به گزارش خبرآنلاین در خراسان شمالی، "غلامرضا خوش خلق" که در جمع اعضای شرکت توزیع برق این استان افزود: متاسفانه گرمای زودهنگام و بحران کم آبی، مشکلات تامین انرژی برق در کشور را دوچندان کرده است.
وی یادآور شد: کم آبی علاوه بر ایجاد مشکلات در سدها در امر تولید انرژی، با تحمیل بار مضاعف بر برق چاه های کشاورزی به منظور استحصال آب مورد نیاز، بار شبکه را افزایش داده است.
این مسئول همچنین شروع گرمای زودهنگام در اقصی نقاط کشور که در برخی استان ها به مرز 50 درجه سانتیگراد رسیده بود را دلیل مهمی بر لزوم مدیریت مصرف انرژی در تابستان امسال دانست و تاکید کرد: سال گذشته با سیاست های مدیریت مصرفی توانستیم 8 هزار میلیارد تومان در امر هزینه انرژی صرفه جویی داشته باشیم.
وی که این گونه سیاست ها را احداث نیروگاه های مجازی نامگذاری کرده است اظهار داشت: سال گذشته 49 هزار مگاوات پیک بار داشته ایم و پیش بینی ما برای امسال 51 هزار و 500 مگاوات است که به این ترتیب نیاز است صرفه جویی بیشتری انجام گیرد.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر سپس ضمن شنیدن شرح عملکرد بخش های مختلف شرکت توزیع برق خراسان شمالی از زبان مسئولان هر بخش، عملکرد این شرکت را در زمینه برنامه استراتژیک ستود.
وی گفت: تدابیری بیندیشید تا تلفات هر شهرستان به صورت جداگانه قابل رصد کردن باشد، هر چند صفر کردن تلفات فنی عملی غیرممکن است اما در زمینه تلفات غیرفنی می توان کاهش قابل توجهی را بدست آورد که انجام این امر برنامه ریزی منسجمی را می طلبد.
مهندس "خوش خلق" استفاده از کابل خودنگه دار در نقاط آلوده شبکه( نقاطی که احتمال انشعاب گیری زیاد است) و استفاده از یراق آلات استاندارد کابل خودنگه دار را توصیه کرد و با ذکر مثال انجام 90 در صدی خدمات غیر حضوری در استان سیستان و بلوچستان افزود: در زمینه پرداخت غیرحضوری قبوض و سایر پرداخت های غیر حضوری نیاز به فعالیت بیشتری در استان خراسان شمالی احساس می شود.
در این جلسه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی نیز از پیش بینی اعتبارات قابل توجه صنعت برق در جریان سفر ریاست جمهوری به استان خبر داد و گفت: تنها دریافت اعتبارحائز اهمیت نیست، بلکه ما باید برای جذب به موقع این اعتبارات نیز تلاش بیشتری داشته باشیم.
مهندس "عزت ا... فیاض" در ادامه به بحث های کاهش تلفات، مدیریت مصرف و بحث پیک بار سال اشاره کرد و اظهار داشت: شعار 555 در افق 1405 در تمامی پروژه های شرکت لحاظ شده و از مهر سال گذشته تمامی پروژه ها اعم از ترمیم و اصلاح یا توسعه با این دید انجام شده است.
در این جلسه معاون برنامه ریزی و مهندسی، معاون بهره برداری و دیسپاچینگ، مدیر دفتر فروش و خدمات مشترکان و مدیر توزیع برق شهرستان بجنورد نیز مطالبی را در حوزه کاری خود ایراد کردند.
گفتنی است: تلفات شبکه های توزیع برق استان از 12.27 درصد در پایان سال 92 به 9.21 درصد در پایان سال گذشته رسیده بود و روند کاهشی تا رسیدن به 5 درصد در سال 1405 همچنان ادامه دارد.4646
نظر شما