به گزارش خبرآنلاین رئیس دفتر رئیس جمهور با حضور در برنامه «سیاست ایرانی» در پاسخ به سوالی درباره مولفه های اسلام ناب، افزود: این موضوع بحت تفضیلی دارد. اما اسلام ناب بر چند پایه و رکن استوار است؛ رکن نگاه اسلام در مبحث معرفتی نسبت اسلام، انسان و خدا است. اینکه انسان کیست چگونه باید زندگی کند و مقصدش کجاست. اگر یک مکتب فکری بخواهد با یک نگاه جامع به همه این زوایا بپردازد طبیعتا باید به حقوق و تکالیف انسان ها نیز بپردازد و دامنه آن را روشن کند، این نگاهی است که ما به مکاتب پیامبران داریم.
وی ادامه داد: مکاتب پیامبران به عنوان مکاتب الهی پاسخگوی همه این زوایا هست و چگونگی مسیر زندگی او سیر کمالی اش را تبیین می کند. البته برخی اندیشه ها است که جنس مکتبش زمینی است و به همه این مباحث پاسخ نمی دهند و به بخشی از آنها می پردازند و ماموریتی هم که برای خودشان قائل هستند توجه به برخی از حوزه هاست.
مشایی در پاسخ به این سوال که ادیان الهی مدنظر شماست یا شرایع آسمانی؛ تصریح کرد: یک دین که بیشتر نداریم اما این دینی که در قرآن داریم مقصود همین دین اسلام پیامبر بزرگوار ما نیست، یعنی منطق دین یکی است اما حسب میزان کمال جامعه و نیازمندی ها و نگاهی که به آینده پیدا می کند، متفاوت است.
مشایی گفت: پیامبرانی هم که ماموریت جهانی داشتند مامور پرداختن به همه زوایا بودند و به تعبیری پیامبر مدیر جامع است و به هر سوالی و نیازی پاسخ می دهد و موظف هم است که پاسخ بدهد.
رئیس دفتر احمدی نژاد تصریح کرد: پیامبر اسلام آخرین مامور الهی است که رسالتش جهانی است و باید زمینه های رشد بشر را فراهم کند که آن هم منطقش شکوفایی استعداد ها است.ا لبته استعداد را پیامبران نمی دهند اما زمینه شکوفایی آن را فراهم می کنند چون اگر استعدادها شکوفا نشود نتیجه می گیریم وجود و عدم وجود استعداد علی السویه است و این خلاف حکمت الهی است.
نظر شما