دعوت شیخ‌ الازهر از روحانی ایرانی برای سخنرانی در کنفرانس قاهره

خبرگزاری ایسنا نوشت:

شیخ احمد‌الطیب، شیخ الازهر با ارسال نامه‌ای رسمی از حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مبلغی برای سخنرانی در کنفرانس «مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری و تاکید بر نقش علما و موسسات دینی برای مقابله با افکار مخرب» دعوت کرد.

در نامه شیخ احمد الطیب خطاب به حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مبلغی آمده است: «با توجه به تلاش‌های ممتاز شما در نشر و ترویج روح وفاق و تفاهم بین ابناء مذاهب اسلامی، برای الازهر مصر، مایه خرسندی است که از شما جهت مشارکت در کنفرانس بین‌المللی مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری دعوت به عمل آورد.»

استاد برجسته حوزه علمیه قم و نماینده کشورمان در این همایش بین المللی که روزهای سوم و چهارم دسامبر آینده (12 و 13 آذر) در قاهره پایتخت مصر از طرف شیخ الازهر برگزار می‌شود، شرکت کرده و با موضوع «احترام به اختلاف، تنوع و همزیستی» سخنرانی خواهد کرد.

این کنفرانس با هدف تصحیح مفاهیمی از قبیل مفهوم دولت اسلامی، خلافت، حاکمیت، جهاد، جاهلیت و تکفیر در مصر است که افراطی‌ها آن را تحریف کرده‌اند و علاوه بر آن در این کنفرانس به بررسی افراطی‌گری و عوامل گسترش آن پرداخته خواهد شد. در این کنفرانس بین‌المللی، شخصیت‌های عالی رتبه از کشورهای مختلف جهان، نخبگانی از علما و شخصیت‌های الازهر و علمای دین اسلام از سراسر جهان و نیز رهبران کلیساهای شرقی و غربی و نمایندگان مذاهب و طوایف مختلف حضور دارند.

بر اساس این گزارش، مبلغی رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی و رییس دانشگاه مذاهب اسلامی تاکنون در بیش از 50 همایش بین‌المللی به دعوت رسمی از موسسات، نهادها، شخصیت‌ها و مقامات کشورهای مختلف در کشورهای مختلف جهان، سخنرانی کرده‌ است.

این کنفرانس متعاقب کنفرانس جریانات تکفیری از دید علمای اسلامی برگزار می‌شود که چندی قبل در قم و از سوی آیات عظام مکارم و سبحانی برگزار شد.

/6262

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 387956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۰
    3 0
    دست مريزاد الان ساير مذاهب كجا رسيدند كه البته در بيداري مسلمانان و نزاع مسلمانان منافع دارند نبايستي شيعه و سني كه اشتراكات زيادي در اصول دارند با هم اختلاف داشته باشند در وهله نخست اتحاد مسلمين و نهايت بشريت ما هم متمدن و هم مسلمانيم بايد الگو و مذاهب را محترم بشناسيم در اصل همه خداپرستند و در دين اجباري نيست.ريشه اختلافات در تعصب هست و ان از جاهليت نشات ميگيرد و خدا همه بندگانش را دوست دارد ما انسانيم