ایسنا نوشت:

دبیر کل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌المللی گفت: تشکیل اتاق بازرگانی مشترک ایران و آمریکا پس از لغو تحریم‌ها امکانپذیر است.

محمد مهدی بهکیش انتشار قطعی شدن خبر تشکیل اتاق بازرگانی مشترک ایران و آمریکا توسط برخی رسانه‌ها را غیر اخلاقی دانست و گفت:‌ یکی از خبرگزاری‌ها بدون انجام مصاحبه با بنده، خبری مبنی بر قطعی شدن تشکیل اتاق بازرگانی مشترک ایران و آمریکا منتشر کرد که باعث سردرگمی جامعه بازرگانان کشور شده است.

او گفت: در مجمع اتاق بازرگانی بین المللی گفته شد که اتاق بازرگانی بین‌المللی ( ICC ) امکانات گسترده‌ای برای توسعه صادرات دارد و به دلیل وجود اکثریت شرکت‌های آمریکایی، این اتاق می‌تواند نقطه تماس مناسبی با بازار آمریکا باشد و مسئولانش نیز اعلام آمادگی کردند.

بهکیش گفت: پس از حل شدن جریان تحریم‌ها در صورت صلاحدید هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران می توان اتاق مشترک بازرگانی ایران و آمریکا را با اتکا نقطه تماس گسترده ICC تشکیل داد اما تا لغو تحریم‌ها ایجاد اتاق مشترک بی‌فایده است و ما فقط مقدمات کار را فراهم کرده‌ایم.

اتاق بازرگانی بین الملل (International Chamber of Commerce) یا به اختصار (ICC) سازمانی است بین المللی، غیردولتی، غیرسیاسی، غیرانتفاعی و تخصصی که به همت بخش خصوصی در قرن بیستم تأسیس شد. هدف این اتاق خدمت به تجارت جهانی از طریق ترویج مبادلات و سرمایه گذاری، گشایش بازارهای جهان به روی کالاها و خدمات و جریان آزاد سرمایه است.

 


17231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 378031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حميد A1 ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۷
    17 0
    تحقق اين موضوع خوبه ولى خوب اگر كه دلواپسان بگذارند.
  • بی نام IR ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۷
    17 0
    خدا کنه این اتاق باز بشه تا دست این عسگراولادی از انحصار بازار ایران کوتاه بشه. اینها خیلی به ملت خیانت کردند.
  • سامان A1 ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۷
    14 0
    متاسفانه اتاق های مشترک در ایران معنا و مفهوم جهانی آن را ندارد... در ایران، رانت به این اتاق ها نیز نفوذ می کند و غالبا روسای اتاق های مشترک و تجار نزدیک به آنها از اخبار و اطلاعات زودتر از بقیه حتی اعضای آن اتاق مشترک باخیر می شوند و سود را سرازیر جیب خود می کنند. نمونه اش هم همین رییس اتاق مشترک ایران روسیه و ایران چین که خود در همه جلسات و رایزنی های سیاسی اقتصادی حضور دارد و اهداف خود و نزدیکانش را پیش می برد و حتی حاضر به راهنمایی و کمک به بقیه نیست...