*دلیل مخالفت شهید مطهری با حزب جمهوری اسلامی آن بود که همه اعضای مؤسس آن روحانی بودند. ایشان میگفتند روحانیت باید در قالب خود کار کند. روحانیت مال همه جامعه است و شأن روحانیت بالاتر از تشکیل حزب است و باید در قالب تشکیلات روحانیت کار کنند. امروز هم من شخصا با این مطلب که جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز تهران محور تشکیلات اصولگرایی قرار گیرد مخالف هستم.روحانیت باید فراگیر بوده و حالت پدرانه داشته باشد و خود را در یک گروه سیاسی محصور نکند، باید چتری باشد بر سر اصولگرا و اصلاحطلب.
*البته ورود روحانیت به سیاست به معنی واقعی آن خوب است اما ورود آن به معنی سیاستبازی و گروهگرایی خوب نیست. آنهایی هم که وارد میشوند، باید حالت فراگیری خود را حفظ کنند.
*برخی از روحانیون گاهی برخی اصلاحطلبان را در ردیف مشرک و ضدانقلاب قرار میدهند یا هر منتقدی را ضدنظام به حساب آورده و میگویند ما کاری به اینها نداریم. این روش درست نیست. در خیلی از اصولگراها این نگاه وجود دارد که اصلاحطلب مساوی است با ضدنظام و این کاملا اشتباه است. هردو گفتمان نقاط مثبت و منفی دارند و روحانیت باید با مشی و رفتار پدرانه همه را جذب کند.
17302
روزنامه شرق از قول علی مطهری نوشت:
کد خبر 413144
نظر شما