به گزارش مهر، محمدرضا میرتاج الدینی در حاشیه جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت انتظار دارد که مجلس به لایحه بودجه خیلی دست نزند و سیاست ها را تغییر ندهد ولی چنانچه سناریوی دیگری را مجلس به تصویب برساند دولت آمادگی اجرای آن را دارد.
-
دولت روی 40 هزار میلیارد تومان، بسته های سیاستی خود را تنظیم کرده و نشست های مختلفی را در این رابطه برگزار کرده است و در زمانی که کمیسیون تلفیق سال 89 به این بحث برسد، مسئولان دولتی برای توضیحات لازم در کمیسیون حاضر خواهند شد.
-
پیشنهاداتی مبنی بر نشست مشترک کمیسیون تلفیق بودجه با رئیس جمهور وجو دارد که در زمان مقرر این نشست نیز برای توضیح سناریوی 40 هزار میلیارد تومانی برگزار خواهد شد.
-
دولت از زمانی که قانون هدفمند کردن یارانه ها ابلاغ شود کار خود را آغاز می کند. مقدمات آن فراهم شده است و بلافاصله پس از تصویب در لایحه بودجه کار در دولت برای عملیاتی کردن این قانون آغاز خواهد شد.
-
دولت معتقد است که 5 سال مورد نظر برای اجرای هدفمند کردن یارانه ها در 2 یا 3 گام اجرایی شود ولی بخش هایی از مجلس معتقدند که این امر باید در 5 گام و در 5 سال به اجرا در بیاید.






نظر شما