نیوشا فتحی زاده خبرآنلاین- البرز: اسکندری با توضیح اینکه بودجه فرهنگی را باید عملی کرد بیان داشت: وظیفه شورا و کمیسیون فرهنگی آن سیاست گذاری در مقابل بودجه کار فرهنگی و سرمایه گذاری در جهت حال شهروندان است، شورا تمام تلاش خود را جهت بهبود اقدامات فرهنگی به کار بسته است، اما متاسفانه شهرداری در این راستا با شورا همکاری ندارد وبودجه های کلانی که شهرداری برای بخش فرهنگی دارد،صرف اموری می شود که خودبودجه های کافی دارد و این امر موجب شده تا در قسمت فرهنگی دچار روزمرگی شویم.
عضو شورای شهر کرج افزود:اگر در به طور میانگین با حدود 100 شهروند در خصوص اقدامات فرهنگی سطح شهر مصاحبه شود، نزدیک به 10 درصد آنها اظهاری بی اطلاعی کرده و این علاوه بر کم رنگ بودن حضور بخش های فرهنگی در شهر، نشان دهنده ضعف شهرداری در عدم اطلاع رسانی صحیح می باشد.
وی با اشاره به برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی در سطح شهر گفت: جشنواره هایی مانند غذا،هفت سین ،گلاب گیری و موارد دیگر در سطح شهر برگزار می شود، اما به دلیل عدم اطلاع رسانی صحیح مردم از آن خبر بوده و لذا استقبال زیادی از این جشنواره ها نمی شود. یا در یکسری بخش ها مانند حوزه سلامت، شهرداری طرح ها را نصفه نیمه رها می کند،در صورتی که نیاز است این اقدامات دنباله دار باشد تا نمود یابد.
اسکندری در ادامه توضیح داد: در کمیسیون فرهنگی جهت پیشبرد بهتر امور،اقدامات را در چند دسته و ویژه نوجوانان، جوانان، بانوان و سالمندان تقسیم بندی کرده و امیدورایم با برنامه ریزی خاص در هر کدام از این زمینه ها،خروجی کار بیشتر شود.
وی همچنین بیان داشت: وظیفه شورا این نیست که منتظر باشد تا لوایح از شهرداری آمده و پس از مطرح شدن در صحن به آنها رای دهد، بلکه بر طبق مسولیت اعمال سیاست در امور، بررسی های لازم را در خصوص لوایح انجام می دهد، به عنوان مثال لایحه ای از سوی شهرداری مطرح شد که 200 میلیون بودجه مصوب تنها به چند هیات ورزشی شهر واگذار شود.
عضو شورای شهر افزود: بعد از بررسی های نجام شده و مشخص شدن این موضوع که حدود 48 هیات ورزشی در کرج وجود دارد، این لایحه برگردانده شد و مجدد لایحه های جدید با مطرح کردن نام تمامی هیات ها ی ورزشی شهر مطرح و تصمیم بر آن شد تا عدالت در این راستا رعایت شده و بودجه بین تمامی این هیات های ورزشی و بر اساس تعداد افراد زیر پوشش آنها و همچنین میزان مدال آوریشان در مسابقات تقسیم شود.
وی ادامه داد: بحث گرمخانه ها نیز ازسوی شورا به جد پیگیری می شود؛ چرا که پرداختن به آن یکی از وظایف مدیریت شهری است ،اما تعدادی از اعضاء نظر مثبتی در خصوص گرماخانه نداشته و آن را محل خوابگاه افرادی می دانند که از شهرهای اطراف مانند کمالشهر و محمد شهر به کرج آماده و شهر را دچار آسیب های اجتماعی می کنند.
اسکندری همچنین توضیح داد: خیلی از این افراد بی خانمان در راه مانده یا از خانواده خود جدا شده اند و اگر بتوان آنها را یک جا جمع کرده و محلی برای خوابشان فراهم کرد، به طبع آسیب های اجتماعی کمتر خواهد بود همچنین با آموزش مهارت های زندگی در قالب کلاسهای آموزشی می توان این افراد را به بطن جامعه و خانواده باز گرداند.
اسکندری همچنین با اعلام مخالفت خود در مورد لایحه انتقال دپوی مصالح ساختمانی از حلقه دره به حصار توضیح داد: این کار در کل اقدامی بسیار پسندیده است که از لحاظ زیست محیطی نیاز کلانشهر کرج می باشد اما طبق متن لایحه در شورای دوره سوم و در تاریخ 9/5/92 مصوبه ای صادر شد، مبنی بر اینکه شهرداری می تواند پروژه ی دپوی مصالح ساختمانی را در 10 هکتار اراضی حلقه دره ایجاد کند و در تاریخ 13/6/92 قرار داد آن از سوی شهرداری با شرکتی که در فراخوان پروژه برنده شده بود بسته شد .
وی ادامه داد: در قرارداد ذکر گردید که به جای حلقه دره،10 هکتار از اراضی حصار بابت ساخت تعیین شود، یعنی درست برخلاف مصوبه این کار صورت گرفته و چون شهرداری در این مورد تخلف آشکار انجام داده است، بعد از آن لایحه ای را جهت گرفتن موافقت شورا به صحن می آورد تا کار خود را قانونی جلوه دهد.
عضو شورای شهر کرج افزود: لازم به توضیح است 23 روز بعد از ابلاغ مصوبه شورا این کار غیر قانونی صورت گرفته که به زمان شهردار قبلی باز می گردد و اکنون به عنواناعتراض به این لایحه تذکری را در قالب متنی که بیان کردم به فرمانداری فرستاده تا به آن رسیدگی شود.
پیگیری مباحث فرهنگی از سوی شهرداری با عدم رضایت مندی کامل شورای شهر مواجه است. در این خصوص فاطمه اسکندری عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرج معتقد است بودجه ی فرهنگی با شعار عملی نمی شود و مدیریت شهری در انجام اقدامات فرهنگی با روزمرگی مواجه است.
کد خبر 420039
نظر شما