به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، اهم عناوین سخنان محمود مصری نژاد در این نشست سه ساعته بدین شرح است:
* شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی سال گذشته بالغ بر 10.3 میلیون تن کنسانتره سنگآهن و حدود 1.5 میلیون تن سنگآهن دانهبندی تولید کرده که 3.5 میلیون تن کنسانتره تولیدی را در کارخانه گندلهسازی اردکان به گندله تبدیل و به واحدهای فولادسازی انتقال داده است.
* این شرکت، به عنوان بزرگترین تولیدکننده کنسانتره آهن در کشور سالانه 7 میلیون تن کنسانتره اضافی را به شرکتهای فولاد مبارکه و فولاد خوزستان عرضه میکند.
* تا پایان امسال پروژه فولادسازی ثامن اردکان با ظرفیت تولید سالیانه 1 میلیون تن و قابل افزایش تا 1 میلیون و 300 هزار تن راهاندازی خواهد شد.
* تکمیل فاز دوم نیروگاه سیکل ترکیبی اردکان با ظرفیت 500 مگاوات و سرمایهگذاری 12 هزارو 444میلیارد ریال، طرح افزایش ظرفیت کارخانه گندلهسازی اردکان از 3.4 میلیون تن فعلی به 4 میلیون تن و سرمایهگذاری 840 میلیارد ریال و طرح احداث تصفیهخانه فاضلاب شهر، با هدف بهرهبرداری مجدد از پسابهای خانگی با سرمایهگذاری 1500 میلیارد ریال از دیگر طرحهای توسعه پایدار شرکت معدنی و صنعتی چادرملو است.
* در طرحهایی چون کارخانه آهن و فولاد غدیر ایرانیان با ظرفیت تولید سالیانه 800 هزار تن آهن اسفنجی با 30 درصد سهم، کارخانه آهن و فولاد ارفع با ظرفیت تولید سالیانه 800 هزار تن آهن اسفنجی و فولاد خام با 38 درصد سهم و طرح تولید فولاد و نورد ابرکوه با ظرفیت تولید سالیانه 600 هزار تن فولاد خام و 450 هزار تن محصولات نورد، با 65 درصد سهم بطور فعال مشارکت کردهایم.
* در اوج تحریمها توانستیم در طرح فولاد ثامن اردکان از بالاترین تکنولوژی روز دنیا استفاده کنیم که در نتیجه علاوه بر کاهش 27 درصدی انرژی برق با بهرهگیری از روش "هات شارژینگ"، مصرف آب را نیز با استفاده از سیستم هوا خنک و تجهیزات خنک کننده هیبریدی از 110 لیتر در ثانیه به 45 لیتر کاهش دهیم.
* در گذشته و در زمان استاندارهای پیشین یزد طرحی با عنوان تولید سالانه ده میلیون تن فولاد در استان مطرح می شود. ایده کلی این طرح این بوده است که به جای اینکه مواد معدنی به صورت خام از استان خارج شود و در صنایع استان های دیگر فرآوری شود این صنایع در استان ایجاد شده و ارزش افزوده و اشتغال ان برای یزد باشد.
* افقی که مسئولان استان در آن سال ها در نظر گرفتند بحث تولید 10 میلیون تن فولاد در سال در استان بود که مسئولان امروز استان از جمله استاندار و معاونین ایشان نیز همچون مسئولان اسبق پیگیر تحقق آن هستند.
* امروز چادرملو یک برند معتبر و باارزش در بازارهای جهانی فولاد است و همه شرکت های فعال فولادی در دنیا به امضا و نام چادرملو ارزش و احترام قائل هستند و به جاست این برند در داخل استان نیز مهم تلقی شود.
* چادرملو نیز توان تولید کنستانتره خود را افزایش داده و تصمیم گرفت زنجیره تولید را در داخل استان ایجاد کند. بر این اساس گندله سازی، تولید آهن اسفنجی، فولاد ارفع، فولاد ایرانیان ساخته شده یا در دست ساخت است و رویکرد جهانی و فراملی این شرکت در راستای قرار داد کشور در زمره کشورهای صنعتی قرار داده شده است.
* بیش از 4 هزار نفر در این مجموعه فعال هستند و طق آمار 96 درصد پرسنل از نیروهای بومی هستند.
* بخش اعظم مدیران رده بالا و میانی این شرکت بومی و عموما اردکانی و یزدی هستند.
* به نحوی به حقوق و خدمات رفاهی در گندله سازی پرداخته شده است که موجب نارضایتی دیگر مدیران صنایع در استان یزد و تلاش کرده ایم تمامی حقوق طبق قوانین کشور را پرداخت کنیم/ رفتار ما به گونه ای است اکثر متقاضیان کار علاقه مند به استخدام در این شرکت هستند. آیا این علاقه برای شما سوالی ایجاد نمی کند؟
* یک شرکت صنعتی هستیم و دغدغه های فرهنگی توسط مسئولان دیگر مدیریت می شود با این حال بهترین و زیباترین مساجد را در مجموعه ساخته ایم و برای نماز و فرایض دینی پرسنل نیز اقداماتی صورت گرفته است و برنامه های جانبی فرهنگی ویژه پرسنل و خانواده یشان هرساله برگزار می شود.
* برای ساخت یک خانه 200 متری تا مجوز در کار نباشد امکان ساخت میسر نیست پس چگونه این همه تجهیزات و کارخانه ها بدون مجوز درست شده است.
* چه کسی ادعا می کند ما مجوز نداریم؟ چرا سوال را از مسئولان نمی پرسید؟ چرا وقتی مطرح می شود گندله محوز محیط زیست ندارد از یکی از مسئولان محیط زیست شهرستان و استان سوال نمی شود؟
* صنعت فولاد در گذشته جزو صنایع آلاینده به شمار می رفته ولی امروز در همه کشورهای دنیا از جمله آمریکا و اروپا و سایر کشورها فولاد یک صنعت مهم و استراتژیک و البته سالم تلقی می شود و در مجموعه چادرملو نیز با استفاده از آخرین تکنولوژی ها مدرن دنیا علی رغم وجود تحریم ها تمامی استاندارهای زیست محیطی رعایت می شود.
* سازمان های نظارتی زیست محیطی نظارت دقیق بر فعالیت ها نظارت دقیق دارند به طوری که برخی بخش ها آنلاین و برخی دیگر به صورت دوره ای و مستمر نظارت می شود و خوشبختانه مشکلی نیست.
* طبق قانون مجموعه گندله باید 330 هکتار فضای سبز داشته باشد ولی با توجه به علاقه مندی مجموعه تا اکنون بیش از 480 هکتار فضای سبز ایجاد شده و هم اکنون با حضور پژوهشگران منابع طبیعی در حال پژوهش درباره بهترین گیاه و درخت در این اقلیم آب و هوایی هستیم که جزو وظایف ما نبوده است.
* با راه اندازی فولاد ثامن چادرملو 800 نفر بصورت مستقیم و 4000 نفر بطور غیرمستقیم مشغول به کار میشوند.
* 12 میلیون نفر ساعت کار انجام شده تا مجتمع گندله سازی به اینجا برسد.
* شرکت چادرملو متعلق به شخص خاصی نیست، تحت نظارت بازرسی کل کشور است.
* چادرملو حدود 20 میلیون سهام دارد که در بورس عرضه شده است.
* قرار است برای تصفویه پساب فاضلاب اردکان 100 میلیارد تومان هزینه کنیم. تاکنون 70 میلیارد تومان پرداخت شده است.
* چادرملو به نسبت 20 درصد در پروژه انتقال آب خلیج فار سهیم است. اعتباری معادل 577 میلیون یورو لازم است تا آب به گل گهر، مس سرچشمه و چادرملو برسد.
* بجای طلب از شرکت های فولاد اصفهان، ورق گرفته ایم و برای لوله سازی کار کرده ایم.
* چادرملو حدود 1200 میلیارد تومان بستانکاری دارد.
* برخی در آستانه انتخابات مدام اردکان و صنایع آن را مورد هدف قرار می دهند. یک نفر نیست بپرسد خود شماها چه خدماتی برای استان ارائه کرده اید؟!
* به موقع از تهمت زنندگان شکایت می کنیم.
* نیروگاه خورشیدی جوابگوی نیاز ما نیست، نیروگاه بادی را بخاطر تحریم ها نتوانستیم مستقر کنیم.
* کشور در افق 1404 باید 55 میلیون تن فولاد تولید کند درحالیکه 10 سال مانده به افق، تولید کشور زیر 20 میلیون تن است.
نظر شما