هفتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش‌آموزی باحضور 357 تیم در یزد برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد در نشست خبری که به مناسبت برگزاری هفتمین دوره از مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش‌آموزی برگزار شد با بیان اینکه رسالت اصلی پارک‌های علمی وفناوری در سراسر کشور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است، گفت: شرکت‌های فناور پس از یک بلوغ فکری و خلاقیت به وجود می‌آیند و این خلاقیت باید از کودکی و نوجوانی رشد پیدا کند.


احمدرضا فقیه خراسانی افزود: بر همین اساس و برای تمرکز روی دانش آموزان، پارک علم وفناوری یزد با ایجاد دو نهاد مرکز نوآوری و پارک کودکان تلاش دارد به خلاقیت کودکان و نوجوانان توجه ویژه داشته باشد.


معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد با بیان اینکه در پارک کودکان، وسایل کمک آموزشی در اختیار دانش آموزان قرار میگیرد، گفت: مرکز نوآوری از طرح نوآورانه دانش آموزی تا سقف ۲ میلیون تومان حمایت مالی می‌کند.


فقیه خراسانی در ادامه عنوان کرد: امسال با توجه به پتانسیل‌های علمی موجود در استان و هماهنگی‌های خوبی که بین آموزش و پرورش و پارک علم وفناوری صورت گرفت، تفاهم نامه‌ای امضا شد و مقرر شد تا سطح مسابقات را پس از شش سال از سطح استانی به سطح ملی ارتقا دهیم.
وی با بیان اینکه این مسابقات در سال‌های گذشته فقط در سطح رباتیک برگزار می‌شد، گفت: در این دوره رشته‌های رباتیک، هوافضا، شیمی، زیست‌شناسی (جراحی)، نجوم و اپلیکیشن نویسی اندروید، با یکدیگر رقابت می‌کنند.


فقیه تصریح کرد که متقاضیان این رشته ها از مقاطع تحصیلی ابتدایی تا دبیرستان با هم رقابت می‌کنند و به علت حساسیت مسابقات، برای تمامی لیگ‌ها کمیته علمی ویژه با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه، نمایندگان پارک علم و فناوری و آموزش و پرورش تشکیل شده است.


معاون پارک یزد در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: این مسابقات چند هدف عمده اصلی از جمله ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تمرین کار تیمی، خودباوری و اعتماد به نفس، شناسایی استعداد‌های بر‌تر و جسارت علمی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است را دنبال می‌کند.
وی گفت: طبق تفاهمی که با کمیته علمی یونسکو صورت گرفت، قرار است به تیم‌های اول یک میلیون تومان، دوم ششصد هزار تومان و سوم یکصد هزار تومان جوایز نقدی داده شود.


احمدرضا فقیه خراسانی در پایان با بیان اینکه ۱۹ تیم از استانهای یزد، اصفهان، هرمزگان، مرکزی، کرمان، خوزستان، کهکیلویه و بویر احمد، فارس، تهران، کردستان، زنجان، خراسان جنوبی، مازندارن، قم، لرستان، چهارمحال بختیاری، کرمانشاه، خراسان رضوی و بوشهر در این مسابقات شرکت دارند، گفت: در مجموع ۳۵۷ تیم در مسابقات حضور دارند که در این بین استان یزد با ۲۱۸ تیم بیشترین میزان مشارکت را در این مسابقات دارد.


وی با اعلام اینکه مسابقات در رشته رباتیک در سالن ورزشی امام علی (ع)، رشته هوافضا در سالن ورزشی کوثر، رشته شیمی در مجتمع علوم پایه آزمایشگاه زیست‌شناسی، رشته نجوم در مجتمع علوم پایه، رشته اپلیکیشن نویسی هم در مرکز محاسبات دانشگاه یزد برگزار می‌شود، گفت: مراسم افتتاحیه هفتمین دوره مسابقات ابتکارات و نوآوری دانش‌آموزی ساعت ۹ صبح ۲۸ آبان ماه در سالن فجر دانشگاه یزد برگزار و مسابقات ساعت ۵ عصر روز ۲۹ آبان در سالن تربیت معلم یزد به پایان می‌رسد.

کد خبر 478348

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار