به گزارش خبرگزاری خبرانلاین منطقه استان مازندران، با حضور رييس دانشگاه علوم پزشكی، شهردار ساری، رييس مركز آموزشی درمانی حضرت فاطمه زهرا (س) ساری جلسه هيات امنای اين مركز برگزار شد.
رييس دانشگاه علوم پزشكی مازندران در این نشست با اشاره به خدمات دولت در بخش درمان پس از اجرای طرح تحول سلامت اظهار کرد: برای جراحیهای قلب در قبل از طرح تحول سلامت ۴ ميليون تومان برای هر بيمار به صورت ميانگين هزينه میشد كه اين مبلغ پس از طرح تحول سلامت به به کمتر ۵۰۰ هزار تومان رسيده است.
قاسم جانبابايی افزود: پس از طرح تحول سلامت تمام لوازم پزشكي و دارو نيز به عهده بيمارستان است و بيماران از سرگردانی نجات يافتند.
رييس دانشگاه علوم پزشكي مازندران تصریح کرد: احداث و راهاندازی كلينيكهای ويژه از سياستهای كلي دانشگاه علوم پزشكی مازندران است و در این راستا كلينيك قلب مازندران در نوبت عصر تقويت و گسترش مییابد.
جانبابايی گفت: بيماران در هنگام بستری فرم ارجاع را ارايه کنند تا پرداخت هزينه بيمارستانی آنان از ۶ درصد به ۳ درصد كاهش يابد.
به گزارش ایسنا، رييس مركز آموزشی درمانی حضرت فاطمه زهرا (س) ساری نیز گزارشی از عملكرد يك سال گذشته، برنامههای در حال اجرا و برنامههای آينده اين مركز به اعضای هيات امنا ارايه كرد .
ابوالقاسم فلاح با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت و افزايش رضايتمندی خدماتگيرندگان گفت: رضايتمندی بيماران بستری پس از طرح تحول سلامت از ۷۰ درصد به ۸۷ درصد افزايش يافت .
رييس مركز آموزشی درمانی حضرت فاطمه زهرا (س) ساری افزود: ساماندهی كمكهای خيرين به بيمارستان، شناسايی خدمات جديد قابل ارائه به بيماران و تشكيل كميته پژوهشی بيمارستان از ديگر برنامههای اين مركز است.
فلاح بیان داشت: اهداف استراتژيك بيمارستان تا سال ۹۵ در راستای استانداردهای اعتبار بخشی بررسی و عوامل تاثيرگذار در برنامه از جمله نقاط قوت و ضعف - فرصتها و تهديدهای موجود در سازمان تدوين شده است.
رييس مركز قلب مازندران از برنامهريزی جهت افزايش خدمات در اين مركز خبر داد و اظهار کرد: صرفهجويی در هزينهها، تعامل با سازمانهای بيمهگر و بكارگيری فناوریهای نوين از ديگر برنامههای ديگر اين مركز است.
نظر شما