۰ نفر
۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵

مازندران دلایل رکود بازار برنج در مازندران را بیان کرد.

به گزارش خبرآنلاین مازندران رئیس سازمان جهاد کشاورزی خواستار توجه کلان به توسعه همه جانبه استان و پرهیز از بخشی نگری در استان شد و تاکید کرد: منافع کلی استان را به منافع بخشی ترجیح دهیم زیرا با کلان‌نگری و توسعه متوازن منافع بخش‌های اقتصادی نیز تامین خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران به عدم بهره‌گیری مناسب از ظرفیت‌های طبیعی استان اشاره و اظهار کرد: حمل و نقل دریایی می‌تواند راهکار مناسبی برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی مازندران به کشورهای حاشیه دریای خزر باشد.

حیدرپور به بهره‌گیری از ظرفیت دریای خزر در مازندران در ایجاد اشتغال و افزایش تولید اشاره کرد و
گفت: تاکنون استفاده مطلوبی از این موهبت الهی در استان نشده است که پرورش ماهیان خاویاری با استفاده از آب دریا و پرورش ماهی در قفس‌های دریایی به عنوان یک فعالیت اقتصادی می‌تواند مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه راکد بودن بازار برنج به دلیل این است که درصد برداشت مکانیزه افزایش یافته و با توجه به حجم برداشت‌ها، کشاورزان مجبور به خشک کردن سریع محصول هستند و بعد از خشک کردن نیز می‌بایست تبدیل به برنج سفید صورت گیرد و این امر یک روال طبیعی است و بعد از پایان زمان برداشت، معمولا بازار روند صعودی قیمت را تجربه خواهد کرد، تصریح کرد: بنابراین توصیه می‌شود کشاورزان فقط به اندازه نیاز مالی خود برنج را برای فروش به بازار عرضه کنند تا بازار با رونق بیشتر ثبات قیمتی را به دنبال داشته باشد و تجربه ثابت کرده است بعد از پایان برداشت برنج قیمت‌ها رشد خواهد کرد.

به گفته حیدرپور قیمت انواع برنج در بازار نسبت به سال گذشته وضعیت مناسبی دارد ولی کشش بازار و خرید و فروش تحت تاثیر حجم زیاد عرضه برنج است که لازم است کشاورزان عرضه برنج را کم کنند تا با کاهش قیمت مواجه نشویم.

وی با بیان اینکه وضعیت خرید و فروش برنج محلی خوب است و قیمت برنج پرمحصول هم رو به افزایش است، افزود: سیاست‌های دولت طی دو سال اخیر در بحث برنج خوب بوده به گونه ای که سال گذشته 40 درصد کاهش واردات نسبت به سال 93 و 5 ماهه سال جاری شاهد کاهش بیش از 30 درصدی واردات بودیم.

 

کد خبر 461933

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار