ایسنا نوشت:
دکتر پریسا ترابی با بیان این که هیچ کارخانهای نیست که برای شیر مدرسه خط تولید جداگانهای ایجاد کرده باشد، به تماسهایی که گاهی به علت توزیع نشدن یک وعده شیر در منطقهای خاص، گرفته میشود، اشاره کرد و گفت: این موارد به صورت اختصاصی و به نام مدرسه پیگیری شده و مشکل شناسایی میشود. اغلب این موارد به دلیل مشکل کارخانه مربوطه در آن منطقه بوده و کارخانه نتوانسته در آن زمان خاص، شیر مدرسه را تامین کند.
دکتر ترابی در ادامه مساله نگهداری و توزیع شیرهای مدارس را موردی دانست که مدیران مدرسه باید با استفاده از امکانات مدرسه این توزیع را به موقع انجام دهند و ادامه داد: در برخی مناطق که کارخانه تامین شیر مدارس در خود استان مستقر است، ممکن است بستهبندی شیرها ماندگار نباشد. در این صورت اگر شیرها به موقع توزیع نشوند مسلما اگر در یخچال نگهداری نشوند، خراب شده و زمانی که به دست دانش آموز میرسند ممکن است فاسد شده باشند. به همین علت خود مدیران مدرسه با استفاده از امکانات مدرسه باید این توزیع را به موقع انجام دهند. در غیراین صورت تنها شیرهای با ماندگاری طولانی قابلیت نگهداری دارند.
وی افزود: در مجموع بیشترین مشکل مربوط به شیرهایی است که بسته بندیهایشان با ماندگاری طولانی نیست و مدرسه نتوانسته به موقع توزیع کند.
رییس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به سوالی مبنی بر آن که آیا وزارت بهداشت سلامت و ارزش تغذیهای شیرهای مدارس را تایید میکند، پاسخ مثبت داد و گفت: ضمانت کاری این امر برعهده اداره کل نظارت بر مواد غذایی وزارتخانه است و مجوز هر کارخانه برای تولید شیر مجوزی است برای سلامت شیر، مگر آن که کارخانه مربوطه در مراحل بعدی دچار مشکل شود.
نظر شما