فردانیوز نوشت:

ممکن است که زمان روزه‌داری برای مسلمانان در ماه مبارک رمضان فرا رسیده باشد ولی این ماه مبارک مسلمانان می‌تواند فرصتی برای افراط و زیاده‌روی نیز باشد. در برخی از کشورها تمایل خاصی به افراط و پرخوری در خوراک ساده سحر و افطار وجود دارد و این دو وعده غذایی را عظیم برگزار می‌کنند.
وقتی چادر بزرگی برپا می شود ممکن است اذهان به سمت چادرهای ساده، بی‌آلایش، مهمان‌پذیر و زیبای ایلاتی‌های ایران هنگام کوچ برود. برخی ممکن است به یاد چادرهای مجلل قزافی، رهبر سابق لیبی برود که در سفرهای خارجی‌اش برپا می‌کرد. اما موضوع این گزارش برپایی چادرهای فوق مجللی است که در برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس به مناسبت ماه مبارک رمضان برپا می‌شود که پذیرای میهمانان ثروتمندی است که ماه مبارک رمضان را نیز بهانه‌ای برای فخرفروشی و اسراف کرده‌اند.

به گزارش سی.ان.ان، ممکن است که زمان روزه‌داری برای مسلمانان در ماه مبارک رمضان فرا رسیده باشد ولی این ماه مبارک مسلمانان می‌تواند فرصتی برای افراط و زیاده‌روی نیز باشد.

در برخی از کشورها تمایل خاصی به افراط و پرخوری در خوراک ساده سحر و افطار وجود دارد و این دو وعده غذایی را عظیم برگزار می‌کنند.

در دوبی از آنجا که موارد دیابت و سوء هاضمه مزمن فراوان شده است، اخطارهای سلامتی زیادی صادر شده است.

برای کسانی که می‌خواهند تجربه جدیدی داشته باشند چادرهای مبتدی بزرگی توسط هتل‌های مجلل در امارات متحده عربی برپا شده است.

این چادرها که به صورت بسیار مجلل و استادانه تزیین شده‌اند در کنار استخر، ساحل دریا یا صحرا برپا شده و با هم در ماه رمضان رقابت می‌کنند.

برخی چادرهای بسیار بزرگ گنجایش صدها نفر را دارد.سی.ان.ان که در این گزارش به نوعی تبلیغ مکان‌های مختلف برای پذیرایی افطار و سحری در امارات متحده عربی را کرده است، می‌افزاید که ایستگاه‌هایی که در برابر چشم شما غذا را طبخ می‌کنند و اجرای هنرمندان لبنانی، همه قسمتی از برنامه جشن بعد از روزه‌داری است.

هم‌چنین قلیان‌های مختلف با طعم‌های متنوع، جزو امکاناتی است که در این مکان‌ها به میهمان‌ها داده می‌شود.


در هتل کمپینسکی جمیرا در دوبی میهمانان می‌توانند بر روی مبلمان‌های مدل عثمانی لم بدهند یا در تراس به تماشای تالاب در جزیره مصنوعی نخل بنشینند.

غذاهای پر انرژی به طور ویژه در منوی غذایی این هتل وجود دارد که شامل شیرینی پر از خامه عربی می‌شود. آجیل و میوه‌های خشک هم فراوان است. حدود چهارصد نوع خرما نیز که توسط آشپزها به شکل هرم‌های بزرگ چیده شده‌اند جزء لاینفک این رستوران‌هاست.


در چادری که هتل آتلانتیس دوبی برپا کرده آبشاری از ارده که مانند آبشار نیاگارا درست شده است وجود دارد. این چادر گنجایش 900 نفر را دارد و با مبل‌هایی به رنگ توت‌فرنگی و دکور شرقی و چراغ‌های بیضوی در کنار ساحل برپا شده است.

خرماهای پوشیده شده از شکلات و انواع کیک‌ها به شکل مناره، شیرینی‌های مختلف و برجی که از باقلواها و شیرینی‌جات ترکیه‌ای و خرماهای اماراتی ساخته شده است، میهمانان را به خود جذب می‌کند.

قوری‌های بسیار بزرگ قهوه عربی در جای جای این چادر موجود است، جایی که در ایستگاه‌های آشپزی، آشپزها گوشت گوسفند با برنج با ادویه و ماهی با پیاز طبخ می‌کنند.
آن‌هایی که می‌توانند از غذاها دل بکنند، می‌توانند مشغول بازی با پلی استیشن‌ها و بازی‌های سنتی عربی شوند یا از اینترنت مجانی استفاده کنند.

چادر مدینه جمیرا خانوادگی نیست و چادر المجلس این هتل تنها پذیرای افراد بالای 21 سال است.
در زیر لوستر بسیار بزرگ درخشانی که صدها دانه کریستالی شبیه الماس دارد، دکورهای کرم رنگ با قوس‌های طلایی دیده می‌شود. در کنار دیوارها مکان‌های نشستن بوسیله چراغ‌های آویزی با نور ملایم روشن شده‌اند.

هزینه افطار کردن در این چادر نفری دویست درهم است و میهمانان توسط پیشخدمت‌هایی با کلاه‌های قرمز با انواع غذاها، سالادها، دسرها و پنیر و نوشیدنی‌های مختلف پذیرایی می‌شوند.


در سازمان تجارت جهانی دوبی نیز چادری به مناسبت ماه رمضان برپا شده است که با مبل‌های سفید و فانوس‌های برنزی و میزهای کنده کاری شده تزیین شده است.

در این مکان بیش از 50 نوع غذا سرو می‌شود که شامل گوشت‌های قلقلی عربی به نام کبه در سس ماست و گوشت کبابی و پنیر کبابی با آویشن می‌باشد.افطار در اینجا به نسبت چادرهای دیگر ارزان‌تر و 40دلار است!


بزرگ‌ترین چادر امارات متحده عربی در هتل قصر امارات در ابوظبی برپا شده که 2400 متر مربع است و گنجایش 1200 نفر را دارد.
منوی غذای این مکان سه ماه طول کشیده که آماده شده است و 150 آشپز آن را آماده کرده‌اند. در زمان افطار میهمانان انواع پیش‌غذاها و بز با برنج و کباب زعفرانی و سبزیجات و نوشیدنی‌های انرژی‌زا با زردآلو به نام قمر‌الدین می‌خورند و می‌نوشند.


در باب‌الشمس که در صحرا برپا شده است با این که دما ممکن است 42 درجه سانتی‌گراد باشد، دمای داخل چادر معتدل و مناسب است. در این مکان با موسیقی زنده، رقاص‌های صوفی به اجرای برنامه می‌پردازند. قسمت بیرونی این مکان شبیه قلعه عربی ساخته شده است و گروه زیادی از آشپزها مشغول کباب کردن گوشت و مرغ و ماهی هستند و نان و باقلوا تازه می‌پزند. در قسمت بالایی این رستوران میهمانان به تماشای رقص و برنامه‌های متنوع با اسب و شتر می‌پردازند.

این تنها گزارش مختصری از خوردن و آشامیدن افراطی در ماه مبارکی است که قرار است مسلمین قدری امساک کنند. به نظر می‌رسد عده‌ای حتی از ماه مبارک رمضان استفاده می‌کنند تا در خورد و خوراک غوطه‌ور شوند. متأسفانه چنین صحنه‌هایی در دیگر کشورهای اسلامی مانند مالزی نیز هر ساله در ماه مبارک رمضان به وفور دیده می‌شود.

 

45231

 

کد خبر 363102

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 22
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
    89 15
    متاسفانه در این ماه بجای قناعت و صرفه جویی بسیار اسراف و حیف و میل میشه. اگه مثلا چینی ها مسلمان بودن این ماه قحطی میشد در دنیا.
  • ايراني A1 ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
    چقدر دور شدن از حقيقت
    • بی نام EU ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
      زندگیهای پر زرق و برق و چشم نواز حق مسلمونها نیست؟ مسلمونها حتما" باید توی مصیبت و فلاکت بسر ببرند تا نزدیک حقیقت باشند؟ حقیقت یعنی چی ازنظرشما؟ گریه و زاری زندگی مصیبت بار و فقر و فلاکت؟
    • بی نام A1 ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
      45 3
      پر زرق و برق و اسراف و زیاده روی یک مقدار فاصله دارند باهم...
    • بی نام A1 ۱۴:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
      24 4
      اين از اون ور بوم اوفتادنه
    • بی نام A1 ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
      21 1
      حقیقت رو گفتن من به دیگران کار ندارم اما روزهای ما و افطاریهار ما بویی از خدا نداره
    • بی نام A1 ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
      35 11
      بحث بر سر مسائل اخلاقی است در حالی که در اطراف من و شما انسان هایی گرسنه هستند چرا باید عده ای این مقدار ریخت و پاش داشته باشند .آیا بنظرشما انسانها در قبال هم نوعان خود مسئولیت ندارند؟
    • خودم A1 ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
      42 9
      نه اینکه ماها حقیقت رو دریافتیم اول به خودمون نگاه کنیم بعد عیب دیگران
    • بی نام IR ۱۵:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
      19 3
      پاسخ به بی نام: حقیقت اینه که توی این ماه بتونی خودت رو کمی جای فقرا بذاری، گرسنگی و تشنگی روز قیامت یادت بیفته که با وضعی که اینا درست کردن معلومه که نمیشه.
  • بی نام IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
    پول خودشونه دوست دارن میخورن. پول ما رو که دیگران میبرن.
    • بی نام IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۲
      24 3
      ﺧﺪﺍﯾﯿﺶ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺭﻭ ﻗﺎﻃﯽ ﻧﮑﻨﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻋﺪﻩ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺍﺳﺮﺍﻑ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻫﺮﺭﻭﺯ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﺁﺩﻡ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺪﺍﺷﺘﻦ ﯾﻪ ﻟﻘﻤﻪ ﻏﺬﺍ ﻣﯿﻤﯽ ﺭﻧﺪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺘﻪ
    • سارا IR ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۲
      9 5
      از کجا میدونی که همون پول ما نباشه؟
    • امیر IR ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۲
      6 4
      عزیز جان این پولها همان پولهای ماست.
    • شهرام IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۲
      2 2
      چرا حرف مرفین بی درد را میزنی.
  • بی نام IR ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
    14 0
    اوصافی از بهشت؟؟؟
  • بی نام RO ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
    32 4
    عقل حکم می کنه که افراط خوب نیست و این کار اونها مسلمانی کردن نیست چون اینهمه مسلمون فقیر تو کشور های افریقایی هستند که غذا ندارند بخورند از طرفی اگه ما به فکر هم نوعمون چه برسه به هم کیشمون نباشیم دیگه مسلمون نیستیم
  • بی نام A1 ۱۶:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
    14 4
    برو خیابان نیاوران ببین چند موتوری وتهیه غذا در خونه ها میرن وبعد اخر شب تو زباله ها است
  • محسن A1 ۱۶:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
    14 4
    می گم شما هم تبلیغات اونها رو در ایران به عهده گرفتید ؟؟؟؟؟ ماشاالله با آب و تاب و دقیق و با آدرس دقیق جوری خبر رسانی کردید که سی ان ان این مدلی تبلیغشونو نکرده بود :
  • ش ۱۷:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
    10 1
    توي كويت كه غوغا ميكنه إفراط...
  • بی نام A1 ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
    21 4
    اگر نویسنده در ماه رمضان به یکی از همین کشورهای حاشیه خلیج فارس سفر کنن می بینن که در زمان افطار خیلی از پولدارهای خیابان ها را فرش می کنند و هر که برسد از بهترین ها می تواند بخورد این چی؟ ما چقدر در کشور خودمون در این ماه به فکر فقیرتر ها هستیم؟ در عربستان و شهر مکه هم که بودم و دیدم که در این ماه همه مردم حاضر مهمان پادشاه این کشور هستند.
    • بی نام A1 ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۲
      0 1
      نفت فروختن و خرج کردن و البته نون دو به هم زنی رو خوردن که افتخاری نداره. هر چقدر هم که آدم داشته باشه و توی مملکتش گرسنه وجود نداشته باشه باز می تونه صرفه جویی کنه بده به بقیه نیازمندان توی دنیا. ضمنا توی دین ما سفارش شده که شکم خودتون رو قبرستون حیوانات نکنید. یا مثلا این توصیه حضرت علی که قبل از سیر شدن دست از غذا خوردن بکشید. کدومش توی این خیمه ها رعایت میشه؟ بماند که ما ایرانی ها هم در نوع خودمون بیش از حد به شکم اهمیت میدیم و فکر می کنیم اگه همه مردم داشته باشن بخورن و وضع همه خوب باشه پس باید خودمونو بترکونیم با غذا. زیاد خوری و زیاد خواهی بشر داره چهره دنیا رو تغییر میده. اینکه تبلیغ می کنن مواد غذایی کفاف بشر رو نمیده و محصولات ژنتیک تولید میکنن به خاطر پرخوری یه عده اون سر دنیاست.
  • بی نام IR ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۲
    0 0
    احکام خدا را بازیچه گرفتن و آن را وسيله تفريح قراردادن یعنی همین آنها در اقتصاد و شکم پروری اينکار رو ميکنند. برخی از ما هم در سياست و اقتصاد. خدا همه را اصلاح کند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین