دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور اظهار داشت: ایران یکی از پنج کشور نخست دنیا در زمینه کادر تخصصی پزشکی است و این امر فرصتی مناسب را برای توسعه گردشگری سلامت ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر محمد پناهي در حاشيه نشست گردشگري سلامت گفت: بر اساس سند چشم انداز 1404 ايران بايد کشور نخست منطقه در زمينه جذب گردشگر سلامت باشد.

وی گفت: در حال حاضر با توجه به ظرفيتهاي مناسب در بخشهاي گياهان دارويي، طب سنتي، وجود پزشکان حاذق، طبيعت مناسب و آب هاي معدني زمينه توسعه گردشگري با توجه به رويکرد اقتصاد مقاومتي در کشور فراهم است و بايد بر اين اساس براي دستيابي به اهداف چشم انداز تلاش شود.

وي با بيان اينکه کشورهاي آسياي جنوب غربي، کشورهاي عضو اکو، کشور هاي خاورميانه و حاشيه خليج فارس خاستگاه گردشگري سلامت براي ايران به شمار مي روند گفت: در حال حاضر آمار مشخص و دقيقي از ورود سالانه گردشگران سلامت به کشور نداريم اما از متوليان گردشگري سلامت از جمله وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکي، وزارت امور خارجه و سازمان گردشگري خواسته شده است از اين پس آمار مرتبط به اين حوزه را به طور دقيق جمع آوري کنند.

توسعه گردشگري سلامت نيازمند اتخاذ سياستهاي کلان
دبير شوراي راهبري گردشگري سلامت کشور با بيان اينکه گردشگري سلامت يکي از محورهاي اصلي در اقتصاد مقاومتي مي تواند باشد، گفت: در حال حاضر جاي سياستهاي کلان در حوزه گردشگري سلامت خالي است و به نظر مي رسد عليرغم هماهنگي هاي بين بخشي بايد در برنامه ششم توسعه، سياستهايي در اين زمينه اتخاذ شود.

دکتر پناهي با اشاره به اينکه ايران در زمينه تنوع گياهان دارويي با قاره اروپا برابري مي کند گفت: گردش مالي حاصل از گياهان دارويي با رويکرد طب سنتي در جهان سالانه 100 ميليارد دلار است که سهم کشورمان در اين زمينه تنها 100 ميليون دلار است و اين نشان دهنده آن است که از ظرفيتهاي داخلي کشور غافل هستيم.

4646

کد خبر 389250

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    15 4
    کشورمادرخیلی اززمینه های علمی بخصوص پزشکی دردنیااگرمرتبه نخست نباشد دربین بهترین هااست وحرف برای زدن بسیارذاردمتاسفانه رسانه هابخصوص صداوسیماهرگزانهارامنعکس نکرده حتی اغلب به تمسخرمیگیرندچقدرایرانیهاسا لهای قبل برای درمان راهی اروپا یاامریکا میشدندولی امروزه به هیچ وجه اینطورنیست وحتی خیلی ازخانواده هاشاهدبیمارانی هستندکه دردیارغرب درمان نشده ودراینجامعالجه شده اندهرگزاین مواردگفته نمیشودولی اگرخدای ناخواسته ندرتاخطائی صورت گیردبشدت بزرگ نمائی شده ونهایتاته ابروئی که برای این جامعه مانده به بازی گرفته میشودوباعث دلسردی بخصوص برای باوجدان ترهای این قشر میگرددسالهادل طلب جام جم ازمامیکرد انچه خودداشت زبیگانه تمنامیکرد اگرشاکرنعمتهائی که داریم باشیم خیلی خوشبخت ترخواهیم بود.
  • بی نام A1 ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    12 16
    لطفا بنويسيد در مورد زير ميزي پزشكان چه رتبه اي در جهان داريم؟
  • حسین A1 ۰۷:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
    4 9
    دروجود پزشکان وپرسنل حاذق درایران شکی نیست ولی چیزی که فعلا با امارهای واقعی مطابقت دارد میزان بسیار زیاد زیرمیزی پزشکان واختلاف بسیار زیاد وتبعیض فراوان بین حقوق پزشکان وپرستاران دربخش درمان است که ادم رایاددوران برده داری می اندازد ضمنا این مقام پنجم طبق کدام امار جهانی ارایه شده مسلما ادعا کردن کارساده ای است.
  • علی A1 ۰۵:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۰
    3 3
    با سلام اختلاف حقوق پزشکان و پرستاران در ایران در مقایسه با متوسط جهانی چقدره ؟ ۲برابر؟۵برابر؟۱۰برابر؟ ۱۰۰ برابر؟ علت اصلی نارضایتی مردم در بیمارستان ها چیست؟ آیا نارضایتی شغلی ودرآمدی ۹۳ درصد کادر درمان شامل پرستاران وپیراپزشکان ، علت اصلی نیست؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین