«نبضم را بگیر، همهمه بودن دارد» در سه بخش داستانی، نقد آثار و احادیث دیگران به شرح زندگی و آثار طاهره صفارزاده، قرآن پژوه و شاعر معاصر می پردازد.

به گزارش خبرآن‌لاین، کتاب «نبضم را بگیر، همهمه بودن دارد» درباره زندگی و آثار طاهره صفارزاده به قلم منیژه آرمین و فاطمه ابراهیمی از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.
 
این کتاب در سه بخش داستانی، نقد آثار و احادیث دیگران به شرح زندگی و آثار این قرآن پژوه و شاعر معاصر می پردازد. در این کتاب شرح زندگی طاهره صفارزاده از کودکی تا مرگ وی در قالب داستان ارائه شده که می توان آن را محور اصلی کتاب دانست. در این بخش فراز و نشیب های زندگی این قرآن پژوه حول محور حافظ قرآن بودن وی تنظیم شده است.

در بخش «نقدی بر آثار» این کتاب، یادداشت‌هایی از رضا اسماعیلی و منیژه آرمین درباره طاهره صفارزاده و آثار او ارائه شده است. بخش سوم این کتاب هم که «احادیث دیگران» نام دارد روایتی است از دکتر سازور؛ شاگرد مرحوم صفارزاده در دوران قبل از انقلاب درباره این استاد که این روایت توسط منیژه آرمین به صورت داستانی ارائه شده است.

کتاب «نبضم را بگیر، همهمه بودن دارد» یک اثر تحقیقی با شیوه تحقیق کتابخانه ای است که در 156 صفحه و با قیمت 29 هزار ریال در 2500 نسخه منتشر شده است.

در بخشی از این کتاب می خوانیم: در دفتر دوم اشعار طاهره صفار زاده که بین سالهای 41 تا 47 سروده شده، شاعر به دیدگاههایی تازه در شعر دست می‌یابد. زبان او هویت و ویژگی پیدا می‌کند و قالب به محتوا نزدیک می شود. آهنگ شعری او غنای بیشتری می یابد و...

«کودک قرن» او فریادی است علیه تهاجم بی امان برضد ارزش‌ها که حتی عاطفه مادری را تحت الشعاع قرار می دهد ناایمنی کودک را در برابر مادری که از طبیعت خود خارج شده، نشان می دهد:
شام دیگر چون که خواب آید درون دیده او
پرسد از خود باز امشب مادرم کو
بانگ آرامی درون گوش او آهسته لغزد:
مادرت اینجاست...
در سرای رنگی شب زنده داران
در هوای گرم عطرآمیز یک زندان
قامت آن مادر زیبا به گرد قامت بیگانه ای
پیچان و دستش گردن آویز است...

کد خبر 45235

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =