به گزارش خبر آنلاین ،"علی خادمی در پلدختر اظهار داشت: شهرستان پلدختر به خاطر موقعیت جغرافیایی خاص و آب و هوای مناسب جهت توسعه احداث باغات انگور یاقوتی در سال های اخیر شاهد استقبال کشاورزان قرار گرفته و در حال حاضر سطح باغات انگور یاقوتی شهرستان بیش از 300 هکتار می باشد .
وی افزود: با توجه به متوسط عملکرد هفت تن در هکتار در سال جاری پیش بینی می شود که حدود دو هزار تن محصول انگور یاقوتی در شهرستان تولید می شود.
وی از مهمترین مزایای انگور یاقوتی شهرستان زود رسی آن دانست و گفت: از اواسط ارذیبهشت در مناطق جنوبی شهرستان آغاز می شود و تا نیمه تیر ماه ادامه دارد .
مدیر جهاد کشاورزی پلدختر افزود: این زمان میوه انگور یاقوتی در سطح کشور میوه (نوبر) می باشد و با قیمت مناسب به فروش می رسد و از نظر اقتصادی برای بهره برداران توجیه اقتصادی دارد.
وی گفت: علاوه بر زود رس بودن این محصول نیاز آبی کمتر درخت انگور یاقوتی در مقایسه با درخت انجیر که در منطقه کشت می شود با توجه به محدودیت منابع آب نیز یکی از مزایای توجه و توسعه باغات انگور می باشد .
خادمی افزود: مناطق عمده احداث باغات انگور یاقوتی روستاهای افرینه ، دمرود افرینه ، چول هول و چم مهر می باشد .
مدیر جهاد کشاورزی پلدختر گفت: با توجه به این که محصول تولیدی نوبر می باشد عمده تولیذ آن به کلان شهرهایی مانند تهران ، اصفهان ، کرمانشاه و همدان ارسال و توزیع می شود .
وی افزود: تعداد خانوار بهره بردار تاکستان های انگور یاقوتی در شهرستان پلدختر بیش از 250 خانوار می باشد
4646
نظر شما