علی معلم، تهیه​کننده سینما و مجری مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر تاکید کرد هیچ عمدی در اهدای اشتباه جایزه صدا وجود نداشته است.

به گزارش خبرآنلاین، این تهیه‌کننده سینما در گفت​و​گو با خبرگزاری فارس، در پاسخ به سوالی در مورد مسئله عنوان کردن جایزه صداگذاری که شبهات بسیار زیادی در این مورد در چند روز اخیر در مطبوعات به وجود آمده، گفت: «مسئله عنوان کردن نام صداگذار به ناهماهنگی دوستان در ستاد جشنواره برمی‌گردد و معلوم نیست آیا اشتباهی شده یا عده‌ای خواسته‌اند شیطنتی کنند که متأسفانه دفتر جشنواره در این زمینه هنوز جواب روشنی نداده است.»

او گفت: «چند دقیقه قبل از اجرای مراسم کاندیداها و برنده‌ها را در نوشته‌ای به دست من رساندند و من به خاطر این که در مورد هیچ کدام از فیلم‌ها کنجکاوی نکرده باشم، حتی از قبل این لیست را نخواندم و تنها در زمان اعلام برندگان آنها را می‌خواندم. در مورد جایزه صداگذار هم عین نوشته روی کاغذ را خواندم که سند آن موجود است و این نوشته را هنوز نگه داشته‌ام.»

معلم گفت: «آنها که اعلام نام صداگذار فیلم «آل» را تصمیم شخصی من می‌دانند، به این نکته بی‌توجه هستند که همه اعضای هیأت داوران روی سن اختتامیه حضور داشتند و قطعا اگر اشتباهی در نوشته وجود داشت، اعضای آن هیأت، همان جا این اشتباه را گوشزد می‌کرد. پس می‌توان نتیجه گرفت یا رأی داوران بعداً عوض شده یا سازمان جشنواره اشتباهی کرده که البته، هنوز هم در این زمینه شفاف سازی انجام نگرفته است.»

معلم در ادامه با بیان این نکته که با حسن نیت کامل برای اجرای مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر تلاش کرده، گفت: «در حالی مراسم اختتامیه را اجرا کردم که فیلمی که تهیه‌کننده آن بودم، دچار همه نوع بی‌مهری شد. «آل» تنها فیلم شرکت کننده از بخش خصوصی در بخش اول و دوم بود که هیچ جایزه‌ای نگرفت در حالی که معمولا هیچ تهیه‌کننده‌ای برای فیلم اول چنین هزینه‌ای نمی‌کند و سوال من این است که اگر قرار باشد بخش خصوصی تقویت شود، آیا این تقویت به این شکل است؟»

او در ادامه افزود: «البته سلیقه داوران را در مورد فیلم‌ «آل» قبول دارم و هیچ اعتراضی هم در این مورد نکرده‌ام گرچه می‌توانستم مثل خیلی از افراد، حضورم در مراسم اختتامیه را منوط به دریافت جایزه برای این فیلم کنم... کاری که هنوز خیلی افراد آن را انجام می‌دهند! اما با توجه به حسن نیتی که در معاونت سینمایی و دبیر جشنواره دیدم، امیدوارم فکری بشود تا در سال آینده هیأت‌های انتخاب و داوری با وضعیت بهتری کار کنند و مشکلاتی مانند امسال برای فیلم‌ها پیش نیاید. این جشنواره تاثیر بسیار زیادی بر سینمای ایران دارد، چون جوایز آن در موفقیت فیلم‌ها تاثیرگذار است و این نکته‌ای است که دقت به آن می‌تواند بسیاری از جنجال‌ها را رفع کند.»

معلم همچنین اظهار داشت:​ «نکته جالب در مورد سیمرغ صداگذاری (که نحوه اعلام آن در واقع توهینی به صداگذار فیلم «آل» بود) این بود که به آقای ابوالصدق از طرف دفتر جشنواره اطلاع دادند برای دریافت جایزه خود بیاید و بعد از جشنواره دیدم، صداگذار فیلم «آناهیتا» نیز معترض به این موضوع گفته از دفتر جشنواره به من اطلاع داده‌اند برای دریافت جایزه بیایم و این سوال در آنجا برای من پیش آمد که هر دو نفر از کجا می‌دانستند جایزه می‌گیرند؟»

او ادامه داد: «البته من انتظار نداشتم حتما فیلم «آل» جایزه‌ای بگیرد اما من کسی بودم که با احترام به جشنواره، با گروه کامل بازیگرانم به سینمای رسانه‌ها آمدم، داوری بخش بین‌الملل را برعهده گرفتم و اختتامیه را هم اجرا کردم. یعنی هیچ‌ مشکلی با جشنواره نداشتم اما نمی‌دانم چرا فیلم «آل» حداقل از نظر فنی توجه کسی را جلب نکرد؟»

کد خبر 42290

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =