«علي پورواجد» در جلسه كمیسيون برنامهريزي، هماهنگي و نظارت بر مبارزه با قاچاق كالا و ارز شهرستان اظهار کرد: شايد در اولين نظر به اوضاع اقتصادي، نخستين سوالي كه در ذهن پديدار ميشود اين است كه «چرا اينقدر دستفروش يا حامل كالاي قاچاق وجود دارد؟» و شايد تنها جوابي كه براي آن ميتوانيم بدهيم اين است كه «مهمترين عامل فشار زندگي و بيكاري است».
وي با تأكيد بر اينكه اين فعاليتهاي پنهان در منابع رسمي ثبت نميشود و به اقتصاد آسيب ميرساند، ادامه داد: افزايش نقدينگي در جامعه اصليترين راه حل اندازهگيري اين اقتصاد پنهان است.
پورواجد در بخش ديگر سخنان خود بر توجه به توليدات داخلي و فرهنگ استفاده از كالاهاي ايراني تأكيد كرد و افزود: افزايش تعامل بين دستگاهها در برخورد با پديده شوم قاچاق كالا از مهمترين الزامات است كه بايد به آن پرداخته شود.
وي اصل پديده قاچاق را يك اقدام و حركتي هدفدار از سوي دشمنان با هدف ضربه زدن به ارزشهاي فرهنگي كشور و ايجاد تغيير در سبك زندگي مردم نام برد و تصريح كرد: مبارزه با پديده قاچاق و لزوم استفاده از توليد داخلي بايد در اولويت برنامهها قرار گيرد زيرا نبود اين برنامه كوبيدن ميخ به تابوت اقتصاد كشور است.
مشاور اجتماعي فرماندار بندر مرزي آستارا قاچاق كالا و هرگونه كمك به آن را جرم بزرگي دانست و با بيان اينكه اين مقوله ارز را از كشور خارج ميكند، تأكيد كرد: قاچاق براي بيگانگان ظرفيت اشتغال ايجاد ميكند و مراكز توليد داخل را تعطيل كرده و متخصصان ما را بيكار ميكند.
وي رونق توليد داخل را سه ضلع يك مثلث به هم پيوسته با اضلاع توجه مسئولان، مردم و توليدكنندگان عنوان كرد و يادآور شد: واردات بيرويه لوازم آرايش كه اغلب غيربهداشتي و تاريخ گذشته هستند به عنوان يك تهديد در رأس اين پديده قرار گرفته است/ایسنا
نظر شما