نخستین جلسه کارگروه تخصصی استانداردسازی و ارتقاء کیفیت کالا و خدمات به ریاست استاندار زنجان تشکیل شد.

به گزارش خبرآنلاین، جمشید انصاری استاندار زنجان در این جلسه به فراز و نشیب ها و روند طرح استاندارد و ارتقاء کیفیت کالا و خدمات در کشور اشاره کرد و گفت: پیش از این استاندارد تنها برای کیفیت محصولات صنعتی مطرح بود؛ ولی از ابتدای دهه70 ارتقاء کیفیت کالاها در دستور کار قرار گرفت و امروزه نیز مبنای استاندارد محصولات و ایزو ها بر اساس استانداردسازی کلیه فرآیندهای تولید و بسته بندی محصولات است.
وی مبنای اصلی استاندارد و ارتقاء کیفیت کالا و خدمات را تامین حقوق اساسی مردم عنوان کرد و ادامه داد: مردم و مصرف کنندگان بعنوان کسانیکه هزینه مواد مصرفی خود را به تولیدکنندگان پرداخت می کنند حق دارند از استاندارد کیفیت کالا و خدماتی که دریافت می کنند اطمینان حاصل نمایند.
انصاری ارتقاء سطح مطالبه گری مردم را راهی برای ترویج استاندارد و توسعه و کاربرد آن در جامعه برشمرد و خاطرنشان کرد: هرچه مردم کالا و خدمات بهتری مطالبه کنند، تولید کنندگان نیز طی فشار اجتماعی استاندارد کالا و خدمات خود را ارتقاء خواهند داد.
وی افزود: فقدان روحیه مطالبه گری از سوی مردم، کالا و خدمات را به سمت پایین بودن کیفیت سوق می دهد درحالیکه دامن زدن به روحیه مطالبه گری مردم، ضمن ارتقاء کیفیت کالا و خدمات، موجب افزایش اثربخشی استاندارد می شود.
استاندار زنجان ماموریت اصلی این کارگروه تخصصی را افزایش آستانه توقعات و مطالبات مردمی دانست و گفت: سطح توقعات مردم را باید تا حدی بالا ببریم که از کالاها و خدمات غیر استاندارد استفاده نکنند و همواره انتظار حدی از استاندارد را داشته باشند.
انصاری با بیان این که در ساز و کار توسعه استاندارد و ارتقاء کیفیت کالا و خدمات همه دستگاه های اجرایی باید همکاری بیشتری داشته باشند، خاطرنشان کرد: برنامه سالانه ای به منظور ترویج فرهنگ استاندارد و ارتقاء کیفیت کالا و خدمات در کارگروه تدوین و مصوب می شود و پس از ابلاغ در هرجلسه بر روند اجرای مصوبات نظارت خواهد شد.
وی همچنین بر ارائه آموزش های همگانی و فرهنگ سازی در جامعه از طریق رسانه ملی و رسانه های جمعی استان تاکید و افزود: در ارتقاء کیفیت کالا و خدمات برای حمایت از حقوق مصرف کنندگان باید از حضور و فعالیت نهادهای مردمی و سمن ها نیز استفاده شود.
جواد رحمتی معاون عمرانی استاندار زنجان نیز در این جلسه به وظایف پیش بینی شده کارگروه اشاره کرد و با تاکید بر اولویت گذاری اقدامات اظهار کرد: ارائه راهبردهای مناسب برای ترویج استاندارد در جامعه، تبیین راهبردها، احصای آیین نامه ها و رفع موانع اجرایی از مهمترین اقداماتی است که در کارگروه تخصصی استاندارد و ارتقاء کیفیت کالا و خدمات انجام خواهد شد و کلیه دستگاه های اجرایی با ارائه راهبردها و پیشنهادات خود باید همکاری لازم را داشته باشند.

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 464035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =