رئیس پدافند غیر عامل استان اصفهان گفت: استفاده از دودکشهای آکاردئونی و فاقد کلاهک Hمانند برای بخاری و آبگرمکن و استفاده از آبگرمکن دیواری در محیط های کوچک از جمله دلایل گازگرفتگی در اصفهان هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،پژمان روحی در دومین نشست آموزشی ویژه خبرنگاران که از سوی شرکت گاز استان اصفهان با عنوان «مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی» برگزار شد، اظهار داشت: در بررسی‌های انجام گرفته مشخص شد که سماور گازی بالاترین عامل انفجار و آتش‌سوزیها در منازل را رقم زده است و نصب نامناسب لوله و اتصالات بخاری و آبگرمکن بیشترین دلیل گازگرفتگی در افراد است.
وی با بیان اینکه عمده اتفاقات زمانی است که افراد سیستم گازی خانه را پس از تایید نظام مهندسی عوض می کنند، تاکید کرد: در ساختمان های کوچک که جریان هوا کم است نباید از آبگرمکن‌های دیواری استفاده کرد.

رئیس پدافند غیر عامل استان اصفهان بیان دشات: مواردی داشتیم که ناظر نظام مهندسی تاکید داشته که در این ساختمان آبگرمکن دیواری قابل استفاده نیست و باید از آبگرمکن مخزنی استفاده شود و فرد برای گرفتن پایان ساخت به طور موقت آبگرمکن مخزنی نصب وپس از تایید آنها را با آبگرمکن دیواری تعویض کرده است که این امر به دلیل کوچکی فضا منجر به حاثه می شود.

وی با اشاره به اینکه گرفتن انشعاب اضافی از مواردی است که منجر به حادثه می شود، تاکید کرد: انشعاب های طولانی هوا برای وسیله گازسوز کافی نیست ومحیط آلوده می شود و هم لوله های طولانی دارای ترک مویی می‌شوند که در دید نیستند.

روحی با بیان اینکه اتصالات نامناسب آبگرمن و بخاری، استفاده از زانوهای متعدد و استفاده از تبدیل برای تغییر قطر لوله دوکش های 15 سانتی متری به 10 سانتی متری از عواملی است که سبب فوت ناشی از حوادث گازگرفتگی شده است.

رئیس پدافند غیر عامل استان اصفهان ادامه داد: هر یک زانوی اضافی در دودکش 10 درصد قطر موثر دودکش را کم می کند همچنین دودکش های آکاردئونی در اغلب موارد سوراخ شده و موجب گازگرفتگی می شوند.

وی اضافه کرد: در خانه‌هایی که بر اثر فقر غیر استاندارد ساخته شده بود حوادث گازگرفتگی زیادی شاهد بودیم چراکه برای صرف هزینه کمتر و گرمایش، دقت در نصب لوله بخاری یا آبگرمکن نکرده بودند و همین سهل انگاری‌ها عامل حادثه شده بود.

روحی با اشار به اینکه بهترین دودکشی که باید در نصب بخاری استفاده شود دودکش H مانند است، گفت: دودکش های فاقد کلاهک چون عمدتا محلی برای لانه گزینی پرندگان می‌شود اصلا توصیه نمی‌شود.

 

 

کد خبر 458839

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =