مهر نوشت:محمدجواد لاریجانی گفت: در بحث هسته‌ای تئوری باید رفع تجاوز باشد نه اینکه با دزدی که به خانه آمده معامله کرده و نتیجه آن را برد-برد بدانیم.

وی در نشست بزم اندیشه که در محل موسسه جوانان آستان قدس رضوی با موضوع «توطئه نفوذ» برگزار شد اظهار کرد: عده‌ای در داخل سعی دارند تصویری غیرواقعی از آمریکا ارائه دهند اما در مکتب اهل‌بیت، باطل به خاطر اینکه ظاهر قدرتمندی دارد پذیرفتنی نیست.

اهم اظهارات وی در ادامه می آید: 

در موضوع مذاکرات هسته ای این‌طور نبود که ما حق شخصی را خورده باشیم و قرار باشد آن را پس بدهیم و به همین خاطر من با منطق برد- برد مخالف بودم.منطق برد- برد در رابطه با جایی است که می‌خواهیم معامله کنیم ولی در بحث هسته‌ای که دزدی به خانه ما آمده تئوری باید رفع تجاوز باشد نه اینکه با دزد معامله کنیم چراکه آنان از قدرتمند شدن ما هراس دارند و می‌خواهند ساق پای ما را بشکنند درحالی‌که نمی‌توانند و این مسئله به آنان تفهیم شده است.

حوادث مصر دو عبرت برای ما دارد نخست اینکه فهم از دین چیز ساده‌ای نیست و باید دین را درست بفهمیم و دیگری اینکه هرگونه فهم از دین نیز نمی‌تواند جای خالی مکتب اهل‌بیت را پر کند. ... رهبران ما نباید به آمریکا اعتماد کنند چراکه مرسی همان فریبی را خورد که مصدق خورده بود درحالی‌که مصدق سکولار و مرسی یک مسلمان بود.

گروهی معتقد به اسلام بودند اما اظهار می‌کردند که این دین باید محدود به رندگی خصوصی باشد و در حوزه عمومی یعنی حکومت و جامعه مدنی نباید دخالت داشته باشد درحالی‌که خصوصی‌ترین بخش زندگی ما حب الله است و ما نمی‌توانیم با یک خط کش حوزه عمومی و خصوصی را جدا کنیم.

افرادی مطرح کرده‌اند که اسلام یک دین خشن است و برای اعراب نازل‌شده و اگر ما بخواهیم با اسلام پیشرفت کنیم مثل این است که با دوچرخه بخواهیم به کره ماه برویم ومتاسفانه این شبهات و ادعاها در دوره اصلاحات و در روزنامه‌های رسمی کشورمان توسط یک فرد بی‌خرد مطرح‌شده است.درجایی دیگر این شخص عنوان کرده است که حضرت علی در جنگ‌های خیبر و غیره افرادی را به هلاکت رساندند و واقعه کربلا به خاطر انتقام و خونخواهی این افراد بوده است و درنتیجه واقعه کربلا را به یک جنگ قبیله‌ای و خانوادگی تقلیل داده است. انتشار این مطالب در روزنامه‌های رسمی کشور و در زمان اصلاحات از نمونه‌های آشکار نفوذ است و این در حالی است که وقتی این روزنامه را بستند آن‌ها فریاد نبود آزادی سردادند.

بصیرت من‌درآوردی نیست بلکه باید فهم خودمان را از منابع دینی و قرآن بالا ببریم.بصیرت در حوزه سیاست نیز حیاتی و به معنای فهم درست وضعیت است بدین معنا که باید بدانیم کجا هستیم و برداشت ما از وضعیت موجود نه خیال پردازانِه بلکه بر مبنای واقع‌گرایی استوار باشد.

دشمن می‌خواهد فهم ما را از وضعیت موجود دست‌کاری کرده و تغییر دهد و این در حالی است که عده‌ای در داخل کشور نیز تصویری غیرواقعی از آمریکا به مردم ارائه می‌دهند.این دسته از افراد عنوان می‌کنند که آمریکا کشور پیشرفته‌ای است که برای این پیشرفت زحمت‌کشیده و ما باید با آن‌ها کنار بیاییم چراکه آن‌ها زور اتمی، تبلیغاتی و اقتصادی دارند و ما را نابود می‌کنند. این افراد اظهار می‌کنند که باید به فکر جیب مردم باشیم و نباید با آمریکا درگیر شویم چراکه آن‌ها می‌توانند بانک‌های ما را قفل کنند و مگر ما دیوانه هستیم که با آمریکا درگیر شویم؟

ما باید از انحراف آگاه باشیم چراکه اگر انحراف پیدا شود نه اصول‌گرا می‌شناسد و نه اصلاح‌طلب. در جریان اصلاحات انحراف سنگینی پیدا شد و گروهی که معتقد به‌نظام سکولار هستند ادعا کردند که حکومت نباید دینی باشد و کشورهای ژاپن، فرانسه، آمریکا را مثال زدند که ولایت‌فقیه ندارند و پیشرفت کرده‌اند. ... جبهه اصول‌گرا نیز در معرض انحراف است چنانچه این انحراف را در نحوه عمل احمدی‌نژاد و اطرافیانش شاهد بودیم که به تعبیر شیخ مفید این انحراف از نوع غلات در دین است بدین معنا که یک شخصیت محبوب اسلامی را در نظر گرفته و حب او را مقدم بر همه‌چیز می‌دانند و به خاطر علاقه به یک شخصیت سیاسی او را بزرگ‌تر ازآنچه هست جلوه می‌دهند.

17214

 


 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 475124

برچسب‌ها