نقوی حسینی: ایران در مبارزه با خشونت و افراط گری بهترین الگو برای جهانیان است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی معتقد است که جمهوری اسلامی ایران با توجه به سوابق مقابله با خشونت و افراطی که در خاورمیانه داشته به طور قاطع می تواند نقش محوری را در مبارزه با خشونت و افراط گری ایفا کند.

سید حسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبر آنلاین از برگزاری کنفرانس بین المللی روز جهانی مبارزه با خشونت و افراط گری در تهران حمایت کرد و گفت : با توجه به اینکه در حال حاضر جهان غرب نظاره گر سنبل خشونت و افراطی ها در جنایات داعش و رژیم صهیونیستی هستند، جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد جهان عاری ازخشونت و افراط را به جهانیان ارئه داده است و این مسئله خود باعث نشان دادن چهره واقعی ایران در مقابل سایر کشور ها می شود.

وی در ادامه گفت: رئیس جهوری محترم در سخنرانی سفر اول خود به نیویورک پیشنهادهایی را در زمینه جهانی به دور از جنگ و خونریزی ارائه و همچنین  در خصوص افزایش خشونت و افراط گرایی به ویژه در خاورمیانه هشدار دادند، که مورد توجه و استقبال فراوان سازمان ملل و سایر کشور ها قرار گرفت.

  نقوی حسینی افزود: عقیده من این است که جمهوری اسلامی ایران با توجه به سوابق مقابله با خشونت و افراطی گري که در خاورمیانه داشته به طور قاطع می تواند نقش  محوری را در این قضیه ایفا کند و برای جهانیان مثمر ثمر یک الگوی خوب باشد.

وی در خصوص 10 پیشنهادی که رئیس جمهور برای مبارزه با تروریسم در کنفرانس بین المللی جهان عليه خشونت و افراطي گري ارائه کردند، بیان کرد: پیشنهاد های  گفته شده بسیار می تواند در همه امور و همچنین مبارزه با تروریسم، که متاسفانه به شدت گریبان گیر جامعه بشری شده راه گشا باشد و  در انسجام ظرفیت های مقابله با خشونت و افراط و از بین بردن هسته های گروه های خشونت طلب موثر عمل کند.

29215

 

 

کد مطلب 389425

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین