معاون اجرایی و مدیر اداری مالی اداره کل هنرهای نمایشی جایگزین حسین پارسایی می شود.
به گزارش "تابناک"، انتصاب محمد علی دشتگلی، به عنوان مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حالی است که این کارشناس ارشد نمایش، سال ها در بخش های مختلف معاونت هنری وزارت ارشاد، همچون مدیریت امور استان های اداره کل هنرهای نمایشی، مسوول نظارت و ارزشیابی دفتر موسیقی و معاون اجرایی و مدیر امور اداری مالی هنرهای نمایشی، فعالیت داشته است.
بنابر این گزارش در زمان مدیریت امور استان های اداره کل هنرهای نمایشی، به طور مستمر و با مشارکت و حضور بسیاری از استادان و کارشناسان تئاتر، دوره های آموزشی در سراسر کشور برگزار شد؛ دوره هایی که علاوه بر مشارکت مرکز نشینان، با جلب همکاری تئاتری های تحصیلکرده شهرستان ها، برگزار می شد.
دشتگلی سال ها در امور استان های مرکز هنر های نمایشی ـ حتی پبش از تبدیل آن به اداره کل ـ همچنین همایش ها و جشنواره های تئاتر استان ها و منطقه ای را به طور مستمر برگزار کرد.
او که از جمله هنرمندان بسیجی وزارت ارشاد و مسئول پایگاه بسیج معاونت هنری این وزارت خانه است و با بسیاری از هنرمندان نیز سابقه دوستی و همکاری مفید دارد، با رویکرد و تاکید دولت دهم، برای توجه ویژه به فرهنگ و هنر نیز هماهنگی لازم را داراست.
شنیده ها حاکی است، مدیران فعلی هنرهای نمایشی برای تصدی مدیر کلی در تلاش هستند تا فرد دیگری را که با گروه و مدیر فعلی هماهنگی بسیاری دارد، به مسولان وزارت ارشاد تحمیل کنند.
گزینه مورد نظر این عده در دوره اصلاحات، یکی از مهمترین مسولیت های این اداره کل ـ مرکز آن موقع ـ را بر عهده گرفت و بسیاری از رویدادهای ناخوشایند حوزه تئاتر در زمان تصدی وی اتفاق افتاد.
اضافه می شود حسین پارسایی در نشست مطبوعاتی جشنواره تئاتر فجر اعلام کرد که پس از پایان این جشنواره، اداره کل هنرهای نمایشی را ترک می کند.
همچنین به گزارش خبرنگار "تابناک"، خبر دیگر از حوزه تئاتر اینکه گروه های شهرستانی ها از تماشای تئاتر فجر محروم شدهاند. با فروش بسیاری از بلیط های جشنوراه تئاتر فجر گروه های شهرستانی راه یافته به این جشنوراه بین المللی امکان دیدن نمایش ها را ندارند.
بنا بر این گزارش، با تاکید پارسایی مدیر کل اداره نمایش و دبیر جشنواره، بلیط بیش از 70 درصد ظرفیت سالن های نمایشی در گیشه ها به فروش رفته و می رود و باقی ظرفیت سالن های محل برگزاری جشنوراه نیز با صدور کارت های ویژه به مدیران و اصحاب رسانه، اختصاص یافته است، بنابراین دیگر متقاضیان جشنوراه امکان دیدن آثار را ندارند.
این در شرایطی است که این جشنوراه آوردگاه تئاتر کشور است و اصلی ترین اهداف آن شناسایی و تشویق هنرمندان توانمند و خلاق و نیز تعامل گروه های نمایشی از سراسر کشور است.
همچنین گروه های شهرستانی در شرایطی محدود می توانستند با کمترین دردسر آخرین نمایش های مطرح کشور و نیز آثار خارجی را ببینند و یکی از این فرصت ها و در واقع مهمترین آنها جشنواره تئاتر فجر بود که متاسفانه با تمهیدات سوال برنگیز دبیر دوره جاری، این امکان از اغلب این هنرمندان دریغ شده است.
بر اساس گزارش خبرنگار ما، این ها همه در شرایطی است که دبیر جشنواره در آخرین نشست مطبوعاتی بودجه لازم برای جشنواره را تامین شده اعلام کرد بنابراین به نظر نمی رسد این شیوه برخورد تجاری با قصد تامین بودجه های لازم باشد.
گفتنی است شواهد، حاکی از برخی ناهماهنگی ها در بدنه فرهنگی و هنری دولت و وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی است و به نظر می رسد باید تا بیش از این دیر نشده تدبیری اندیشیده شود تا به سرعت امکان برخورداری هنرمندان از ویترین تئاتر کشور که به نام مبارک «فجر» نیز مزین است، فراهم شود، سپس برای رفع این نوع ناهماهنگی ها ها تدابیر لازم اتخاذ شود.
جشنواره تئاتر فجر از امروز، جمعه دوم بهمن در تهران آغاز می شود.
کد خبر 38993
نظر شما