استاندار کرمانشاه گفت: سیاست ما این است که دست خیر دولت را از سر مجموعه‌های تولیدی برداریم.

به گزارش ایسنا مهندس ابراهیم رضایی بابادی در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کرمانشاه که با حضور جمعی از مسئولین و اعضای این شورا در اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به بار زیادی که دولت به واحدهای تولیدی تحمیل کرده، افزود: این کار فقط هزینه تمام شده آنها را بالا می‌برد و سیاست ما این است که دست خیر دولت را از سر این مجموعه‌ها برداریم.

وی ادامه داد: در کشور ایران با هزینه دستمزد و سوخت پایین، تنها عاملی که باعث می‌شود هزینه تولید بالا برود خدم و حشم زیادی است که به دلیل قوانین زائد باید گاهی بدون اینکه کار خاصی هم داشته باشند در واحدهای تولیدی استخدام شوند و فقط هزینه را بالا ببرند.

رضایی بابادی ادامه داد: برای مثال استقرار واحدها در شهرک‌های صنعتی به محل درآمدی برای شهرک‌ها تبدیل شده، درحالیکه دولت به این پول نیاز ندارد و فقط بار اضافی بر بخش تولید است.

این مسئول تصریح کرد: این شرایط باعث شده بسیاری به جای تولید از روش‌های قانونی و درست به تولید زیرپله‌ای روی بیاورند که هزینه کمتری برای آنها دارد.

به گفته استاندار کرمانشاه به جای بستن تولیدی‌های زیرپله‌ای که باعث شود تعداد زیادی از افراد بیکار شوند، باید آنها را ساماندهی کرد، اگر مالیات نمی‌دهند از آنها مالیات گرفت و اگر غیربهداشتی هستند آنها را بهداشتی کرد.

وی معتقد است: بستن این واحدها در شرایطی که بیکاری زیادی در استان داریم فقط به نرخ بیکاری اضافه می‌کند، اما ساماندهی و نظارت بر آنها تعداد زیادی شغل جدید نیز ایجاد خواهد کرد.

استاندار کرمانشاه در ادامه تنها راه نتیجه گرفتن در مباحث را اصرار، پافشاری و پیگیری دانست و عنوان کرد: ما با پیگیری به هرچه بخواهیم می‌رسیم. چون در کشور پول، امکانات و همه چیز داریم و اگر کاری نمی‌توانیم انجام دهیم ناشی از تنبلی و عدم پیگیری است.

رضایی بابادی با اشاره به آخرین نرخ بیکاری در بهار که تازه اعلام شده، افزود: خوشبختانه نرخ مشارکت در استان در این آمار بالا رفته و نرخ بیکاری پایین آمده‌است.

وی با بیان اینکه بر اساس این گزارش کرمانشاه از رتبه اول بیکاری کشور به رتبه ششم رسیده، یادآوری کرد: متوسط نرخ بیکاری کشور در بهار امسال با رشد یک دهم درصدی به 10.8 درصد رسید، اما در کرمانشاه با کاهشی یک درصدی 13.7 درصد شد.

به گفته این مسئول اکنون ایجاد شغل در استان از خیلی از کارهای عمرانی واجب تر است.

رضایی بابادی تصریح کرد: ایجاد شغل باید به روستاها نیز کشیده شود، زیرا روستایی اگر شغل داشته باشد می‌تواند برای خود حمام و خیابان و ... بسازد.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 432272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =