آیت الله موسوی بجنوردی از جمله روحانیون سرشناس و اساتید مطرح دانشگاه است که عکس او بر روی جلد هفته نامه تجارت فردا در کنار این تیتر برجسته شده است: «مظالم بازار پول».

او  تاکید کرده است: وقتی تورم ۴۰درصد است، اگر شما به بنده ۱۰میلیون تومان قرض بدهید و بگویید سال دیگر ۳۰درصد از شما سود می خواهم، باز هم کم است و پول واقعی را نگرفته اید. من به سیستم بانکی اشکال داشتم که چرا می گویید به سپرده ها سود تعلق می گیرد؟ گفتم شما چه کسی را دارید مسخره می کنید؟

موسوی بجنوردی گفته که بانکهای ما اصلا اشکال شرعی ندارند و با این وضع تورم، ربا در آنها بی معنی است و ظلم بانکها به آن معناست که بانکها با سود پایین تر از نرخ تورم، عملا پول خود مردم را به آن ها نمی دهند.

گفتنی است در پرونده دیگر این شماره تجارت فردا، موضوع روابط تهران و پکن به بهانه سفر رئیس جمهور به چین مورد توجه قرار گرفته و اسدالله عسکراولادی رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در گفتگویی در این باره تاکید کرده است که انحصار تجارت با اژدهای زرد در دست او نیست.

«پایشِ پایش» یکی دیگر از پرونده های این شماره است که به رصد یکی از پربیننده ترین برنامه های اقتصادی تلویزیون می پردازد. مرتضی حیدری مجری این برنامه در گفتگویی درباره این برنامه اقتصادی گفته: «بگذارند دست ما بازتر باشد تا مفیدتر باشیم.»  تجارت فردا در پرونده دیگری درباره صداوسیما به نرخ بالای تبلیغات تلویزیونی اشاره کرده و پرسیده است که چرا تعرفه تبلیغات تلویزیونی در ایران حتی از «یورونیوز» هم بالاتر است؟

سرمایه گذاری بانکها در فعالیت های ساختمانی موضوع دیگر این شماره این هفته نامه اقتصادی است که معاون پیشین اقتصاد مسکن وزارت مسکن آن را ممنوع دانسته و عبده تبریزی هم تاکید کرده است که قانون، بانکها را از بنگاه داری مالی منع کرده است.

 

3939

 

کد خبر 356641

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۸:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
    6 0
    ایت الله توجه نفرمودن که یکی از عوامل موثر در نرخ تورم قیمت سرمایه یا نرخ سود هست اگر اقتصاد به این سادگی که برخی از حضرات تصور میکنن بود که ما بعد از سی واندی سال ، نباید مشکل اقتصادی میداشتیم.
  • عرفان IR ۰۳:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۴
    8 2
    بنده سه میلیون تومان از بانک ... وام گرفتم . یک میلیون و دویست هزار تومان آن را پرداخت کردم . بنا به مشکلاتی که پیش آمد نتوانستم مابقی آن را پرداخت کنم . خلاصه بعد از مدتی با پرداخت شش میلیون و دویست هزار تومان دیگر به صورت اقساط از خجالت بانک درآمدم . البته بنده هیچگونه شکایت و یا نقدی به سیستم بانکی کشور بابت سودهای گرفته شده از بنده و سود دیرکرد و سود دیرکرد دیرکرد نداشته و ندارم . چون اگر بانک همکاری نمی کرد وشش میلیون و دویست هزار تومان را قسط بندی نمی کرد چه بسا خانه و زندگی ام را از دست داده و به خاک سیاه می نشستم .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین