معاون آموزشی وزارت بهداشت: ظرفیت رشته های علوم پزشکی امسال کمتر از سال گذشته نیست

معاون آموزشی گفت: براساس دستور وزیر بهداشت نباید ظرفیت رشته های علوم پزشکی کنکور سال جاری کمتر از ظرفیت سال گذشته باشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین درحالی که پیش از این خبر رسیده بود ظرفیت رشته های پزشکی در کنکور سال ۹۳ تا ۴۰ درصد کم شده است (اینجا)، اما اما معون آموزشی وزیر بهداشت چنین چیزی را رد می کند.

دکتر سید امیر حسین ضیایی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ظرفیت آزمون سراسری در سال 93-94 در کلیه رشته های علوم پزشکی را 24 هزار و یک نفر بیان کرد و گفت: این ظرفیت در حالی است که در سال گذشته ظرفیت رشته های علوم پزشکی 23 هزار و 103 نفر بوده است.

معاون آموزشی با اشاره به این که مجموع ظرفیت رشته های پزشکی،دندانپزشکی و داروسازی در کنکور سال گذشته 5 هزار و 412 نفر و ظرفیت پردیس های بین الملل یا خود گردان هزار و 985 نفر بوده است، گفت: وزارت بهداشت در دفترچه آزمون رشته های علوم پزشکی آن ظرفیت هایی که بطور معمول توسط سازمان سنجش کشور اضافه می شود را نیاورده است که این ظرفیت در زمان پذیرش اضافه می شود.

به گفته او افزایش ظرفیتی که ناشی از رتبه های مشترک و برخی از سهمیه ها است، به موجب قانون توسط سازمان سنجش کشور به ظرفیت رشته های علوم پزشکی نیز اضافه می شود.

ضیایی با تاکید بر این که مجموع ظرفیت رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی تقریبا معادل ظرفیت سال گذشته است، گفت: وزارت بهداشت در سال جاری حدود 7 هزار و 450 نفر ظرفیت پذیرش در 3 رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی خواهد داشت. براساس دستور وزیر بهداشت، مجموع ظرفیت رشته های علوم پزشکی در سال 93- 94 نباید کمتر از ظرفیت مندرج در دفترچه سال گذشته باشد.

۴۷۴۷

کد خبر 369156

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دنیا IR ۱۴:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    4 4
    پس با توجه به پذیرش پارسال انتخاب رشته کنیم؟ آیا اصلاحیه روی سایت سنجش قرار می گیرد؟
  • بی نام IR ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    7 2
    هورااااااااااا
    • بدشانس IR ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۰
      3 2
      چه خوش خيال
    • بی نام A1 ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
      4 0
      خیلی ساده اید
  • کارشناس علوم اجتماعی سردشت IR ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
    4 4
    کاری کرد که پزشگان درمناطق محروم ماندگار شوند واین همه متخصص وپزشک قبول می شوند ولی درمناطق محروم با طرح یکساله مانده وانتقالی می کیرند مناطق مرزی برای دکتر ها شده ازمایشکاه فراکیری تجربه وبالا رفتن ریسک وکسب سوداوری برای انان وحتی مدیریت های لازمه که هیج تجربه ای نداشته به انان واگذار نموده وافرادنیروهای باتجربه وکاری به حاشیه رانده می شوند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین