مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

نظر استاندار اردبیل در مورد حضور زنان در استادیوم

مجید خدابخش گفت: امروز اولویت جامعه ما حضور زنان در استادیوم‌های ورزشی نیست بلکه ۹۵ درصد جمعیت کشورمان با مشکل بیکاری و نارسایی‌های معیشتی روبه‌رو هستند.

استاندار اردبیل با رد این بحث که تصمیمات دولت در سایه گروه‌های فشار به بیراهه رفته است، ادامه داد: دولت به مسیر خود با اعتقاد راسخ به راهی که برگزیده ادامه می‌دهد و ما نیز نباید تصور کنیم که عده‌ای به عنوان گروه فشار درصدد تضعیف دولت هستند.

خدابخش درمورد ضرورت شناسایی و تاکید بر اولویت‌ها در جامعه اسلامی گفت: امروز اولویت جامعه ما حضور زنان در استادیوم‌های ورزشی نیست بلکه ۹۵ درصد جمعیت کشورمان با مشکل بیکاری و نارسایی‌های معیشتی روبه‌رو هستند.

رئیس شورای اداری استان اردبیل بیان کرد: بنده در دولت اصلاحات در آذربایجان شرقی معاون سیاسی بودم و در آن مقطع نیز از طریق روزنامه‌های اصلاح‌طلبان شاهد طرح برخی از مسائل همچون آزاد شدن اسب‌سواری زنان یا تحقیق و بررسی در مورد مادر حضرت یوسف (ع) بودیم که در قالب مقالاتی منتشر می‌شد، در حالی که در آن مقطع نیز اولویت مسائل دیگری بود اما عده‌ای سعی می‌کردند با بزرگ‌نمایی برخی از مباحث توان دولت را از بین ببرند.

کد خبر 430905

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار