مولاوردی در کارگروه تخصصی امور بانوان آذربایجان شرقی در تبریزگفت: عدالت جنسیتی به دور از افراط و تفریط ، وضعیت زنان را بهبود می بخشد و برای اینکه این موضوع به عنوان الگویی جهانی تبدیل شود باید در عمل به آن پرداخت و تنها در گفتار و شعار خلاصه نشود.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: دولت تدبیر و امید برای تامین منافع زنان به بهترین شکل ممکن به دنبال اجرای عدالت جنسیتی است.

به گزارش  خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت بشهیندخت مولاوردی روز پنجشنبه در کارگروه تخصصی امور بانوان آذربایجان شرقی در تبریز افزود: عدالت جنسیتی به دور از افراط و تفریط ، وضعیت زنان را بهبود می بخشد و برای اینکه این موضوع به عنوان الگویی جهانی تبدیل شود باید در عمل به آن پرداخت و تنها در گفتار و شعار خلاصه نشود.

او با اشاره به موفقیت دکتر سودابه داوران استاد گروه شیمی دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص دریافت جایزه نانو فناوری یونسکو اظهار کرد: خانم داوران نمونه ای از توانمندی های زن ایرانی را به جهانیان نشان داد و مایه افتخار زنان ایران و به خصوص آذربایجان است.

مولاوردی اظهار کرد: با توجه به اینکه هنگام روی کار آمدن دولت تدبیر و امید به پایان برنامه توسعه پنجم نزدیک می شدیم و مقدمات تدوین برنامه توسعه ششم از سال 93 فراهم شد، در همین راستا شناخت اجمالی و کلی وضع زنان و خانواده در کشور و آسیب شناسی از وضع موجود در دستور کار قرار گرفت تا با شناخت درست متناسب با این وضعیت به تدوین برنامه توسعه ششم بپردازیم.
وی خاطر نشان کرد: این امر موجب تدوین و ترسیم اطلس زنان و خانواده در کشور شده که با اتمام تحلیل های نهایی بزودی ارائه خواهد شد.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: با توجه به سفرهای استانی ریاست جمهوری، 31 گزارش از 31 استان کشور در خصوص وضعیت زنان تهیه و در اختیار رییس جمهوری قرار گرفته تا متناسب با نیاز هر استان برنامه ریزی های اساسی صورت گیرد.
وی با اشاره به وضعیت نگران کننده زنان سرپرست خانوار و آمار رو به رشد آنان، افزود: با توجه به بیکاری 82 درصدی آنان و تهدید آسیب ها، بالارفتن سن ازدواج و تغییر الگوی سرپرستی خانوار از مطلقه و بیوه به زنان و دختران مجرد که سن ازدواجشان بالا رفته، از موضوعات مهمی است که مورد توجه دولت قرار دارد.

مولاوردی با اشاره به وضعیت نگران کننده زنانی که درگیر اعتیاد هستند و زنان بهبود یافته، اظهار کرد: در این خصوص برنامه های مختلفی با مشارکت دستگاه های مختلف اجرایی شده ولی نیازمند عزم ملی در خصوص رسیدگی و پرداختن به این موضوع مهم هستیم.

او با بیان اینکه توانمند سازی زنان و دختران روستایی از اهداف دیگر دولت است، افزود: در مورد زنان روستایی تفاهمنامه های مختلف با وزارت جهاد کشاورزی به امضا رسیده و در حال امضای تفاهمنامه با معاونت ' توسعه روستایی و مناطق محروم و عشایری ' معاون اول رییس جمهور هستیم.


معاون رییس جمهوری با اشاره به ضرورت بیمه زنان خانه دار، اضافه کرد: محاسبه کار خانگی به عنوان شغل و ارزشگذاری کار خانگی زنان که سالهاست از سوی دولت های مختلف مطرح و به نتیجه ای نرسیده از جمله موضوعاتی است که به دنبال تحقق آن هستیم تا بدین طریق بتوانیم بیمه زنان خانه دار را در جامعه عملی کنیم.

او افزود: قوانین حمایتی از زنان در مورد افزایش مرخصی زایمان، دورکاری و بازنشستگی پیش از موعد از جمله مطالبات زنان است که باید اجرایی شود.

مولاوردی با اشاره به تصویب این قانون در اواخر دولت گذشته، اضافه کرد: به جرات می توان گفت طی 21 ماه گذشته از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید بیشترین پیگری ما در خصوص اجرای قانون افزایش مرخصی زایمان و بیمه زنان خانه دار بوده که به دلیل بار مالی این قانون تاکنون به نتیجه ای نرسیده است.

او در این خصوص یادآوری کرد: دستگاه های اجرایی که تحت پوشش بیمه خدمات درمانی هستند این قانون را اجرا می کنند و دستگاه هایی که زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی می باشند به دلیل تحمیل بار مالی از اجرای آن سرباز می زنند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه این تسهیلات و امکانات برای زنان در سراسر دنیا اجرا می شود، گفت: متاسفانه بر اساس آمار 74 هزار زن به دلیل استفاده از این قانون در کشور از کار خود اخراج شده اند و ضروری است مشوق های لازم در کشور برای کارفرمایان فراهم شود تا بدین طریق امنیت شغلی برای زنان ایجاد شود.

4646

کد خبر 418502

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین