مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه کشاورزان، دامداران، پرسنل فعال در کشتارگاه‌ها و روستاییان و عشایر را گروه‌هایی دانست که بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری تب کریمه‌کنگو هستند.

نادر پرور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با اشاره به بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو، اظهار کرد: این بیماری هیچ‌گونه علائمی در دام ندارد و ویروس آن در خارج از بدن دام پایدار خواهد ماند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه ذبح دام باید با نظارت کشتارگاه‌های زیر نظر شبکه دامپزشکی صورت گیرد، اضافه کرد: مردم باید گوشت مورد نیاز خود را از طریق اماکن بهداشتی و مجاز خریداری کنند.

وی تصریح کرد: کنه‌ها که مهم‌ترین ناقلان بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو بوده با شروع فصل گرما فعالیت و تکثیر خود را سریعا آغاز کرده و از این رو رعایت مسائل‌بهداشتی در این زمینه الزامی است.

این مسئول با اشاره به اینکه بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو علائم مشخصی در دام‌های آلوده ندارد، افزود: اقدامات صورت گرفته پزشکی در این زمینه به‌منظور سلامت جمعیت انسانی و تأمین بهداشت است.

پرور خاطرنشان کرد: مردم باید گوشت تازه را قبل از استفاده حداقل به‌مدت 24 ساعت در یخچال و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد قرار بدهند.

به گفته مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه، کشاورزان، دامداران، پرسنل فعال در کشتارگاه‌ها و روستاییان و عشایر گروه‌هایی از افراد هستند که بیشتر در معرض خطر بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو قرار دارند.

وی بیان کرد: افرادی که در کشتارگاه‌ها مشغول فعالیت هستند در زمان کشتار دام باید از ماسک، دست‌کش و عینک استفاده کنند و سم‌پاشی بدن دام‌ها نیز با نظارت کارشناسان اداره‌کل دامپزشکی استان صورت بگیرد.

این مسئول با تأکید بر اینکه عشایر و روستاییان در هنگام شیردوشی باید از له کردن کنه‌ها با دست خودداری کنند، گفت: با خارج شدن خون از بدن کنه‌ها احتمال بروز این بیماری در انسان افزایش می‌یابد.

پرور گفت: خرید گوشت تازه از مراکزی که با نظارت اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه و لاشه دام مورد تأیید قرار گرفته فعالیت دارند، بلامانع است.

کد خبر 433179

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار