به گزارش تسنیم، رئیس مرکز پژوهشی کاشان‌شناسی، از رونمایی تمبر ملی سیلک در نخستین همایش ملی کاوش‌های باستان‌شناسی منطقه کاشان خبر داد.

 محمد مشهدی نوش‌آبادی در همایش ملی کاوش‌های باستان شناسی کاشان اظهار داشت: نخستین همایش ملی کاوش‌های باستان‌شناسی منطقه کاشان به‌منظور تحقق رسالت‌ها، برنامه‌ها و بررسی کارشناسانه مسائل تاریخی، فرهنگی، هنری و معماری این منطقه برگزار می‌شود.

وی، از برگزاری همایش‌ جهانی کاشی زرین‌فام، همایش باغ‌های تاریخی کاشان و عزالدین محمود و عبدالرزاق کاشانی به‌عنوان دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده این مرکز در آینده خبر داد و همایش‌های فیض کاشانی، بابا‌افضل و نظام وفا را به عنوان دیگر برنامه‌های اجرا شده این مرکز نام برد.

رئیس مرکز پژوهشی کاشان‌شناسی، از مجله تخصصی کاشان شناخت (پژوهش‌نامه کاشان) که تاکنون در 11 مجلد منتشر شده و مقالات محققان برجسته کشور در آن ارائه می‌شود یاد کرد و تهیه بانک اطلاعاتی از نخبگان و تأسیس کتابخانه مرکز پژوهشی کاشان‌شناسی را از جمله فعالیت‌های این مرکز برشمرد.

دبیر علمی همایش ملی کاوش‌های باستان‌شناسی منطقه کاشان نیز در این همایش، برگزاری این همایش را در شهری که قدمتی 15 هزار سال را در خود جای داده ضروری دانست و گفت: دیار نخستین‌ها به‌عنوان یکی از مناطق مهم به لحاظ باستان‌شناسی است که دوره‌های مختلف پیش‌ازتاریخ، دوره تاریخی و دوره اسلامی را دارد.

محسن جاوری، استفاده از تجربیات محققان برای کاوش‌های آثار تاریخی این منطقه را مورد تأکید دانست و افزود: این همایش می‌تواند گام مثبتی برای ارتقای مباحث کاشان شناسی و تعامل و همدلی باشد.

وی، از ارسال 20 مقاله به دبیرخانه این همایش که شیوه فراخوان به‌صورت سفارشی بوده است خبر داد و اظهار داشت: در این همایش که دوشنبه 27 مهرماه در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود مقاله‌ها به‌صورت سخنرانی ارائه شده و در پنل‌های تخصصی، به مباحث آثار تاریخی پیش از تاریخ، دوره تاریخی و اسلامی پرداخته می‌شود.

 

کد خبر 469164

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یک فرد کنجکاو A1 ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۶
    2 0
    در مورد زیگورات کاشان چند سوال بسیار شبهه برانگیز به ذهن انسان خطور میکند که من هر چه جستجو کردم جوابی برای آن پیدا نکردم: 1زیگوراتها متعلق به دوره عیلامیها هستند پس باید قدمتی بین سه تا چهار هزار سال داشته باشند در حالی که ادعا شده زیگورات کاشان ده هزار سال قدمت دارد که منطقی به نظر نمیرسد2محدوده قلمرو عیلامیها بین النهرین شامل عراق و خوزستان امروزی میشده، کاشان جزیی از بین النهرین نبوده پس زیگورات آنجا چه میکند؟ 3تا آنجا که همه مورخان بزرگ گواهی داده اند تمدن های اولیه بشری در کنار رودهای بزرگی همچون کارون،دجله و نیل شکل گرفته اند ،حال وسط کویر چگونه آب تامین میشده خود بحث دیگریست. 4 معمولا آثاری که ارزش زیادی دارندهمیشه مورد توجه بوده اند، این زیگورات تا حالا کجا بوده؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین