به گزارش خبرگزاری خبرانلاین منطقه استان مازندران دبير علمی كنگره كشوری زخم مزمن در دانشگاه علوم پزشكی مازندران گفت: رشد روز افزون جمعيت سالمند و معضلات اين گروه سنی و بيماریهای مزمنی كه از تبعات آن زخمهای مختلف همچون ديابتی، عروقی و فشاری است كه موجب رنج و ناراحتی و افت كيفيت زندگی بيماران میشود و سالانه نيازمند صرف هزينههای هنگفت در حوزه سلامت جامعه است.
زهره حاج حيدری ادامه داد: از آنجايی كه در ايران زخم متولی خاصی ندارد، به اين موضوع توجه نشده است و نياز مبرم به داشتن اطلاعات كافی برای تمام پزشكانی كه به نوعی با زخم در ارتباط هستند محسوس است.
وي افزود: از ميان 240 مقاله ارسالی به دبيرخانه كنگره، 50 مقاله حائز رتبه برتر شده كه امكان ارائه مقاله داشته و 150 مقاله نيز به صورت پوستر در اين كنگره نمايش داده میشود.
قاسم جان بابایی رئيس دانشگاه علوم پزشكی و بهداشتی درمانی مازندران نیز در پيام افتتاحيه اين كنگره كه پیش از شروع كنگره قرائت شد، ابراز اميدواری كرد: اين كنگره با گردهمايی و همانديشی متخصصين، دانشمندان و محققين بتوانند گامی در جهت بهبود و ارائه خدمات درمانی، بالا بردن ميزان دانش و تجربه پزشكان، استفاده از روشهای نوين درمانی، كاستن طول ايام بيماران و كاهش هزينههای ناشی از درمان زخمهای مزمن برداشته و خدمتی به فرهنگ سلامت و اقتصاد سلامت انجام دهد.
در این کنگره 5 كارگاه تخصصی برنامهريزی شده كه طی امروز و فردا در سالن مصباح دانشگاه علوم پزشكی و خدمات درمانی مازندران برپا خواهد شد
نظر شما