روحانی:اگر اطلاعات،توپ و سرمایه را یکجا جمع کنیم ابوذر و سلمان هم فاسد می شوند/انحصار عامل فساد است

رییس جمهوری با بیان اینکه متاسفانه در جامعه ما فساد وجود دارد، گفت: همزمان که با تورم، رکود و بیکاری مبارزه می کنیم باید با فساد نیز مبارزه و برای کاهش آن تلاش کنیم.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» امروز (دوشنبه) در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با بیان اینکه انحصار عامل فساد است، افزود: خواست عمومی مردم، برخورد قاطع، عملی و بدون ملاحظه با فساد است.

رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه بزرگترین فساد با رانت اطلاعات ایجاد می شود، اظهار داشت: باید دولت الکترونیک را در جهت مبارزه با فساد اداری توسعه دهیم.

رییس جمهوری با بیان اینکه مشلات کشور بدون مبارزه با فساد حل نخواهد شد، گفت: اگر سرمایه، سایت، روزنامه، خبرگزاری، توپ و امکانات نظامی و دیگر مظاهر قدرت در یک نهاد جمع شود، ابوذر و سلمان هم که باشد، فاسد می شود.

روحانی با بیان اینکه عقب نشینی در مقابل فساد به معنای به خطر افتادن انقلاب و نظام است، افزود: مقررات غیرشفاف و دست و پا گیر فساد به وجود می آورد.

رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه «درخت حنظل در تاریکی رشد می کند»، تاکید کرد: برای مبارزه با فساد قوای سه گانه مردم و رسانه ها و دستگاه های نظارتی باید به صحنه بیایند.

 

** مبارزه با فساد همچون استقلال و مبارزه با استعمار است

رییس جمهوری با گرامیداشت ایام اربعین حسینی گفت: خود ابی عبدالله الحسین(ع) که به عنوان مظهر ایستادگی و آزادگی در برابر انواع ظلم ها و فسادها بود، جان عزیز خود ، فرزندان و یارانش را در این راه مقدس (مبارزه با فساد و ظلم) فدا کرد.

روحانی با بیان این که اساس قیام اباعبدالله الحسین(ع) ایجاد صلح و اصلاح در جامعه و مبارزه با انواع مفاسد و مفسده ها بود ، اظهار داشت: موضوع این گردهمایی و نشست یکی از مهم ترین اهداف و موضوعات مربوط به اصل انقلاب است. انقلاب اسلامی برای چه رخ داد و نهضت اسلامی به چه منظوری در برابر رژیم گذشته پای گرفت؟

وی با بیان این که خودمان در همه بیانات و اظهاراتمان در طول نهضت اسلامی از رژیم گذشته به عنوان رژیم فاسد پهلوی یاد می کردیم، یادآور شد: یک عامل مبارزه و یکی از دلیل حرکت مردم در برابر رژیم سابق آن ، این بود که آن رژیم هم فاسد و هم مفسده بود.

رییس شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: مردم انقلاب کردند تا کشور از فساد پاکسازی شود، هیچ مفسده ای بر صندلی حکومت و ریاست تکیه نزند و اگر خدای ناکرده ما در مبارزه با فساد ناتوان باشیم، این به مفهوم ضعف انقلاب اسلامی ، ناتوانی انقلاب و دست نیافتن به یکی از اهداف مهم انقلاب اسلامی است.

روحانی توضیح داد: موضوع فساد از دیدگاه مردم اینچنین است؛ یا مسولین می دانند و در برابر فساد نمی ایستند، پس خود آلوده اند و کل انقلاب و نظام زیر سوال است یا آن که نمی دانند و یا اگر می دانند در مبارزه ناتوانند پس دولت اسلامی یک دولت ناکارآمد است.

روحانی اضافه کرد: چه فاسد بودن و چه ناکارآمد بودن نظام که یکی از این دو هم در قضاوت مردم است ، به معنای آن است که ما به یکی از مهم ترین اهداف انقلاب دست نیافته ایم.

به گفته وی، مبارزه و ریشه کنی فساد آرمانی همچون استقلال ، مبارزه با استعمار و استبداد و ایجاد حاکمیت ملی است و در این ردیف به شمار می رود.

رییس دولت تدبیر و امید تصریح کرد: این که امام(ره) بزرگوارمان در زمینه مبارزه با فساد و تباهی در بخش های مختلف سخن می گفت و فرمان می داد و تاکید می کرد و این که رهبر معظم انقلاب مساله فساد را در کنار فقر و تبعیض قرار داده اند و خواسته اند جامعه ما از فقر ، فساد و تبعیض مبرا باشد به معنای این هدف مهم برای همه مسوولان است.

رییس جمهوری ادامه داد: اگر هدف اولیه ما امروز در دولت یازدهم این است که کشور از لحاظ اقتصادی ، فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی از معضلات و مشکلات که در سال های گذشته با آن مواجه بوده رهانیده شود ، اگر در سال های گذشته از تورم بالای 40 درصد در فشار بودند و کشور دارای رشدی نبود و یا حتی رشد منفی منهای 9 درصد در ضمن دو سال بود و اگر بیکاری و عدم اشتغال مشکل روشن همه خانواده ها بود و ارتباطات ما با جهان دچار اختلال بود ، اگر مسایل اجتماعی و آسیب های اجتماعی ما نگران کننده بود ؛ مردم در حماسه سیاسی 24 خرداد شرکت کردند تا دولتی کار را آغاز کند بتواند این معضلات را حل و فصل کند.

وی با طرح این سوال که چرا مردم آن شور بزرگ را آفریدند، گفت: چرا به تعبیر رهبر معظم انقلاب که ایشان خواستار حماسه سیاسی بودند، حماسه سیاسی محقق شد . پاسخ این است که هدف حرکت این مردم ایجاد دولتی بود که بتواند برای معضلات اصلی و اساسی جامعه راه حل بیابد.

روحانی اظهار داشت: اگر این دولت نتواند راه حل بیابد و یا راه حل بیابد اما در اجرای راه حل ناتوان باشد به معنای بی توفیقی و ناکارآمدی این دولت است.

رییس جمهوری با بیان این که ما برای تشخیص بیشتر از دو معیار نداریم ، گفت: شاید تشخیص یک معیار سخت باشد اما تشخیص معیار دوم چندان سخت نیست و آسان است.

وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد: معیار نخست رضایت خداوند است که تشخیص آن چندان مشکل نیست اما شاید تبیین و لمس آن برای همه جامعه چندان آسان نباشد.

وی معیار دوم را رضایت مردم ذکر و اضافه کرد: امام علی(ع) به محمدبن ابی بکر فرمود در دوران ولایت چیزی را برای مردم بخواه که برای خود و خانواده ات می خواهی.

رییس قوه مجریه اظهار داشت: اگر مردم تصور کردند که فرزندان ، برادران ، خواهران و مادران مسوولان هستند و اگر مردم دیدند که رییس جمهور ، روسای دیگر ، وزرا ، مقامات ، مسولان ، قضات ، نمایندگان و همه در هر رده ، آنچه برای فرزندان خود می خواهند برای مردم هم می خواهند ؛ آن گاه رضایت مردم حاصل می شود.

رییس جمهوری ادامه داد: مگر امکان دارد در جامعه فساد باشد ، کار اداری با رشوه انجام شود ، طبقات ساختمان با رشوه مرتفع تر شود، جنگل و مراتع به عنوان منابع ملی کشور دست اندازی شود، آنچه به عنوان مزایده و مناقصه مطرح می شود روی پرده و پشت پرده ای داشته باشد ، آیا مردم از این دولت و حکومت راضی اند ، برای چه راضی باشند؟ رییس جمهوری ادامه داد: این که رهبر معظم انقلاب در ذیل نامه مربوط به همین سمینار خواستار تصمیم قاطع، عملی و بدون ملاحظه کاری برای مبارزه با فساد شدند، این خواست عموم مردم است.

روحانی اضافه کرد: اگر می خواهیم مشکلات را حل کنیم امروزه کشور در ریل درست قرار گیرد باید با فساد مبارزه کنیم و ملاحظه هیچ کسی را نداشته باشیم هر کسی در هر مقامی است اگر دیدیم به اموال و بیت المال مردم یا منابع عمومی کشور دست اندازی می کند و کاری می کند که شکاف اجتماعی بیشتر شود باید برخورد کرد هر که می خواهد باشد.

روحانی تصریح کرد: اگر کسی بخواهد فقیر، فقیرتر و غنی، غنی تر شود و اگر کاری کند که فقر و بیکاری گسترش یابد در برابر او ایستادگی کرد هر مقامی که می خواهد داشته باشد برای ما اصل حکم خدا، رضایت پروردگار، حکم و رضایت مردم است.

رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان این که مشروعیت سیاسی و حقوقی ما از آرای مردم به دست می آید اضافه کرد: اگر رای تک تک مردم پای صندوق آرا نبود ما مشروعیت سیاسی و حقوقی نداشتیم و بخش مهمی از مشروعیت شرعی هم به شور، حضور و بیعت مردم است که در جای خود باید بررسی شود.

 

** بدون مبارزه با فساد مشکلات حل نمی شود

رییس جمهوری با بیان این که اگر می خواهیم در این دولت مشکلات را حل کنیم بدون مبارزه با فساد مشکلات حل نخواهد شد در هر زمینه ای فساد مانند موریانه ای است که پایه ها را تباه می کند و از پای درمی آورد ما باید با فساد همزمان که با تورم، رکود و بیکاری مبارزه کنیم.

روحانی اظهارداشت: متاسفانه در جامعه ما فساد وجود دارد و متاسفانه یک روزه هم تمام نمی شود اما همه باید همه توان را به کار گیریم که قدم به قدم فساد را کم کرده و کاهش دهیم به گونه ای که برای مردم ملموس باشد، مردم ببینند، اراده ای جدی در سطح مسوولان بالا و میانی کشور در مبارزه با فساد وجود دارد.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز اهدافی را دنبال می کنیم، رونق اقتصادی، شکستن رکود، توانمند کردن کشور، بالا بردن قدرت و ثروت ملی و علم و دانش در جامعه و قرار گرفتن کشور در سطح کشورهای بالا در رقابت علمی و اقتصادی بدون حضور بخش خصوصی امکان پذیر نیست و بخش خصوصی هم نمی تواند با فساد حضور یابد.

 

** انحصار عامل فساد است

روحانی با بیان این که باید با انحصارها مبارزه کنیم تاکید کرد: هر چیزی که در جامعه رقابتی نباشد و منحصر شود مشکلات دارد گاهی برای بعضی امور کاری نمی شود انجام داد اما در آن زمینه باید نظارت بیشتری را اجرا کرد، ما باید شرایط رقابت را برای همه امور فراهم کنیم.

رییس جمهوری با تاکید بر شفافیت و دادن اطلاعات افزود: بزرگ ترین فساد از رانت اطلاعاتی شروع می شود هر چه بتوانیم رابطه مردم را برای حل مسائل روزمره و مهمشان از رو در رو شدن با کارمند کاهش دهیم فساد کاهش خواهد یافت.

روحانی ادامه داد: با نصیحت کردن کار درست نمی شود که مثلا بگوییم آقا رشوه نگیر، البته باید نصیحت کرد اگر فهمیدیم مجازات هم باید انجام شود حال ممکن است بعضی جاها دستگاه ناظر مطلع نشود راهش این است که مواجهه مردم را کاهش دهیم در آن صورت به جای مراجعه یک نفر به 50 نفر برای حل یک موضوع به یک نفر مراجعه خواهد کرد و ما بر آن یک نفر نظارت می کنیم.

 

** دولت الکترونیک باید توسعه یابد

رییس جمهوری اضافه کرد: می توانیم سطح فساد را کاهش دهیم و سریع تر از فساد جلوگیری کنیم.

روحانی با تاکید بر توسعه دولت الکترونیک اظهارداشت: مردم نیازی به مراجعه نداشته باشند و تمام مکاتبات اداری از طریق سیستم الکترونیک قابل نظارت باشد که هست آن وقت فساد کاهش می یابد. باید از فناوری های نو برای مبارزه با فساد استفاده کنیم.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: البته اولین قدم فرهنگ سالم، تدین و اعتقاد به خدا و روز قیامت است اما ممکن است این کنترل درونی معنوی در همه جا حضور فعال نداشته باشد.

رییس جمهوری با بیان این که وجدان می تواند قاضی و ناظر خوبی باشد گفت: ما باید از فناوری های نو استفاده کنیم، رابطه مردم را با کارمندان به حداقل برسانیم.

 

** از بین بردن تجمیع قدرت

رییس شورای عالی امنیت ملی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید از تجمیع قدرت را از بین ببریم، با تجمیع قدرت دریک نهاد، فساد درست می شود. اگر تفنگ، پول، روزنامه، سایت و تبلیغات همه در یک جا جمع شود حتما فساد است، شک نکنید. دنیا عقلش رسیده که این قدرت ها را تفکیک کرده است.

روحانی افزود: ما در مجلس شورای اسلامی شاید حدود یکسال گرفتار بودیم که دستگاه اطلاعاتی کشور را به یک نهاد نظامی بدهند، فشار که زیاد شد از امام (ره) سوال کردیم، امام فرمودند من چنین نظری ندارم، ما یک وزارت خانه درست کردیم، کار سخت بود، وزارت اطلاعات درست کردیم که مجلس شورای اسلامی بتواند نظارت کند، در وزارت اطلاعات گفتیم که نیروی مسلح نباید وجود داشته باشد تا بتوان کنترل کرد.

رییس جمهوری ادامه داد: اگر همه را در یک نهاد جمع کرد حتی ابوذر و سلمان هم فاسد می شوند، ما باید این اشکال را رفع کنیم. تجمیع قدرت در یک جا فساد است، تشکیل قوای سه گانه چه لزومی داشت؟ چرا تفکیک قوا درست شد؟

روحانی تصریح کرد: تفکیک قوا برای کنترل قدرت است. بالاترین مقام کشور یعنی رهبری که فقیه عادل است باز هم قانون اساسی آمده مجلس خبرگان را در کنار رهبری درست کرده که در شرایطی بر صفات رهبری نظارت کند. چرا این کار را کرده است؟ در زمان امام این کار را کرده، امام با آن عظمت، در حضور امام، مجلس خبرگان این نظارت را درست کرد و امام هم آن را امضا کردند.

رییس جمهوری اضافه کرد: به خاطر این که هر قدرتی که در کشور نظارت نداشته باشد، مشکل پیش می آید. ما باید نظارت در هر موردی بر حسب راه، درست کنیم و نظارت کنیم تا فساد ایجاد نشود. البته فساد معنای بسیار گسترده ای دارد، در یک معنای دقیق حتی آن جایی که ما اولویت ها را عوض می کنیم، فساد ایجاد شده است.اگر اولویت برنامه ها و تخصیص منابع عادلانه نباشد به معنای فساد است.

روحانی تصریح کرد: البته همه می دانیم در قانون اساسی کشور ما دستگاه های ناظری درست شده است، بازرسی کل کشور، دیوان عدالت اداری، دیوان محاسبات برای این درست شده است که نظارت ها حساب شده تر بشود، در نهایت هم قوه قضاییه برای مواردی که تخلف قانونی یا جرمی شکل گرفته باشد، رسیدگی کند.

 

** همه باید به صحنه بیایند

رییس جمهوری گفت: همه باید به صحنه بیایند چرا که بدون مبارزه عمومی و بدون حضور جامعه مدنی و مردم نمی توان به مقصد رسید.

رییس جمهوری با بیان اینکه مگر می توان با برتری جویی بر یکدیگر، فساد، آلودگی، تباهی، انواع فساد اجتماعی، اخلاقی و مالی به آن بهشت برین سرای آخرت و رضوان خدا دست یافت؟ گفت: البته یک راه حل آن مقررات صحیح، شفاف و کوتاه است چرا که هرچه کار مردم طولانی شود در آن فساد به وجود می آید.

وی با تاکید مجدد بر اینکه مقررات دست و پا گیر برای ایجاد فساد است، تصریح کرد: باید همه چیز را شفاف کنیم چرا که فساد در تاریکی رشد می کند؛ بنابراین باید مقررات مان شفاف و کوتاه باشد.

رییس قوه مجریه ادامه داد: مجلس همین گونه است قوانین و نظارتش باید شفاف و مانع باشد و از همه مهم تر قوه قضاییه که پایان کار و راه است باید دقیق، صادق و عادلانه باشد.

روحانی اظهار داشت: خدا نکند که یک وقت فساد به قوه قضاییه برسد و انشاءالله هیچ وقت چنین چیزی نمی شود. باید قضات شریف قوه قضاییه و دستگاه های نظارتی ما همه و همه به صحنه بیاییم. این تعارف و شعار نیست. این سمینارها در صورتی موثر است که به راهکار برسیم و آن را عملی کنیم.

روحانی ادامه داد: اگر خدای ناکرده این سمینار هم همچون برخی سمینارهای دیگر تنها یک اجتماع و گفت و گو باشد و پایان یابد و راه و مسیر نیز همان گونه بماند نمی توانیم به اهداف بلندمان دست یابیم.

روحانی با بیان اینکه امیدوارم خدای متعال به همه توفیق دهد تا در دستیابی به هدف اصلاح جامعه و مبارزه با فساد موفق باشیم، گفت: باید همه مسوولان، مردم، رسانه ها، جامعه مدنی و قوه سه گانه دست به دست هم دهیم تا بتوانیم فساد را در جامعه ریشه کن کنیم.

 

2929

کد خبر 389032

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 71
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    کاملا این حرف درسته و این حرفو باید هر روز بزنند تا فراموش نشه مثل نماز خوندن ملکه ی ذهن تمام مسوولان بشه ولی فعلا که اینطوریه یه حرفی می زنند و بعد فراموشی امیدوارم که از امروز اینطور نباشه
  • بی نام IR ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    تازه فهمیدید که کار از کار گذشته متاسفم
    • بی نام IR ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      آخه این چیزا رو قبل از رای گیری نمی دونست بنده ی خدا توی این مملکت قبلا پست و مقامی نداشته که بخواد از این چیزا خبر داشته باشه یهویی دید فساد هست. یهویی دید پول و تفنگ و توپ دست بعضیاست. قبلا نمی دونست که
  • ایرانی IR ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    به روحانی امیدوار شدیم. بالاخره یکی پیدا شد از دل مردم حرف بزنه
    • بی نام A1 ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      به عمل کار برآید ... به حرف که ....
    • بی نام EU ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      آن خشت بود که پر توان زد .... به قول رهبری چه با سمینار چه بی سمینار حرف زدن مهم نیست عمل کنید
  • بی نام IR ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    شما نه ابوذر رو شناختید نه سلمان
    • بی نام A1 ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      اما همه مردم امثال شما رو خوب شناختن
    • بی نام US ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      146 7
      شما نه پول رو شناختید و نه زور رو
    • بی نام IR ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      231 9
      خوش به حال شما که شناختید. اصولا دلواپسان در همه چیز علامه دهر تشریف دارن.
    • اسکندر A1 ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      134 4
      حالا شما زیاد نگران توپ و پول و اطلاعاتتان نباشید ایشان یک حرفی زده اند و بزودی فراموش خواهد شد
  • بی نام A1 ۰۷:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    باعنایت به بیانات ریاست محترم جمهوری ، دولت نباید به دنبال مجلسی باشد که همسو بادولت باشد زیرا دراین صورت با هماهنگی این دو قدرت فساد ایجاد می شود.
    • ميثم IR ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      109 4
      شما حيفس آكس دس نزني به اون دوگوله، مواظب باشين دزديده نشين با اين هوش سرشار
    • ایمان IR ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      134 3
      بله حق با شماست ولی در زمان فعلی خطر افراطیون به مراتب بیشتر از خطر همسویان با دولت است.
    • بی نام A1 ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
      6 1
      حالا مگه دولت به دنبال مجلس همسو بود؟ روحانی که هرچی مجلس گفت، گفت چشم. اونهمه وزیر پیشنهادی رو رد کردند روحانی خم به ابرو آورد؟
  • علیرضا IR ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    329 8
    احسنت اقای روحانی فساد مانند ویروس در یک کامپیوتر است که بروی تمامی نرم افزارها و سخت افزارها واعصاب کاربر ثاثیر مستقیم میگذارد
  • بی نام EU ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    این روزها خیلی از کاسبین تحریم ها سعی دارند مردم را از دکتر روحانی عزیز دلسرد کنند اما من از رای ام به دکتر خوشحالم.
    • بی نام A1 ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      تو خوش باش ... بعدا میبینمت
  • بی نام IR ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    310 4
    عجيبه كه خاتمي و احمدي نژاد كه دو تفكر متضاد بودند هم همين گله رو داشتند... حالا هم روحاني... يعني اين موضوع كي حل ميشه ؟
    • بی نام IR ۰۶:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
      5 7
      آخه این گلایه ها جزئی از سیاسته دوست من
  • بی نام A1 ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    417 1
    فکر میکنید منظور کدام نهاد ؟ و یا چه کسانیند ؟ "" اگر سرمایه، سایت، روزنامه، خبرگزاری، توپ و امکانات نظامی و دیگر مظاهر قدرت در یک نهاد جمع شود، ابوذر و سلمان هم که باشد، فاسد می شود. ""
    • بی نام A1 ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      123 2
      فردا کیهان این حرف را به خودش ارتباط میده و موضع میگیره
    • بی نام IR ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      5 84
      ریاست جمهوری. مجلس. هریک از وزارتخونه ها
    • بی نام RO ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      3 92
      والا ما که متوجه نشدیم کیو می گه
  • رضا A1 ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    451 5
    همه میدونن این مظاهر قدرت دست چه کسانی هست ... اما کو قدرت و اراده جهت مبارزه؟؟؟؟
  • بی نام IR ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    اگر امیر المومنین علی ع در حکومت رفتاری عادلانه داشت .علی ع ، شد . او به درخواست برادرش هم جواب رد داد . جوابی سوزان از جنس آتش . او کفشهایش را خود وصله میکرد که محتاج دیگران نباشد .او حاکمی بود که ساده زیست و با رنج مردمش رنجید .او همان ولی است که هنگام به سرقت رفتن خلخال از پای زن غیر مسلمان در بلاد اسلامی توسط اشرار ی از آن سوی مرز گفت اگر انسان از این غم بمیرد روا است . اوحاکم عدل گستر بود.ما هم باید چنین باشیم . انشاالله تعالی
  • عسل A1 ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    314 5
    فرازی از سخنان رئیس جمهور: "موضوع فساد از دیدگاه مردم به این گونه است که یا مسئولین می‌دانند و در برابر فساد نمی‌ایستند پس خود آلوده‌اند پس کل نظام و انقلاب زیر سوال است یا آنکه نمی‌دانند و یا اگر می‌دانند در مبارزه ناتوانند پس دولت اسلامی دولتی ناکارآمد است."
    • بی نام A1 ۲۰:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      12 1
      حرف حق بر دل نشیند، کاملا منطقی
  • بهلول IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    182 3
    احسنت. حرف کاملا درستیه.
  • بی نام IR ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    161 1
    امید وارم در حد حرف نباشه
  • الف A1 ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    95 13
    به نظر من يكي از راه هاي مبارزه با فساد دسترسي كامل به حساب و دارايي افراد هست و اينكه دولت و قوه قضاييه بتونه و حق اين رو داشته باشه كه بدونه هر كس پولي رو از كجا آورده. مثلا يه دلال كه يه جنس رو ميخره ١٠٠ تومان و ميفروشه ٥٠٠ تومان بتونه قابل رهگيري باشه و يا كسي كه قصد پولشويي كلان داره رو بتونن با استفاده از رهيابي حساب هاي بانكيش شناسايي كنن. مجلس بايد قانوني رو وضع كنه كه نهادهاي مربوط به فساد مالي بتونن به اطلاعات حساب افراد دسترسي داشته باشن.
    • عطاالله ولد بیگی صاحب خدایی A1 ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      85 0
      اون کسانی که اختلاس های ۱۲۰۰۰ میلیاردی می کنند در برابر این قانون ها مصون هستند و این قانون هایی که حریم شخصی افراد رو آسیب می زنه فقط ضررش به جماعت ضعیف جامعه می رسه. پول دارهای هزاران راه برای فرار از این قانون ها بلدند. مشکل جای دیگه است. وگرنه مگه می شه هزاران میلیارد جابجا شه نفهمند چه طور ما یه قسط ۲۰۰ هزار تومنی ندیم از هزار جا می تونن کم کنند و همه چیز شفافه؟
  • بی نام A1 ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    158 2
    مرسی .بالاخره حرف دل مردم بدون هیچ ملاحظه ای گفته شد. به امید عملی شدن و ریشه کن شدن فساد و فاسد
  • بی نام IR ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    161 2
    کلا قدرت بی نظارت فساد میاره.خودخواهی،خودشیرینی،خود برتربینی،توهم،احساس فرزانه بودن...
  • محمود IR ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    روحاني مچكريم...در مقابل حملات تندروهاي صاحب فساد پشت تو ايستاده ايم
    • بی نام IR ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      برادر خودت با این حرف جزو تندروها هستی چون اصلاً فرد مهم نیست گیرم خود آقای روحانی فردا دچار اشتباهی شد حالا شما میخوای پشتش باشی ؟برادر خیلی ها هم هستن که فاسدن و کندرو هم هستند اون ها رو هم در نظر بگیر .فکر نکن هرکسی نماز خونه و ادای دیندار رو در میاره فاسده خیلی ها هستند هرروز میبینیم سوار ماشینها خفن هستند و یا فلان جا خونه دارن اینجا میدزدن میرن کانادا خرج میکنن . اسمشونم برای تظاهر و ردگمکنی گذاشتن حاجی یا به دروغ خدشون رو فامیل کسی معرفی میکنن ویا خودشون رو شاغل در جای خاص نشون میدن.درضمن هرکسی از راه حلال مال و اموالی در آورده نوش جانش و دمش گرم
  • کاوه IR ۰۸:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    211 7
    دمش گرم حداقل درست حرف میزنه.عقیدش درسته ایشالا در عمل هم موفق باشه.
    • بی نام IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      146 8
      خداوکیلی هم درست حرف میزنه و تا حالا درست هم عمل کرده اما کاش نمایندگانی مثل اقای رسایی که دیروز اینطور در مجلس با بی ادبی رئیس جمهور را مخاطب قرار میدهند این سخنرانی را مقایسه میکردند با صحبت های رئیس جمهور قبلی که دستاورد ان شرایطی است که میبینیم برای مردم و این دولت به ارث رسیده.
    • بی نام IR ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      دستاوردهای این دولت هم بزودی دیده میشه. نگران نباش کاوه جان. شب دراز است و قلندر بیدار.
  • پويا A1 ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    417 3
    كيا اطلاعات، تفنگ و سرمایه را یکجا دارند ؟؟
    • بی نام IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      51 2
      اميدوارم خدا ازتون نگذره اگه حتي يه لحظه هم فكر كنيد منظورش كارگر و كارمند جماعت بوده...
  • سعید IR ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    271 6
    که جمله قشنگ و با معنی اگر سرمایه، سایت، روزنامه، خبرگزاری، توپ و امکانات نظامی و دیگر مظاهر قدرت در یک نهاد جمع شود، ابوذر و سلمان هم که باشد، فاسد می شود. دورود بر رئیس جمهور
  • بی نام A1 ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    142 5
    همه این سخنان پرسش های بی جواب مردم است که خوشبختانه ریاست محترم جمهور به آن پرداخته است و امید که این مبارزه در حد حرف باقی نماند و خواسته های بحق مردم مورد توجه و رسیدگی قرار گیرد واقعا حرف درست و سنجیده ای است وقتی زور وزر و همه اسباب قدرت یکجا جمع شد نهایتش فساد است.
  • بی نام IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    135 5
    جناب آقای روحانی جامعه مدنی در این مسیر حامی شما است وچنان از این مسایل به تنگ آمده که حاضر است هر کاری برای ریشه کنی فساد انجام دهد .
  • بی نام IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    112 7
    سایتی جهت معرفی فساد و افراد فاسد معرفی شود ..بهترین گزینه است
  • بابا A1 ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    129 3
    "درخت حنظل در تاریکی رشد میکند". ببینیم تو زورت بیشتره یا تاریکی
    • پسر IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      1 35
      اولا حنظل درخت نیست و بوته است شبیه به هندوانه و نام دیگرش هم هندوانه ابوجهل است.در ثانی به هیچ عنوان در تاریکی رشد نمی کند. این اصطلاح را از کجا آورده اید؟ اگر می گفتی قارچ حرف شما درست بود
  • بی نام A1 ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    68 29
    حس نداشتم کل مطلب رو بخوانم ولی با گفته های روحانی همیشه موافقم روحانی جان مچکریم
    • بی نام IR ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      14 15
      خیلی استدلال قشنگی بود ما طرفدارا باید مچکریم مچکریم بگیم. چیکار داریم کی چی میگه. احسنت
  • مرتضی71 A1 ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    جناب روحانی. ضمن سپاس از زحمات شما برای ملت باید بگم حضرت سلمان کسی بودن که پیامبر در موردشون گفتن سلمان منا اهل البیت یعنی سلمان از ما اهل بیته. پس درست نیست در مورد کسی که اینگونه مقام و جایگاهی داره اینطوری حرف بزنیم. یا علی
    • بی نام A1 ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      62 0
      اتفاقا رئیس جمهور سلمان رو به عتوان پاکترین فرد مثال زدند که یعنی وقتی حتی برای ایشان امکان فساد وجود داره پس وای به حال بقیه.
    • آرمان IR ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      33 2
      البته یادت نره طلحه و زبیر هم کم شخیصت هایی نبودند ولی چون معصوم نبودند فریب شیطان را خوردند
    • بی نام A1 ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
      34 0
      مرتضی حالت خوش نیست..روحانی در مورد سلمان چیزی نگفته فقط گفته اگه خیلی خوب و مومن باشیم ولی ابزار قدرت باز آدم رو تباه میکنه
  • بی نام A1 ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    217 5
    اگر يك اتوبان 10 خطه و يك بوگاتي به من بدن و كسي هم بر من نظارت نكنه حتما پامو رو گاز ميذارم سياست هم همينه
  • بی نام A1 ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    55 1
    "اگر تفنگ، پول، روزنامه، سایت و تبلیغات همه در یک جا جمع شود" خبر آنلاین منظور رییس شورای عالی امنیت ملی کدام نهاد بوده؟
  • بی نام IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    14 46
    آقاي روحاني مچكريم كه نان را فقط 30 درصد گران كردي مچكريم ...
  • بی نام IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    27 1
    12000000000000 این جواب شماست
  • بی نام A1 ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    41 0
    مرسی اقای روحانی نگران نباش عمل کن واون نهادیکه مدنظرت اصلاح کن فقط حرف نزن این کار بکنی دردل ملت جاداشتی جات محکم تر میشود قهرمان کل ادوار ایران میشی
  • ناصر FI ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    21 0
    در مبارزه با فساد در درجه اول باید خود مبارزه کننده ارگان ، نهاد وانسان سالمی باشد تا مبارزه نتیجه دهدوالا نتیجه همین است که هست . مبارزه با فساد در مرحله اول از ارگانهای نظارتی شروع شود از قضات و دستگاه قضایی شروع ودرادامه به نمایندگان مجلس ، مدیران اجرایی ، ،....ادامه یابد
  • بی نام A1 ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    3 73
    آقايون خودشون را با اباذر و سلمان مقايسه نكنند كه خاك پاي اونها هم نيستند شايد اينجوري ميخوان فسادشان را توجيه كنند فرداي قيامت جواب خدا را چي ميديد كه سلمان را هم در معرض فساد مي دانييد در حاليكه رسول خدا فرمودند سلمان منا اهل البيت اگر شما يك هزارم تقوي و درستكاري اباذر را داشتيد اين فساد بپا نمي شد كه امروز به فكر مبارزه با اون هستيد يا علي
  • بی نام A1 ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    3 82
    سلمان از اهل بیت بود . خودتونو اصلاح کنید چرا مثال از اهل بیت و یارانشان میزنید. مثل اون آقایی که میگفت امام زمان رو دیدم. بنام دین کاسه دین را شکستند. انحصار ویژگی مستبدان است. این امر از ایران مستثنی نیست
  • هستی IR ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    4 85
    کاش جناب رئیس جمهور 2 واحد تاریخ اسلام رو پاس میکرد دو واحد درس اخلاق پیشکش
  • بی نام IR ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    25 2
    وات تو دو وات نات تو دو؟
  • بی نام IR ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    33 1
    کاملا درسته. وقتی قدرت فاسد شد مردم هم فاسد می شوند. الان نگاه کنید که بعضی از جوانها به جای اینکه از نیروی فکر و بدن خود برای ایجاد درآمد استفاده کنند افتاده اند دنبال کارهای دلالی و میانبر. مملکت فقط با کار سالم توسعه پیدا می کنه که اطلاعات شفاف و امکان رقابت برابر برای همه از پیش نیازهای اونه.
  • حسین IR ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    36 3
    بیایید برداشتن انحصار را از ایران خودرو و سایپا شروع کنیم اگر واقعا به حرف خود پایبند هستید........
  • مجتبى IR ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    59 0
    اىن نهاد كه أقاى روحانى مى گوىد چىست كسى جرأت دارد بگوىد
  • بی نام IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    4 63
    شما ابوذر و سلمانو با خودت مقایسه نکن.
  • سیاوش A1 ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    29 2
    پس بیا جناب روحانی برا شروع این انحصار رو از خودروسازا بگیر تا فساد این بخش از بین بره و مردم خودرو خوب بخرن. تازه برا خودشون هم خوبه باعث رشدشون میشه
  • شاکر A1 ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
    46 3
    رئیس جمهور شجاع ما
  • بی نام IR ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
    3 0
    ميگويند مركز شهر شلوغ است نميشود نفس كشيد وخانه هاي يك ودو طبقه را خراب مي كنند بجاي ان برج ميسازند در خيابان بهار يك خانه را تخريب كردند و234واحد دارند ميسازند ومعلوم نيست در آينده نزديك به سر شهر چه خواهند آورد تو را به خدا شهر رامديريت كنيد نه شهر را بفروشيد
  • مهدی RO ۲۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
    1 0
    آن کسانی که مخاطب این سخن ریاست محترم جمهور بودند این روزها بشدت مشغول تخریب دولت و فرار به جلو هستند تا مبادا داستانشان رو شود...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین