین.اینجا پول ندارن خیابانهای شهر رو حتی آسفالت کنن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین