شهرام احمدی افزود : این پژوهشها با هزینهای بالغبر 570 میلیون ریال توسط پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری انجام پذیرفته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست چارمحال و بختیاری با اشاره به خشکسالیهای اخیر و معضلات آبی پیشرو، هدف از انجام پروژههای بررسی نیاز آبی زیست محیطی تالابهای گندمان و بروجن را دستیابی به یک شاخص علمی جهت رعایت حقابه زیست محیطی این تالابها برشمرد.
وی مدیریت منابع آبی را یکی از مهمترین مباحث در حفظ و احیای این اکوسیستمهای ارزشمند در استان دانست و افزود: در این زمینه باید با تعامل وهمکاری همه دستگاهها، مردم و تشکلهای مرمنهاد بتوانیم گامهای بلندی برداریم.
احمدی با تاکید بر رویکردهای جدید حفاظت محیط زیست تصریح کرد: دیدگاههای کارشناسی و علمی در این حوزه، میتواند از بروز بسیاری مشکلات و معضلات در آینده پیشگیری کند.
این مسئول بحران آب در کشور را جدی عنوان کرد و اظهار داشت: با پیگیریهای این ادارهکل، تالابهای استان چهارمحال و بختیاری در وضعیت مناسبی قراردارند و این گونه مطالعات میتواند حفظ تالاب و درپی آن منابع آبی و زیستی استان را در پی داشته باشد. احمدی "مطالعات تفصیلی اثر طبیعی ملی لاله واژگون" را نیز، دیگر طرح پژوهشی درحال اتمام برشمرد و اذعان داشت: حفاظت محیط زیست استان در تلاش است تا از نتایج پروژههای تحقیقاتی نهایت بهرهبرداری را ببرد تا از این رهگذر، ضمن ارتقاء وضعیت محیط زیست استان، از جنبههای غیرکاربردی این گونه تحقیقات بکاهد.
گفتنی است تالاب بینالمللی چغاخور و جهانی گندمان از تالابهای مهم کشور در محدوده شهرستان بروجن از توابع استان چهارمحال و بختیاری قرار دارند.
نظر شما